Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Cze 2008, 18:01 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 90
Nick w grze: Michal vel Baraneq
Witam.
Dzis rano chcialem zalogowac sie do gry ale za kazdym razem wyskakiwalo mi ze jest bledny numer z gc. Po 3 nieudanych logowaniach zablokowala mi sie karta. Napisalem do suppa o odblokowanie, mam nadzieje ze niedlugo odblokuja. Problem jest taki ze na 100% wpisywalem prawidlowy numer. Kilka godzin pozniej dowiedzialem ze u mojego brata byl kolega i bawil sie karta. Nie wiem dokladnie jak dziala gc ale czy teraz kody z karty po kilkunastu czy kilkudziesieciu wyswietlen numeru nie beda zgodne z tymi kodami co MA ma w bazie?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Cze 2008, 18:06 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
HP: 0
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Koles bawiac sie karta ja zdesynhronizowal. A kody ktore generowal czytnik byly bledne w memencie logowania bo najpierw powinienes uzyc tych ilus tam kodow niepotrzebnie wygenerowanych przez znajomego twojego brata.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Cze 2008, 18:18 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Tak tez myslalem. A da sie to jak zsynchronizować? czy musze pisac do MA?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Cze 2008, 18:33 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Wpi.erdol gowniarzowi :D Niech sie fiutkiem pobawi.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Cze 2008, 19:00 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Nick w grze: Ar predus Ku
Miałem podobnie dwukrotnie. Kazali mi wysłać dwa kolejno wygenerowane kody by mogli zsynchronizować konto z kartą.
Może dopisz im od razu w support case dwa kolejno wygenerowane kody i oczywiście nie generuj potem żadnego nim napiszą, że ustawili Ci na koncie jak trzeba ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Cze 2008, 19:01 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
Tez tak miałem że była rozsynchronizowana powinno ci sie po którymś błendnym kodzie otworzyć korekcyjne okno kodu ja tak miałem przynajmniej

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Cze 2008, 10:06 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Society: Poltropia
Nick w grze: KiioobbaaXVIII Kozakiew
Hmm mi tez sie zdarzylo kiedys kliknac ale 2 razy te same kody ale wylogowalem sie na nowa z czytnika nowy kod i logowanie na szczescie na tyle kilka razy co mi sie to przytrafilo nie zablokowali:)

a ja ciagel nei moge grac w pe:/ GRZEBIA SIE ma PANOWIE AA WEEKEND NEI PRACUJA KURDE A JA TUTAJ NUDZE SIE:/

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Cze 2008, 17:18 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
W sobote w godzinach popoludniowych dostalem wiad od ma zebym wyslal dwa kolejne kody z gc co niezwlocznie zrobilem. Od tamtej pory czekam na wiadomosc o mozliwosci zalogowania sie. Czy ma zawsze tak dlugo wykonuje podobne operacje? zaczyna mnie pomalutku irytowac to czekanie :omur:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Cze 2008, 09:41 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
baraneq napisał(a):
W sobote w godzinach popoludniowych dostalem wiad od ma zebym wyslal dwa kolejne kody z gc co niezwlocznie zrobilem. Od tamtej pory czekam na wiadomosc o mozliwosci zalogowania sie. Czy ma zawsze tak dlugo wykonuje podobne operacje? zaczyna mnie pomalutku irytowac to czekanie :omur:

miałem tak samo, od razu przesłałem 3 kolejne kody i czekałem, po około 4h dostałem info od suppa żeby sprawdzić, że powinno być już ok

i było

uzbrój się w cierpliwość i tyle

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 98 gości

Panel
Skocz do: