Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lis 2007, 20:23 
Mediocre
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 144
Society: P.L
Nick w grze: Pawel Modras Modras
Taki nowy temacik spróbujr zarzucić !!! Kto ostatnio widział umbranoidy ??!! Ja dzisiaj próbowałem się wybrać troche wyluzowwać i postrzelać na tych człowieczkach :P ale cóż poszedłem w kilka miejsc i co ? nie znalazłem ani jednego chociaż zawsze ich tam było pełno !!! Czy MA wycofała umbry z użytku czy to poprostu jest jakiś błąd ? Jestem ciekaw czy umbry zostały wycofane z obiegu czy to poprostu jakiś lag lub błąd ??!! Pozdrawiam wszystkich którzy odpiszą !!!

Profil E-mail Offline
PostWysÅ‚any: 16 Lis 2007, 20:29 
(TRESC USUNIETA PRZEZ AUTORA)

Ostatnio edytowany przez Level, 01 Sty 2008, 20:52, edytowano w sumie 1 raz

Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lis 2007, 20:30 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 0
Nick w grze: Eol
Modras napisał(a):
Taki nowy temacik spróbujr zarzucić !!! Kto ostatnio widział umbranoidy ??!! Ja dzisiaj próbowałem się wybrać troche wyluzowwać i postrzelać na tych człowieczkach :P ale cóż poszedłem w kilka miejsc i co ? nie znalazłem ani jednego chociaż zawsze ich tam było pełno !!! Czy MA wycofała umbry z użytku czy to poprostu jest jakiś błąd ? Jestem ciekaw czy umbry zostały wycofane z obiegu czy to poprostu jakiś lag lub błąd ??!! Pozdrawiam wszystkich którzy odpiszą !!!

MA zdecydowało się na ostateczne rozwiązanie w kwesti umbra, Deumbryfikacja została przeprowadzona w VU 9.0.
Pozdawiam ciociÄ™ JadziÄ™.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lis 2007, 22:41 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 270
Society: Kingsajz
Nick w grze: Northberg
Mi sie wydaje, że ma to związek z prawem, pamiętacie, całkiem niedawno je rozebrali tak by mniej przypominały ludzi, teraz wywali całkiem, może groziło im przyczepienie metki "16/18+" :)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 16 Lis 2007, 22:53 
(TRESC USUNIETA PRZEZ AUTORA)

Ostatnio edytowany przez Level, 01 Sty 2008, 20:52, edytowano w sumie 1 raz

Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Lis 2007, 11:03 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 169
Society: Hunters Unlimited
Nick w grze: Infinity
prawda jest taka ze wycofali umbry tylko dlatego ze byly jedynym mobem na ktorym ja wychodzilem na plus ;/

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Lis 2007, 03:06 
Mediocre
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 144
Society: P.L
Nick w grze: Pawel Modras Modras
No ok teraz wiem z czym to się je więc temat można zamknąć !!! Dzięki !!!

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 40 gości

Panel
Skocz do: