Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Mar 2008, 05:32 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 126
Society: Red Legion
Nick w grze: Fast Msciciel Lopez
Po formacie dysku zainstalowałem grę na nowo, ściągnąłem upgrade i gdy chcę się zalogować wyskakuje mi komunikat "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xcoooooo5).Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację" Nie mam pojęcia co jest więc jeśli ktoś może to niech służy radą. Jestem pod gg5075682 lub skype msciciel76

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Mar 2008, 11:09 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Nie paniqj :) w katalogu z grą masz taki magiczny pliczek, upgrade *.exe. Nie pamiętam jego nazwy (a jestem w pracy, nie mam jak sprawdzić), znajduje się on niedaleko (obok) xfire_setup.exe (czy jakoś tak). Odpal go. :D

Pozdrawiam.

edit: 12:08
Widzę, że nie odpisujesz czy pomogło... Jak będę w domu to napiszę nazwę tego pliku.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Mar 2008, 15:50 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2006
wywalilem gre i instaluje na nowo zobaczymy jak teraz bedzie.moze sciagnela sie z jakims bledem w razie czego bede pisal i dzieki XII za zainteresowanie

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Mar 2008, 16:19 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
przeinstalowanie gry pomoże bo instaler odpala ten plik... no chyba, że nie odpali :D to sam go po instalacji odpal, a zwie się: vcredist_x86_sp1.exe

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Mar 2008, 17:23 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2006
niestety po ponownym zainstalowaniu gry wyskakuje ten sam komunikat. odpaliłem tez ten program co pisałeś i bez rezultatów. już nie mam koncepcji co jest z ta grą.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Mar 2008, 17:43 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
to może przeinstaluj Winde? Zmieniałeś coś ostatnio w sterownikach grafiki, np.? Czy grę odpalasz z ClientLoadera?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Mar 2008, 17:47 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2006
próbowałem odpalić ja z pliku entropia jak i z clientloadera bez rezultatu a co do tej grafiki to co mogę zrobić?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Mar 2008, 18:52 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
...ściągnij najnowsze drivery do swojej grafiki i zainstaluj, ale myślę, że wina leży gdzieś indziej. W sumie dziwne. Napisz mi co zrobiłeś, że po tym gra nie chce się odpalić. Ja osobiście miałem podobny przypadek tzn. na kompa na którym nigdy nie było EU przekopiowałem żywcem folder z grą z mojego kompa no i miałem ten sam komunikat co Ty :) pomogło odpalenie tej aktualizacji o której pisałem wyżej. Gra defakto nie musi być zainstalowana by poprawnie działała, aczkolwiek można zainstalować grę instalatorem ze strony MA - EU, a następnie mając najnowszą wersję gry wkopiować ją w powstały przy instalacji folder z uprzednim usunięciem starych plików :) Powinna działać bez zarzutu. Oczywiście należy pamiętać o odpaleniu aktualizacji vcredist_x86_sp1.exe

Jeśli powyższe informacje nie przynoszą żadnych pozytywnych rezultatów, przeinstaluj Windowsa, a po jego instalacji + wszystkich sterowników zrób sobie GHOST'em obraz partycji do pliku :) w wiadomych celach, prawda?

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Mar 2008, 07:09 
Weak
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Nick w grze: An AnZabo Zabo
moze aktualizacja directx pomoze, najlepiej odpal plik dxwebsetup.exe (jest w glownym kataloku EU) sciagnie i zainstaluje najnowsze sterowniki do dx-a

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2008, 06:22 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2006
robiłem format dysku a właściwie partycji gdzie był system. entropia była zainstalowana na innej partycji. po zainstalowaniu systemu i wszystkich sterowników nie dało sie odpalić już gry. wiec odinstalowałem ja i zainstalowałem na nowo. i właśnie po ściągnięciu upgrade zaczął mi wyskakiwać ten komunikat. dziś zainstalowałem ponownie grę na partycji gdzie robiłem format ale tez bez rezultatu. direx tez mam ściągnięty najnowszy. sterowniki do grafy tez juz sa najnowsze

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 28 Mar 2008, 12:46 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Jeśli możesz, napisz mi po jakich czynnościach (modyfikacjach być może sprzętowych), które ostatnio przeprowadzałeś (jeśli o ile) przestała odpalać Ci się gra?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Kwi 2008, 18:42 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2006
juz wszystko jest ok. nie wiem co moglo byc ale jak zrobilem format calego kompa a nie tylko tej jednej partycji to po zainstalowaniu gry zaczela smigac. nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje ale dziekuje za pomoc

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Kwi 2008, 11:14 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 106
Society: Blood & Sand
Nick w grze: Johny Harnas Beegood
Do odpalenia gry na świeżo instalowanym kompie
sÄ… potrzebne 3 rzeczy :

1. Zainstalowany Direct X
2. Zainstalowany vcredist_x86_sp1.exe
3. Zainstalowany media-player wersja chyba minimum 9

Entropii nawet nie trzeba instalować - pójdzie ze zgranego katalogu

pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Cze 2008, 19:28 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2008
HP: 0
wyświetla mi sie dokładnie ten sam komunikat próbowałem wsyztskiego co pisaliście. czy problem może byc spowodowany kartą graficzna? mam geforce 5200 fx ? (instalowałem EU po raz pierwszy)

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 48 gości

Panel
Skocz do: