Odpowiedz
Autor Wiadomość
Kobieta
PostWysłany: 12 Lut 2008, 11:18 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2008
Posty: 9
HP: 0
Mam pytanko, w ktoryms z pierwszych postow pisaliscie ze karta musi byc na ta osobe ktorej dane byly podane przy rejestracji. a co w sytuacji kiedy np ekarta jest na kogos innego a ja jestem upowazniona do konta? karta nei jest na moje imie i nazwisko czy to oznacza ze nie moge wplacac? Czy probowal moze ktos z was dokonac takiej wplaty?
Z gory dziękuje za odpowiedz

pozdrawiam


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 18 Lut 2008, 21:27 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2007
Posty: 6
HP: 0
Podpisuje sie pod pytaniem bo tez jestem ciekaw


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 19 Lut 2008, 06:39 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Posty: 706
Skąd: Lęndziny (Śląsk)
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
Miz'ri napisał(a):
Mam pytanko, w ktoryms z pierwszych postow pisaliscie ze karta musi byc na ta osobe ktorej dane byly podane przy rejestracji. a co w sytuacji kiedy np ekarta jest na kogos innego a ja jestem upowazniona do konta? karta nei jest na moje imie i nazwisko czy to oznacza ze nie moge wplacac? Czy probowal moze ktos z was dokonac takiej wplaty?
Z gory dziękuje za odpowiedz

pozdrawiam


A co za problem masz by zarejestrować karte i spróbowa wpłci przecież i tak na samym koncu pyta o CVV wiec jak nie twoja karta to nie masz CVV jak od żony to masz i raczej nie kradziona :)
Najwyrzen jie przejdzie transakcja i tylko tyle morze sie sta :)

_________________
Image
Your account was create at 2006-03-22.


Profil Offline
Kobieta
PostWysłany: 20 Lut 2008, 13:22 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2008
Posty: 9
HP: 0
Dziękuje za odpowiedź. Pieniadze wpłacone all sie udalo:) wynika jednak ze moze wplacac rowniez osoba ktora nie jest wlascielem konta w entropi:)

pozdrawiam

Miz'ri


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 20 Lut 2008, 16:46 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Posty: 165
Skąd: wźiąść pedy ?
HP: 0
Wpłacić zawsze można to tak... :P Ale jak trzeba wypłacić to pojawiają się schody:P

_________________
Image


Profil E-mail GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 05 Mar 2008, 13:10 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2008
Posty: 193
Skąd: Dąbrowa Białostocka
HP: 121
Society: KingSajz
Nick w grze: Artur rogaloo
fredek napisał(a):
mi ktos polecił mi niedawno super metode <mi sie podoba>
ukash . <wielki dzikei dla niego , nie pamietam mam słaba pamiec a temat chyba usunieto bo nie moge znaleźc>
w skrócie wysyłamy daną kwote a po chwili dostajemy maila z kodem którego nastepnie wpisujemy np w entropi i mamy juz kase
szybko i bezpiecznie

a zeby to zrobic trzeba wejśc na strone https://ssl.dotpay.pl/g_kk_ukash i postepowac zgodnie z tym co tam pisza po naszemu wszystko wiec kazdy zrozumie

mozna przelewac nieskonczona ilosc razy i bez minimum przelewamy ile chcemy

pozdr i miłego opróżniania kont


---------
jak teraz ktoś sie bedzie pytał jak to zrobic to napisze turotiala <czy jakos tak>
takiego dla amerykanów .....

kurna tyle czasu mineło i nadal nie ma pozadnie tego zrobionego.....


mozesz napisac co dalej? tzn. po jakim czasie jest kasa, jaka prowizja obejmuje ta forma wplaty i oczywiscie gwarancja ze kasa znajdzie sie na moim koncie w Entropii.
z gory dziekuje.

_________________
Image


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 05 Mar 2008, 15:35 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 1923
Skąd: Piaseczno
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
jest caly temat poswiecony ukashowi
http://www.entropiauniverse.pl/viewtopic.php?t=3378

przycisk "szukaj" nie boli, naprawde ;-P
pozdr
Martre

_________________
...jeden poleciał tam, drugi śmignał siam, a trzeci wzbił się nad kukułcze gniazdo...


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Mar 2008, 20:15 
Unskilled
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Posty: 110
HP: 0
Society: TWOJA
Nick w grze: KWADRATOWY ZGRED KWADRAT
Witam posiadam karte Visa Elektron w banku PKO inteligo i po wpisaniu kodu CVV wyświetla mi sie taki komunikat co z tym zrobic .


An internal error has occurred. If you keep getting this error, please contact the Support Department via Support/My Support for the most speedy response, or send an email to entropia_support@mindark.com


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 18 Mar 2008, 06:12 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
Posty: 266
Skąd: krk
HP: 149
Society: DASK
Nick w grze: Slawek Buzz Buzzard
Jakiś tydzień temu pisali coś że DIBS ma techniczne kłopoty i są problemy z wpłatami przez nich. Być może o to chodzi.

A może być to też wina Visy Elektron, może ta karta nie nadaje się do płatności w internecie?


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Mar 2008, 16:28 
Unskilled
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Posty: 110
HP: 0
Society: TWOJA
Nick w grze: KWADRATOWY ZGRED KWADRAT
ludzie mający tą karte nie maja problemow płatniczych. Te karty sa do bankomatu oraz do płatności np w sklepach i w internecie.


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 18 Mar 2008, 19:31 
Unskilled
Dołączenie:
Kwiecień 2006
Posty: 143
Skąd: okolice Krakowa
HP: 154
Society: SKILL or DIE
Nick w grze: Devour The One
sprawdź czy sie nie pomyliłeś w dacie ważności karty albo napisz do suppa po prostu a może po prostu wpłaciłeś już więcej jak 100$ i dlatego ale generalnie sprawdź czy wszystkie dane z karty wpisałeś poprawnie .


Profil E-mail GGOffline
Nie podano
PostWysłany: 18 Mar 2008, 20:14 
Unskilled
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Posty: 110
HP: 0
Society: TWOJA
Nick w grze: KWADRATOWY ZGRED KWADRAT
wszystkie dane dobre sa a co do wplacanie tylko 10 $ daje


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 30 Mar 2008, 22:46 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 156
HP: 0
Nick w grze: dmochu
czy ktos rejestrowal karte Visa Electron Inteligo? czy aby napewno jest to numer CVV a nie CVC?? takie cos mi sie wyswietla w sekcji Paynova Deposit
i jak ten numer znalesc na karcie czy to jest ten numer zaraz za podpisem?
pozdrawiam


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 31 Mar 2008, 00:56 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Posty: 286
Skąd: Gdańsk
HP: 0
Nick w grze: Ar predus Ku
To 3 cyfry znajdujące się na odwrocie karty, zaraz za podpisem ;)

_________________
klik a także klik2


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 01 Kwi 2008, 19:55 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 156
HP: 0
Nick w grze: dmochu
wyslalem zapytanie do inteligo odnosnie tego numeru CVV i nadeszla odpowiedz:

Witamy

Karta Visa Electron Inteligo ma ten numer.
Jest to trzycyfrowy numer który znajduje się na odwrocie karty pod paskiem magnetycznym.
Pozdrawiamy

Zespół Obsługi Konta Inteligo

wszystko jasne :)


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 01 Kwi 2008, 20:51 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Posty: 286
Skąd: Gdańsk
HP: 0
Nick w grze: Ar predus Ku
Czyli tak jak napisałem.

_________________
klik a także klik2


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 01 Kwi 2008, 21:04 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 156
HP: 0
Nick w grze: dmochu
tak nie do konca chociaz chodzi o ten sam numer :) pasek magnetyczny jest powyzej numeru a weglug twojej podpowiedzi numeru szukamy na prawo od podpisu :)
wiec jak by ktos jeszcze nie kumal NUMER NA KARCIE VISA ELECTRON INTELIGO ZNAJDUJE SIE W DOL OD PASKA MAGNETYCZNEGO I NA PRAWO OD PODPISU
3 cyferki
pozdro


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 01 Kwi 2008, 23:41 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Posty: 286
Skąd: Gdańsk
HP: 0
Nick w grze: Ar predus Ku
Bo przecież jest zaraz na prawo od podpisu :D Chyba, że masz inną vise electron z inteligo niż ja :P

_________________
klik a także klik2


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 02 Kwi 2008, 00:29 
Poor
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Posty: 33
Skąd: Kraków
HP: 98
Society: Kingsajz
sorry ze sie dziwie ale to jest chyba jasna :P
widocznie nie wszyscy wiedza
najlepszy jest ukash i najbezpieczniejszy

_________________
"Człowiek nie jest stworzony do kleski"


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 02 Kwi 2008, 00:46 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 156
HP: 0
Nick w grze: dmochu
spoko to taki aprilisowy zarcik karta taka sama i numer w tym samym miejscu :)
pozdro and over


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 04 Maj 2008, 19:32 
Inept
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Posty: 19
HP: 0
Society: Kanwo
Nick w grze: Mati Byczek Rakiewicz
Czytam to wszystko i inne tematy i jakoś nie mogę znaleźć jednej potrzebnej mi instrukcji, a mianowicie, aby zrobić wypłatę konto musi być na mnie - to w Eu i bankowe, a ja tak dawno zrobiłem to konto w EU, że nie mam pojęcia czy założyłem je na prawdziwych danych. Adres wstawiłem poprawny tylko jak sprawdzić wpisane imię i nazwisko? Co się stanie jak zrobił bym wypłatę na inną karte kredytową ? Czy z wypłatami z Eu muszą być takie problemy ? :?


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 04 Maj 2008, 19:41 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Posty: 680
Skąd: że znowu...
HP: 0
Society: FoFW
wszelkie dane konta sobie możesz sprawdzi na stronie głównej gry w dziale >my section<

..a wpłaty możesz dokonać np. poprzez system ukash co nie zahacza w żadnym stopniu o dane osobowe.

_________________
Image
"EU is like a box of chocolate, the best things have already been taken"


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 04 Maj 2008, 21:19 
Inept
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Posty: 19
HP: 0
Society: Kanwo
Nick w grze: Mati Byczek Rakiewicz
Nie żebym był przemądrzały, ale jesteś w błędzie :P chyba (albo ja źle szukam). Tam gdzie wskazujesz abym sprawdził patrzałem nawet wcześniej, ale nie widzę odpowiedzi na moje pytanie.

jedynie adres, tel, województwo itp.

screen


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 04 Maj 2008, 21:57 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Posty: 680
Skąd: że znowu...
HP: 0
Society: FoFW
racja , rzuciłem z pamięci - choć biorąc pod uwagę, że masz tam podany adres, to chyba dasz radę po prawdziwości owego wydedukować czy podałeś dane prawdziwe czy tez nie.

_________________
Image
"EU is like a box of chocolate, the best things have already been taken"


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 05 Maj 2008, 17:46 
Inept
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Posty: 19
HP: 0
Society: Kanwo
Nick w grze: Mati Byczek Rakiewicz
Wiesz no niezbyt, bo pierwsze konto było na moja mamę :), bo miała konto w banku, a teraz drugie konto założyłem w eu, albo na siebie, albo na mamę i tu rodzi się dylemat, bo po adresie nie poznam, bo mamy ten sam (chociaż czasem wolał bym mieć inny :P), podejrzewam jednak, że to konto założyłem na siebie, bo miałem już wtedy konto bankowe, ale pewności nie mam, a raczej mi na niej zależy. Znasz może jeszcze jakiś inny sposób na poznanie na kogo mam zarejestrowane to konto?


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 05 Maj 2008, 20:00 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Posty: 680
Skąd: że znowu...
HP: 0
Society: FoFW
Skoro jeszcze musisz pytać to zdradzę Ci takie magiczne słowo: support!

_________________
Image
"EU is like a box of chocolate, the best things have already been taken"


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 05 Maj 2008, 20:10 
Inept
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Posty: 19
HP: 0
Society: Kanwo
Nick w grze: Mati Byczek Rakiewicz
No jo angielski to odpada, bo jak ja coś pisze w tym języku to jedynie poprzez stronę www.translate.pl inaczej ani be ani me :P Napisze im jakiś list to będą mieli polewek do końca miesiąca. Więc będę wdzięczny za pomoc w napisani tego listu, najlepiej na pw. Z góry dzięki.


dobra dzięki już poradziłem sobie - za złotówki można wszystko :P


Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso