Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Cze 2008, 17:17 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Nick w grze: dmochu
Opisze moje zdarzenie
Bedac na CND wyswietlal mi sie na chacie ogolnym dialog podejzewam ze byl to dialog pilota ktory byl na CP i pasazerow jego pojazdu latajacego mozna to bylo wywnioskowac z ich rozmowy, - siadac na miejsca to dopiero CP ...... trafialo mi sie to dosc czesto wyswietlalo mi tez dialogi od innych pilotow nie tylko od jednego. Czasem bylo to "przykre" doswiadczenie bo w momencie gdy statek startowal ekran robil sie bialy na jakies 5 -7 sec no i wiadomo na domach malych niema problemu ale czasem jak ubijasz cos wiekszego moze sie to skonczyc cofnieciem do reva hehe po bialym ekraniku zawsze byly gudluki i tak dalej za niezle ladaowanie a ja znowu bieglem zeby dokonczyc zaczetego mobka

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Cze 2008, 18:10 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 100
Nick w grze: Simone
Heh kilka razy tak mialem przewaznie po powrocie z cnd ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Cze 2008, 18:31 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
No nic :P jak na CND słychać ludzi z CP to trzeba tam podskoczyć i puścić pare bombek morze złorza z CND na CP teraz są :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Cze 2008, 18:34 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Tez tak mialem ;) A po powrocie widzialem tekst ze to juz cnd wysiadajcie i GL ;) no i bialy ekranik wczesniej :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Cze 2008, 22:24 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Nick w grze: dmochu
maly updejcik

juz mi wyswietla "glosy" z samego dolu czyli eudorii hehe no chyba ze to jest inaczej ulozone i eudoria jest na gorze:)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 101 gości

Panel
Skocz do: