Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Cze 2007, 02:08 
Inept
Dołączenie:
Czerwiec 2007
HP: 0
Po wielu perypetiach z samym odpaleniem gierki w koncu sie udalo. wszystko smigalo w pozadku az do dzisiaj.Chodzilem sobie po Port Atlantis , wszedlem do tego wielkiego suparmarketu ( na pierwszym pietrze bylo ok ) i gdy doszedlem do jednego ze sklepow, przy progu zamrozilo moja postac doslownie tzn . moge robic wszystko ale nie ruszac sie.Zrobilem Log off i w koncu jestem w srodku tego sklepu :) itemki sobie ogladam, a gdy chce sie ruszyc wyskakuje mi 'you may not move' czyli to juz wiem, ale o co w tym chodzi? ma moze ktos pojecie?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Cze 2007, 07:10 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Society: Poltropia
"You may not move" pojawie się w momencie kiedy wykonujesz jakąś czynność lub używasz urządzenia - czyli np refinujesz minerały, kupujesz coś w trade terminalu, sklepie itp. Zakończ tę czynność a avatar ponownie będzie mógł się poruszać.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Cze 2007, 07:30 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 115
Society: RED LEGION CADETS
Mi ten komunikat wyskakuje po śmierci i odrodzeniu jak zbyt żwawo używam fapa, wtedy nie ma bolka musze zrobić relog i wszystko jest OK :wink:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Cze 2007, 08:53 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 270
Society: Kingsajz
Nick w grze: Northberg
Wyskakuje też jeżeli anulujemy odliczanie teleprtowania do najbliższego reva, relog pomaga.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Cze 2007, 11:06 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 127
Society: Outsiders PL
Nick w grze: Dawid Burks Bujak
W ogóle po ostatniej aktualizacji dziwne rzeczy się zaczęły dziać. Zacząłem grać w entropie 2 tygodnie przed ostatnią aktualizacją i wszystko chodziło perfekcyjnie a teraz:

1. mam czasami problemy z logowaniem
2. używanie przycisków alt+tab powoduje CZĘSTE blokady klawiatury (po powrocie do gry postać zaczyna biec przed siebie i nie reaguje na przyciski)
3. raz na kilka dni zdarzają się sytuacje kiedy w okół mnie jest 20 - 30 osób a ja widze ledwie 3

Może jestem nowy ale przez pierwsze 2 tygodnie grania (6 - 10 godzin dziennie) nie miałem absolutnie żadnych problemów z grą więc to chyba wina zmian wprowadzonych w nowej wersji.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Cze 2007, 11:59 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 105
Society: Kingsajz
Nick w grze: Furion Fox PL
2. wystarczy wcisnac przycisk "W" jezeli grasz WSAD'em

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Cze 2007, 15:31 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 122
Society: Poltropia
[un]Lucky Fox napisał(a):
2. wystarczy wcisnac przycisk "W" jezeli grasz WSAD'em

tutaj nie chodzi o to temat juz byl walkowany w bugach

po prostu MA dodalo jakies nowe funkcje dla klawisza Tab co powoduja po przywróceniu gry z Atl+Tab przeskakiwanie aktywnosci pomieczy buttonami minimaluzuj, igoruj, zamknij na otwartej rozmowie w EU :)

wystarczy kliknac na ekanie myszka :P zeby zdeaktywowac buttony i ponaciskach WASD i wtedy wszystko powinno spowrotem dzialac :)

cytat ze zmian wprowadzonych w EU:

Cytuj:
Information & Interaction Panels
The 'Ctrl + Tab' keys can now be used to select different open panels on your Entropia desktop. Once selected, the various functions of a panel can be selected and initiated using the 'Tab' and 'Enter' keys.

N.B. 'Shift + Ctrl + Tab' to move backwards through open panels and 'Shift + Tab' to move backwards through functions of a panel.

chyba cos co miało być funkcjonalne jak zwykle nie wyszło MA na dobre :/[/list]

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 71 gości

Panel
Skocz do: