Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Sie 2009, 18:14 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2009
Witam.

Mam pewien problem. Wiec tak wchodze do gry po dlluzszej przerwie (problemy z kompem) to jest juz jak zaisntalowalem cry engine 2. Wyskakuje mi tworzenie postaci i jakas instrukcja po lewo ktorej sie nei da wylaczyc (przynajmniej nie wiem jak ) problem polega na tym ze przez to nie moge stworzyc postaci ;/ prosze o pomoc.
Wieskszosci was pewnie to rozsmieszylo ze jestem nie potrafie tego wylaczyc. Ale prosze o pomoc.

POZDRO

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Sie 2009, 19:10 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
Instrukcja ? Po lewej masz narzedzie wlasnie do tworzenia postaci. Po zakonczeniu i kliknieciu w nim "Accept" przenosi do gry.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Sie 2009, 19:58 
Mediocre
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 101
Society: armia krajowa
Nick w grze: quent71 quent71 quent71
zrob screena najlepiej

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Sie 2009, 13:15 
Inept
Dołączenie:
Styczeń 2008
HP: 111
Society: Kingsajz
Nick w grze: KUB
Wiem o co chodzi, też tak miałem.
Po lewej pojawia się instrukcja zamiast narzędzia do tworzenia postaci i nic nie można zrobić. Nawet zaakceptować aktualnego wyglądu avka.
Nie wiem co Ci doradzić, mnie ten problem sam się rozwiązal po kolejnym update'cie EU.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Sie 2009, 19:20 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Spróbuj zapuścić w różnych rozdzielczościach (wcześniej ustawiając je bezpośrednio dla ekranu Windows) - może pomoże - ale NIE gwarantuję, że zadziała

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 56 gości

Panel
Skocz do: