Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Sie 2009, 15:33 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
nie wiem na ile to prawda, bo nie mam jak sprawdzic, ale ponoc da sie wejsc na PVP4 bez antitoxic shota i dodatkowo nie ma info, ze sie weszlo na PVP4, co wiadomo czym sie moze skonczyc ;)

Cytuj:
Sorry to be a nag, but can you add the PvP4 bug to list ASAP?
Latest news: people have been wandering in there without a toxic shot, as well as without any warning from the system. Only a matter of time before someone gets looted for all they're worth

http://www.entropiaforum.com/forums/bug ... ost2029585

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Sie 2009, 06:33 
Poor
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 120
Society: UPC - United People of Calypso
Nick w grze: Dawid root Balcer
Jest to prawdą mi się udało tak właśnie wejść. W ogole smieszne to było bo lecę sobie ( juz teraz wiem ze po pvp4 ) obładowany enmaterami widze zielone kropy no to na nie ( hunterzy ) przechodze kolo nich w samym ubranku a oni mi mowią ze jestem na pvp4 a ja na to " taaaaaa jasne " i pobiegłem dalej :P zdziwilem się dopiero jak pod sondą znalazłem bloody - mówie sobie kurcze bug no i wróciłem po sondy do outpostu wracam w to samo miejsce a tu nagle strefa mi sie pojawia.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 95 gości

Panel
Skocz do: