Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Cze 2008, 20:56 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 130
Society: Tap sikret
Nick w grze: xxx
--

Ostatnio edytowany przez Gucio, 14 Sty 2019, 16:56, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Cze 2008, 21:05 
Inept
Dołączenie:
Czerwiec 2008
HP: 0
Też mam problemy dzisiaj. Byłem już po 2 globach ( 64 i 100 ped ) miałem ochotę na 3 i koniec wywaliło mnie i od tej pory nie mogę sie zalogować. Wpisuje kod pisze authorizing i tak zostaje pewnie znowu serwer padł :/

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Cze 2008, 21:11 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
--

Ostatnio edytowany przez Gucio, 14 Sty 2019, 16:56, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Cze 2008, 21:16 
Inept
Dołączenie:
Czerwiec 2008
Byłem daleko na E od Jason Center na dronach. W pewnym momencie po utłuczeniu 07 nie mogłem się ruszyć z miejsca. Myślałem że lag albo znowu tracę połączenie. Zrobiłem RELOG i już nie mogę sie zalogować. Po wpisaniu kodu z GC pisze autoryzacja i nic się nie dzieje. Chyba poczekam do jutra mam nadzieję że to wina serwera.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Cze 2008, 21:51 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 90
Nick w grze: Michal vel Baraneq
Niedawno byla taka sytuacja. Pewnie maja problemy z serwerami, niedlugo powinno puscic ;)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Cze 2008, 22:39 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 169
Society: Hunters Unlimited
Nick w grze: Infinity
sebapl77 DRAGON napisał(a):
Byłem daleko na E od Jason Center na dronach. W pewnym momencie po utłuczeniu 07 nie mogłem się ruszyć z miejsca. Myślałem że lag albo znowu tracę połączenie. Zrobiłem RELOG i już nie mogę sie zalogować. Po wpisaniu kodu z GC pisze autoryzacja i nic się nie dzieje. Chyba poczekam do jutra mam nadzieję że to wina serwera.

no jeszcze bodajże przed meczem byłem na dronach w tej soamej lokacji... po ctd stawało mi na authorisingu. nie wiem jak teraz. zaraz obczaje :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Cze 2008, 23:36 
Inept
Dołączenie:
Czerwiec 2008
Po pół godzinie udało mi się w końcu zalogować. Już miałem wyjść z gry gdy nawinął mi sie 3 globik z argo 81 ped :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Cze 2008, 07:54 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 100
Nick w grze: Simone
Gucio stoisz kolo teleportera w control roomie caly czas :)
ale nie jestes zalogowany taki duszek zdarza sie bugi, lognij sie rano;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Cze 2008, 08:14 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 149
Society: DASK
Nick w grze: Slawek Buzz Buzzard
Jakiś kiepski ten VU. U mnie za to jakoś 3 na 4 zamknięcia EU kończą się zwisem. Szczęście jeśli da się jeszcze go wyłączyć ctrlaltdel itd, ale zwykle pozostaje tylko reset/power off.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Cze 2008, 10:33 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
buzz. mam to samo. i kurde nie wiem co to

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Cze 2008, 15:00 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Ja natomiast mam inna ciekawostke, mianowicie po wczorajszej padce serwera ok. godz. 20.30 postanowilem dac sobie spokuj z gra na rzecz tv I spania ;) dzis po pracy od tamtej pory loguje sie pierwszy raz (ok. godz. 15.30) I od razu dochodza mnie informacje ze ja, tz. moj awatar logowal sie raz o ok. 23.00 I kolejny raz ok. godz. 5.30 tez na ok. 10 minut. Oczywiscie ja w tych godzinach sie nie logowalem bo spalem, nikt z domownikow tez nie, poza tym mam karte GC ktora chowam. Dziwna sprawa, napisze chyba do suppa bo w sumie awatar byl w innym miejscu niz go zostawilem, wiec...

Spotkal sie ktos z czyms takim lub rzeczywiscie widzial wczoraj I dzis rano zeby moj awek byl zalogowany?

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Cze 2008, 15:31 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
buzz napisał(a):
Jakiś kiepski ten VU. U mnie za to jakoś 3 na 4 zamknięcia EU kończą się zwisem. Szczęście jeśli da się jeszcze go wyłączyć ctrlaltdel itd, ale zwykle pozostaje tylko reset/power off.

Ja mam tak od zawsze :) I to na dwoch roznych komputerach. Co prawda nie tak czesto bo jest to okolo 1 zwiecha na 5 zamkniec. Czasem sie da zamkanc wlasnie ctrlaltdlt ale czasem niestety reset musze robic.

XII napisał(a):
Ja natomiast mam inna ciekawostke, mianowicie po wczorajszej padce serwera ok. godz. 20.30 postanowilem dac sobie spokuj z gra na rzecz tv I spania ;) dzis po pracy od tamtej pory loguje sie pierwszy raz (ok. godz. 15.30) I od razu dochodza mnie informacje ze ja, tz. moj awatar logowal sie raz o ok. 23.00 I kolejny raz ok. godz. 5.30 tez na ok. 10 minut. Oczywiscie ja w tych godzinach sie nie logowalem bo spalem, nikt z domownikow tez nie, poza tym mam karte GC ktora chowam. Dziwna sprawa, napisze chyba do suppa bo w sumie awatar byl w innym miejscu niz go zostawilem, wiec...

Spotkal sie ktos z czyms takim lub rzeczywiscie widzial wczoraj I dzis rano zeby moj awek byl zalogowany?

Pozdrawiam.

Stary bug, nie ma sie czym martwic. Choc tez pewnie bym sie zestresowal gdyby mi sie cos takiego przytrafilo :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Cze 2008, 15:51 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
XII napisał(a):

Pozdrawiam.

lunatykujesz Mutak i tyle :mrgreen:

zwisy przy wyjsciu mam dosyc czesto, ale mialem je tez przed vu

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Cze 2008, 15:19 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
--

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 84 gości

Panel
Skocz do: