Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2009, 09:28 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
witam

przeczytalem na ef.com o spotkaniu graczy w Oslo , a ze jestem tutaj wiec postanowilem isc. Nie zrazozny tym ze moj angielski jest na bardzo niskim poziomie i mimo ze to byl piatek 13.02.09. Organizator spotkania to byl avatar Skam , w realu dziewczyna -Norwezka.
Przebrnalem jakos przez te zaspy sniegu i doszedlem do lokalu w centrum miasta na spotkanie . rezerwacja byla na haslo "entropia" wiec z tym nie mialem problemu , ale pozniej schody ,najpierw w dół trzeba bylo zejsc a pozniej "wyjsc" na wyzyny mojego angielskiego aby sie dogadac kto ja i co ja tutaj robie :). Przebrnalem przez to tez i dostalem miejsce przy stole.
kto byl , osob nie bylo duzo (mniej niz na naszym spotkaniu w Krakowie grudniowym):

Harald Viking
Skam
Stoikow
Shadow-Ale
ReadBird
Fender
Xin
Glal
Hussaya
Kydde
Enkre
Gleni
Oki Teddy Doki
Pusur
Musa
Cassini
Larethania (1 day) soba z Portugalii
Viper
Dessa
Derserw
no i ja :)
nie wszyscy zostali przeze mnie wymienieni gdyz chyba kilka osob nie dojechalo , lub bylo przelotnie na kilka minut.
ogolnie powiem ze bylo fajnie , byl Quiz z pytaniami typu : ile jest teleportow , jaka bron jest najszybsza , jaka ma najwiekszy dmg na minute ,jaki finder ma najglebszy zasieg w kopaniu , etc . Zwyciezca dostal Ped certificate na sume 300 pedow, plakat .
skam oraz harald rozdali uczestnikom figurki hoglo i atroxa , magazyn "The entropian" ( stary numer :) ), oraz plakaty. Ludzie troche pogadali , ja mimo moich "zdolnosci " jezykowych tez . Niektorzy wymieniali kilku graczy z Polski ktorych znaja . Nie bede wam mowil kto . Ale musze powiedziec ze widzialem talie kart z graczami i na jednej z nich ( dwojka kier ) jest Polak .
no i tyle , nie ma talentu do opisow przyrody .
JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2009, 10:31 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Gratuluje spotkania i milo, ze ktos nas reprezentowal :)

JC Krakow napisał(a):
Ale musze powiedziec ze widzialem talie kart z graczami i na jednej z nich ( dwojka kier ) jest Polak .
no i tyle , nie ma talentu do opisow przyrody .
JC

Talie kart z graczami ? :shock:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2009, 11:11 
Poor
Dołączenie:
Czerwiec 2007
HP: 140
Society: Kingsajz
Gratuluję JC spotkania , zawsze jest fajnie spotkać kogoś z Entropi.

ale......

Wiem, kto jest dwójką Kier, MEGA LOL, żenada, facio ze Szwecji lol, no normalnie LOL, przepraszam ale oburzyłem się jak się dowiedziałem, kto to ????

jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam ;)

P.S a robie tak ;) a nie tak :) bo jak robie tak :) , to mój avek się krztusi ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2009, 12:28 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
te karty były chyba zrobione na podstawie danych kto ile wpłacił do gry i niekoniecznie lub w ogóle wypłacił :) i założę się, że przyniosła je Skam :P a w ostateczności Stoikov ;) z wiadomych przyczyn :D

JC wrzuć kilka fotek...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2009, 13:07 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
wow JC :shock: nieźle, twój wyczyn dał mi do myślenia

a na talii kart...tak, jest tam polak który chyba w szwecji mieszka ale to jest paskudna osoba, aż wstyd, że nas tam reprezentuje on.

Skam...heh...Stoikow...nie będę nic pisał, współpraca i tyle (no i są parą ale to inny temat)

XII napisał(a):
te karty były chyba zrobione na podstawie danych kto ile wpłacił do gry i niekoniecznie lub w ogóle wypłacił :) i założę się, że przyniosła je Skam :P a w ostateczności Stoikov ;) z wiadomych przyczyn :D

JC wrzuć kilka fotek...

karty sÄ… zrobione na podstawie Chempions League organizowanych przez neverdiego, poszukaj sobie na EF

w tej lidze brał udzial wlasnie ten polak (ma DOA chyba i tam pare innych zabawek) ale gość nie ma nic PK skilli :D

Ostatnio edytowany przez Level, 14 Lut 2009, 13:09, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2009, 13:10 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Nick w grze: KiioobbaaXVIII Kozakiew
No prosze nasze macki siegaja juz prawie na caly swiat

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2009, 13:24 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
a wlaśnie, jakich graczy z Polski znają? tych co myślę?
tu co do tej talii kart: http://www.entropiaforum.com/forums/clu ... e-now.html

i ta liga (MMOWC...Champions League) http://www.entropiaforum.com/forums/clu ... nking.html (to jest przykład...bo tam wiele sezonów jest)
nasz polak ma nick marcingo, chyba nawet tu raz był na forum co go all zbesztali, o ile to ten.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2009, 13:41 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
oj
nie krzyczcie , tak potwierdzam MarcinGO jest na karcie wydanej przez Neverdie .
I odrazu mowie Skam i Stoikow sa para w zyciu osobistym. Nic mi do tego ,ich sprawa :).

jako stary burak zapomnialem aparatu ,bo sie spieszyłem na spotkanie.Nie mam zdjec :(, ale moze bede mial , nie wiem , jak to zrobie ale zrobie co sie da .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2009, 15:19 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
gratulacje za walkÄ™ z zaspami ;)

ale jeśli pojawisz się na jakimś zdjęciu bez emblematu Poltropii to masz jednego browara mniej na zlocie w maju ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2009, 15:36 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
na EF pojawiło się juz pare zdjęć od shadow-ale ale na żadnym nie ma JC, jest tylko kółko wzajemnej adoracji tj pan Stoikow i ... Skam no i tam inne takie, z reszta, sami sprawdzicie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 14 Lut 2009, 15:52 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
:(
no nie mam plakietki ( bo jej nie dostalem od kochanego prezesunia )
kilka zdjec sie ukazalo , ale bylo spotkanie dzien wczesniej na ktorym nie bylem , a te co widze to sa robione z jednej strony stolu .:)

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Lut 2009, 18:26 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
oo i dzis pojawila sie fota z JC (wsrod kilkudziesieciu innych fot :P )
pozwolilem sobie ukrasc i na profil imageshack wrzucic (usunac moge w kazdeh chwili jesli trzeba)
Image
od lewej: Skam, Stoikow, nieznam, JC 8)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Lut 2009, 20:19 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
coÅ› lajcikowo, na stole ketchup?? :shock:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 17 Lut 2009, 23:32 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Society: EF.pl
ketchup jak ketchup... mozna pomyslec, ze frytki jedli... ale musztarda? :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Lut 2009, 16:01 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
to byla knajpa z wyszynkiem , na stole byl pelny zestaw przypraw oraz dodatkow do pizzy ,salatek , etc. . kazdy zamawial co chcial i placil za siebie :). a tak ogolnie to obok byly jakies urodzinny kogos. Pozniej nie poszedlem na wieczorna impreze bo spotkanie przenioslo sie do baru .

JC

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości

Panel
Skocz do: