Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Sie 2009, 09:35 
Inept
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Solaris
Witam. Mam problem z pierwszym zalogowaniem sie do gry po vu10 otóż po wpisaniu loginu hasla i kodu gc pojawia mi sie komunikat Server not avaialable. Do you want to login to another server po kliknieciu continue kolejny ciekwy komunikat Internal Error detected on this Avatar czy ktos wie co z tym zrobic? Jesli tak prosze o pomoc nadmieniam tez ze angielski nie jest mocna strona i prosze mnie nie odsylac ba forum anglojezyczne :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Sie 2009, 10:26 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 103
Society: KingKongSajz:)
narazie mam to samo

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Sie 2009, 10:56 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
nie jestescie sami, od 2 dni jest ten problem

http://www.entropiaforum.com/forums/bug ... vatar.html

MA twierdzi, ze naprawilo

http://www.entropiaforum.com/forums/min ... olved.html
http://www.planetcalypso.com/support-fa ... /index.xml

ale nadal nie wszyscy moga sie lognac, jak widac z ostatnich postow z pierwszego linka

EDIT: Solaris, jak bedzie rozwiazanie na EF to Ci przetlumacze, z tymze nie chce mi sie tam sprawdzac co chwile, czy juz jest, jakbys zauwazyl, ze pojawil sie post, ktory bycmoze podaje rozwiazanie, daj znac ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Sie 2009, 11:22 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 122
Society: www.*****
Nick w grze: TytanickPL
zaóważyłem ze zaloguje sie wtedy jak po wpisaniu loginu i hasla wcisne login i to kółko sie caly czas kręci - wtedy pokazuje mi sie okiineko do wpisania kodu z GC i dalej wchodzi do gry. Natomiast jak po kliknieciu login mam takiego laga ze to kółeczko sie nie obraca to potem wypierdziela błąd - jak oni mogli to naprawic boshe to wszystko jest wogole nie do pojęcia. Odstraszyli juz polowe ludzi tylko przez to ze wypuscili EU o te 2 updejty za wszesnie. Gdyby wypuscili 10.2 odrazu to byla by zupelnie inna bajka ....

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Sie 2009, 12:12 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
HP: 0
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Sprobujcie po wpisaniu loginu i hasla i nacisnieciu enter szybko zminimalizowac gre (alt+tab),odczekac 5 sekund i zmaksymalizowac.

Sposob dziala na connection lost ale nie wiem jak z internal error.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Sie 2009, 18:08 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Zaznaczenie ptaszkiem przy wait for wertical sychronization powinno rozwiązywać ten problem przy kolejnych logowaniach - ja BEZ zaznaczenia mam ponad 2000fps na ekranie logowania, natomiast z zaznaczonym jest to ograniczone do 60fps.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Sie 2009, 18:13 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
ktos na EF jeszcze napomknal, ze dalo rade w Window Mode

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 94 gości

Panel
Skocz do: