Odpowiedz
Autor Wiadomość
Mężczyzna
PostWysłany: 12 Lip 2007, 10:39 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 2543
Skąd: z Warszawy
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Te 4,5% to prowizja banku obsługującego transakcję.

_________________
CvX!


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 12 Lip 2007, 11:34 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
Posty: 249
Skąd: Wrocław
HP: 127
Society: Outsiders PL
Nick w grze: Dawid Burks Bujak
Czyli jednak firma robi nas w konia. Zapłaciłem prowizję w moim banku i jeszcze w jakimś o którym nic nie wiem. Jakby tego było mało to przy wypłacie też jest prowizja... Naprawdę mnie to zdenerwowało bo grając na zakładach bukmacherskich nigdy ani grosza prowizji nie zapłaciłem ale widać taka firma. Zabiera kasę przy wpłacie, zabiera w grze a jeśli się przypadkiem komuś uda zarobić to i tak mu zabierze jak bedzie wypłacał... szkoda gadać...


Ps. Może ktoś wie czy ta prowizja zawsze wynosi 4,5% czy jest też może jest to stała opłata a akurat w moim przypadku wyszło tyle procent?


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 12 Lip 2007, 11:54 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 2543
Skąd: z Warszawy
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Dawid19791 napisał(a):
Czyli jednak firma robi nas w konia.

Jeśli już to bank a nie MA.

_________________
CvX!


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 12 Lip 2007, 12:08 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
Posty: 249
Skąd: Wrocław
HP: 127
Society: Outsiders PL
Nick w grze: Dawid Burks Bujak
CvX napisał(a):
Jeśli już to bank a nie MA.


Jesteś chyba u nich na etacie skoro tak piszesz ;) To MA decyduje o tym z kim i na jakich warunkach współpracuje. Zapłaciłem 2% w swoim banku i 3,5% w jakimś innym a na dokładkę jak mi się poszczęści to jeszcze zapłacę 1,5% u nich plus 2% u siebie w banku przy wypłacie...


Ostatnio edytowany przez Dawid19791, 12 Lip 2007, 12:20, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 12 Lip 2007, 12:23 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 2543
Skąd: z Warszawy
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Dawid19791 napisał(a):
Jesteś chyba u nich na etacie skoro tak piszesz ;) To MA decyduje o tym z kim i na jakich warunkach współpracuje. Zapłaciłem 2% w swoim banku i 4,5% w jakimś innym a na dokładkę jak mi się poszczęści to jeszcze zapłacę 1,5% u nich plus 2% u siebie w banku przy wypłacie...

MindArk wielokrotnie wyjaśniało (na EP i EF) że nie pobiera żadnych prowizji przy wpłatach. Różnica między przelicznikiem 10:1 a faktyczną ilością pedów po wpłaceniu wynika wyłącznie z opłat pobieranych przez pośrednika - bank lub właściciela okreslonego systemu płatności, np. uKash.

_________________
CvX!


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 12 Lip 2007, 13:41 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
Posty: 249
Skąd: Wrocław
HP: 127
Society: Outsiders PL
Nick w grze: Dawid Burks Bujak
Ale ja wcale nie powiedziałem że jest inaczej. Powiedziałem jedynie że firmy które dbają o klientów zawierają z bankami takie umowy że prowizji niema.


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 14 Sie 2007, 15:14 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Posty: 105
Skąd: Gdynia ( UK. York )
HP: 132
Society: Jestem Free
Nick w grze: YUBY
Witam,

Mam taki problem...mieszkam w UK i posiadam kartę Visa ale, nie Electron i chciałem wpłacić 5 funtów mniej więcej 10 $ i nie chce mi za akceptować na oficjalnej stronie PE jest napisane ze karta nie jest aktywna ale żeby aktywować kartę muszę dokonać wpłaty wysokości 10 $, niestety dostaje odmowę transakcji i nie wiem gdzie popełniam błąd jeżeli możecie pomóżcie mi dzięki z góry !!!

Pozdrawiam !


Profil E-mail GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 14 Sie 2007, 17:01 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 1923
Skąd: Piaseczno
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
O ile pamietam to tzreba najpierw zarejestrowac karte w sekcji - my cards :)
A sam proces aktywacji powoduje, ze mozesz wplacic wieksza kwote jednorazowo i przeprowdzisz ja po wpisaniu sekwecji liczb zwiazanych z ta transakcja, ktore dostaniesz w wyciagu bankowym
pozdr
Martre

_________________
...jeden poleciał tam, drugi śmignał siam, a trzeci wzbił się nad kukułcze gniazdo...


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 14 Sie 2007, 17:40 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 248
Skąd: Jodłówka/k. Bochni
HP: 156
Society: P.L.
Nick w grze: Pawel Zari Zareba
Po pierwsze napisalem juz PMa w sprawie UKASH...moze to Cie bardziej zainteresuje :)
Za L10 dosteniesz 196 pedow...wiec za 5 polowe mniej (teoretycznie)
Po drugie czy jest to karta kredytowa? Bo nie wiem jak z debetowymi, czy tez moze byc. Ja mialem zarejestrowana kredytowke i bylo oki. Byla to Visa wiec jesli masz taka nie powinno byc problemu.


Hmm...to jednak chyba musi byc kredytowa...:

"Register a new card
In order to use your credit card to make deposits into your Entropia Universe account, you must first register your credit card. Register your card by filling out this form:"


Profil GGOffline
Nie podano
PostWysłany: 28 Sie 2007, 14:22 
Poor
Dołączenie:
Marzec 2006
Posty: 25
HP: 0
Mam mały problem ostanio z depozytem do UE, napisałem do supportu że nie moge dokonać przelewu i oto jak mi odpowiedzieli:

Hi,

For some participants it has been possible to deposit with debit cards, but for other participants it has not. This is most likely related with different card providers' /banks' regulations.

You can of course try to deposit with your debit card. However, if it does not work, our only advice is to ask your bank if your card is valid for online purchases in USD or whether your card has a monthly limit.

Regards,
Entropia Support

Wie ktoś o co może chodzić ??


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Sie 2007, 15:03 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
Posty: 3452
HP: 133
Society: Poltropia
W skrócie:
"Niektóre karty debetowe zezwalają na płatności internetowe - inne nie.
Należy zapytać swój bank czy dana karta nadaje sie do takich płatności w dolarach
i czy nie został np przekroczony limit, czy są dostępne środki".

_________________
Jestem zarobiony i pochłonięty masą innych spraw, przepraszam za "odpuszczenie" forum.
Jeśli jest ktoś chętny do pomocy w redagowaniu niusów to proszę o PM'a


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 06 Lut 2008, 17:02 
Weak
Dołączenie:
Luty 2008
Posty: 53
HP: 139
Witam wszystkich.

Jezeli dokonam karta pierwszy depozyt 10$ to jak szybko kasa zostanie zamieniona na pedy czyli jak szybko bedzie dostepna w grze?

pozdrawiam


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 06 Lut 2008, 17:28 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 1923
Skąd: Piaseczno
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
prawie natychmiast
pozdr
Martre

_________________
...jeden poleciał tam, drugi śmignał siam, a trzeci wzbił się nad kukułcze gniazdo...


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 06 Lut 2008, 18:36 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Posty: 64
Skąd: Wrocław
HP: 128
Society: P.L.
Nick w grze: Max
Przy pierwszej wpłacie kartą 10$, o ile wszystko poszło dobrze (środki na karcie i prawidłowy CCV) Pedy pojawiają się natychmiast :)


Profil E-mail GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 06 Lut 2008, 20:29 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Posty: 1880
Skąd: Kraków
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Ni uja mój ang jest za słaby :/ gubie sie w tych okienkach na stronie EU.... Nie moze ktos dac screenów co gdzie nalezy wpisac? Poradnik taki ze ni uja tu nie ma dla laików.
Nigdy nie wpłacalem, ale moze 10$ da dodatkowego lucka wiec warto.


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 07 Lut 2008, 21:11 
Poor
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Posty: 33
Skąd: Kraków
HP: 98
Society: Kingsajz
no nie wierze ludzie zaczynają stadami wplacać legalne PED'y
oby tak dalej wiecej wiecej MA sie ucieszy i moze loot sie zwieksze <haha>


,klikasz pierwszy kwadrat od góry po lewej stronie napisów
powinien sie podswietlic na czerwono,

naciszkassz 'next'

wybierasz karet którą wczesniej zapisałes do swojego konta na stronie głównej entrpiauniverse.com, wpisujesz kwote 10$ < podajesz kod CCV ostatnie 3 cyfry na rewersie karty > klikasz accept'uj i powinno działac
pedy pojawiaja sie na liczniku avarta, <o ile była wystarczajaca kwota na karcie w PLN-ach>
ach i jeszcze jesdno ilośc ped bedzie pomniejszona o fee jakies 3,5%

to chyba tyle robiłem to dawno ale jakos tak to wygladalo,,,

_________________
"Człowiek nie jest stworzony do kleski"


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 11 Lut 2008, 18:38 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
Posty: 124
HP: 0
Nick w grze: Krzysztof
Chciałem dziś zrobic depozyt na stronie EU i pokazała się taka informacja

An internal error has occurred.If you keep getting this error, please contact
the Support Department via Support/My Support for the most speedy response, or
send an email to entropia_support@mindark.com

a ponieważ angielski nie jest moją najmocniejszą stroną to może ktoś wie
na czym polega problem.


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 11 Lut 2008, 19:24 
Weak
Dołączenie:
Styczeń 2006
Posty: 57
Skąd: Wawka
HP: 130
Society: Red Legion Cadets
Nick w grze: Ron Rufio Gabinn
Krzysztof napisał(a):
An internal error has occurred.If you keep getting this error, please contact
the Support Department via Support/My Support for the most speedy response, or
send an email to entropia_support@mindark.com


Próbowałem dać wędkę a nie rybę (czyli znaleźć sensownego tłumacza online) i oto co wyszło i jest chyba najblizsze prawdzie.
"An wewnętrzny błąd ma wydarzyło się ty utrzymywać dostawanie ten błąd , podobać się nawiązywać kontakt ten Poprzeć Wydział przez Poprzeć / Mój Poparcie dla ten najliczniejszy pośpieszny reakcja , albo posyłać an poczta elektroniczna wobec entropia_support@mindark.com"
na podstawie http://www.tranexp.com:2000/InterTran

A po naszemu to:
Wystąpił bład wewnętrzny. Jeśli będzie nadal występował skontaktuj się z supportem ... itd.


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 11 Lut 2008, 21:34 
Weak
Dołączenie:
Grudzień 2007
Posty: 40
HP: 0
Society: Unwanted Cockoos
Nick w grze: Annica Martusia Hansen,Defiant
Opisz proszę , jakim sposobem wpłacasz tzn. przez kartę kredytową czy inaczej , jaką kwotę itd. Po prostu trochę dokładniej.


Profil E-mail GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 12 Lut 2008, 01:45 
Poor
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Posty: 33
Skąd: Kraków
HP: 98
Society: Kingsajz
mi ktos polecił mi niedawno super metode <mi sie podoba>
ukash . <wielki dzikei dla niego , nie pamietam mam słaba pamiec a temat chyba usunieto bo nie moge znaleźc>
w skrócie wysyłamy daną kwote a po chwili dostajemy maila z kodem którego nastepnie wpisujemy np w entropi i mamy juz kase
szybko i bezpiecznie

a zeby to zrobic trzeba wejśc na strone https://ssl.dotpay.pl/g_kk_ukash i postepowac zgodnie z tym co tam pisza po naszemu wszystko wiec kazdy zrozumie

mozna przelewac nieskonczona ilosc razy i bez minimum przelewamy ile chcemy

pozdr i miłego opróżniania kont


---------
jak teraz ktoś sie bedzie pytał jak to zrobic to napisze turotiala <czy jakos tak>
takiego dla amerykanów .....

kurna tyle czasu mineło i nadal nie ma pozadnie tego zrobionego.....

_________________
"Człowiek nie jest stworzony do kleski"


Profil GGOffline
Kobieta
PostWysłany: 12 Lut 2008, 11:18 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2008
Posty: 9
HP: 0
Mam pytanko, w ktoryms z pierwszych postow pisaliscie ze karta musi byc na ta osobe ktorej dane byly podane przy rejestracji. a co w sytuacji kiedy np ekarta jest na kogos innego a ja jestem upowazniona do konta? karta nei jest na moje imie i nazwisko czy to oznacza ze nie moge wplacac? Czy probowal moze ktos z was dokonac takiej wplaty?
Z gory dziękuje za odpowiedz

pozdrawiam


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 18 Lut 2008, 21:27 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2007
Posty: 6
HP: 0
Podpisuje sie pod pytaniem bo tez jestem ciekaw


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 19 Lut 2008, 06:39 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Posty: 706
Skąd: Lęndziny (Śląsk)
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
Miz'ri napisał(a):
Mam pytanko, w ktoryms z pierwszych postow pisaliscie ze karta musi byc na ta osobe ktorej dane byly podane przy rejestracji. a co w sytuacji kiedy np ekarta jest na kogos innego a ja jestem upowazniona do konta? karta nei jest na moje imie i nazwisko czy to oznacza ze nie moge wplacac? Czy probowal moze ktos z was dokonac takiej wplaty?
Z gory dziękuje za odpowiedz

pozdrawiam


A co za problem masz by zarejestrować karte i spróbowa wpłci przecież i tak na samym koncu pyta o CVV wiec jak nie twoja karta to nie masz CVV jak od żony to masz i raczej nie kradziona :)
Najwyrzen jie przejdzie transakcja i tylko tyle morze sie sta :)

_________________
Image
Your account was create at 2006-03-22.


Profil Offline
Kobieta
PostWysłany: 20 Lut 2008, 13:22 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2008
Posty: 9
HP: 0
Dziękuje za odpowiedź. Pieniadze wpłacone all sie udalo:) wynika jednak ze moze wplacac rowniez osoba ktora nie jest wlascielem konta w entropi:)

pozdrawiam

Miz'ri


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 20 Lut 2008, 16:46 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Posty: 165
Skąd: wźiąść pedy ?
HP: 0
Wpłacić zawsze można to tak... :P Ale jak trzeba wypłacić to pojawiają się schody:P

_________________
Image


Profil E-mail GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 05 Mar 2008, 13:10 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2008
Posty: 193
Skąd: Dąbrowa Białostocka
HP: 121
Society: KingSajz
Nick w grze: Artur rogaloo
fredek napisał(a):
mi ktos polecił mi niedawno super metode <mi sie podoba>
ukash . <wielki dzikei dla niego , nie pamietam mam słaba pamiec a temat chyba usunieto bo nie moge znaleźc>
w skrócie wysyłamy daną kwote a po chwili dostajemy maila z kodem którego nastepnie wpisujemy np w entropi i mamy juz kase
szybko i bezpiecznie

a zeby to zrobic trzeba wejśc na strone https://ssl.dotpay.pl/g_kk_ukash i postepowac zgodnie z tym co tam pisza po naszemu wszystko wiec kazdy zrozumie

mozna przelewac nieskonczona ilosc razy i bez minimum przelewamy ile chcemy

pozdr i miłego opróżniania kont


---------
jak teraz ktoś sie bedzie pytał jak to zrobic to napisze turotiala <czy jakos tak>
takiego dla amerykanów .....

kurna tyle czasu mineło i nadal nie ma pozadnie tego zrobionego.....


mozesz napisac co dalej? tzn. po jakim czasie jest kasa, jaka prowizja obejmuje ta forma wplaty i oczywiscie gwarancja ze kasa znajdzie sie na moim koncie w Entropii.
z gory dziekuje.

_________________
Image


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 05 Mar 2008, 15:35 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 1923
Skąd: Piaseczno
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
jest caly temat poswiecony ukashowi
http://www.entropiauniverse.pl/viewtopic.php?t=3378

przycisk "szukaj" nie boli, naprawde ;-P
pozdr
Martre

_________________
...jeden poleciał tam, drugi śmignał siam, a trzeci wzbił się nad kukułcze gniazdo...


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 17 Mar 2008, 20:15 
Unskilled
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Posty: 110
HP: 0
Society: TWOJA
Nick w grze: KWADRATOWY ZGRED KWADRAT
Witam posiadam karte Visa Elektron w banku PKO inteligo i po wpisaniu kodu CVV wyświetla mi sie taki komunikat co z tym zrobic .


An internal error has occurred. If you keep getting this error, please contact the Support Department via Support/My Support for the most speedy response, or send an email to entropia_support@mindark.com


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 18 Mar 2008, 06:12 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
Posty: 266
Skąd: krk
HP: 149
Society: DASK
Nick w grze: Slawek Buzz Buzzard
Jakiś tydzień temu pisali coś że DIBS ma techniczne kłopoty i są problemy z wpłatami przez nich. Być może o to chodzi.

A może być to też wina Visy Elektron, może ta karta nie nadaje się do płatności w internecie?


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Mar 2008, 16:28 
Unskilled
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Posty: 110
HP: 0
Society: TWOJA
Nick w grze: KWADRATOWY ZGRED KWADRAT
ludzie mający tą karte nie maja problemow płatniczych. Te karty sa do bankomatu oraz do płatności np w sklepach i w internecie.


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 18 Mar 2008, 19:31 
Unskilled
Dołączenie:
Kwiecień 2006
Posty: 143
Skąd: okolice Krakowa
HP: 154
Society: SKILL or DIE
Nick w grze: Devour The One
sprawdź czy sie nie pomyliłeś w dacie ważności karty albo napisz do suppa po prostu a może po prostu wpłaciłeś już więcej jak 100$ i dlatego ale generalnie sprawdź czy wszystkie dane z karty wpisałeś poprawnie .


Profil E-mail GGOffline
Nie podano
PostWysłany: 18 Mar 2008, 20:14 
Unskilled
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Posty: 110
HP: 0
Society: TWOJA
Nick w grze: KWADRATOWY ZGRED KWADRAT
wszystkie dane dobre sa a co do wplacanie tylko 10 $ daje


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 30 Mar 2008, 22:46 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 156
HP: 0
Nick w grze: dmochu
czy ktos rejestrowal karte Visa Electron Inteligo? czy aby napewno jest to numer CVV a nie CVC?? takie cos mi sie wyswietla w sekcji Paynova Deposit
i jak ten numer znalesc na karcie czy to jest ten numer zaraz za podpisem?
pozdrawiam


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 31 Mar 2008, 00:56 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Posty: 286
Skąd: Gdańsk
HP: 0
Nick w grze: Ar predus Ku
To 3 cyfry znajdujące się na odwrocie karty, zaraz za podpisem ;)

_________________
klik a także klik2


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 01 Kwi 2008, 19:55 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 156
HP: 0
Nick w grze: dmochu
wyslalem zapytanie do inteligo odnosnie tego numeru CVV i nadeszla odpowiedz:

Witamy

Karta Visa Electron Inteligo ma ten numer.
Jest to trzycyfrowy numer który znajduje się na odwrocie karty pod paskiem magnetycznym.
Pozdrawiamy

Zespół Obsługi Konta Inteligo

wszystko jasne :)


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 01 Kwi 2008, 20:51 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Posty: 286
Skąd: Gdańsk
HP: 0
Nick w grze: Ar predus Ku
Czyli tak jak napisałem.

_________________
klik a także klik2


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 01 Kwi 2008, 21:04 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 156
HP: 0
Nick w grze: dmochu
tak nie do konca chociaz chodzi o ten sam numer :) pasek magnetyczny jest powyzej numeru a weglug twojej podpowiedzi numeru szukamy na prawo od podpisu :)
wiec jak by ktos jeszcze nie kumal NUMER NA KARCIE VISA ELECTRON INTELIGO ZNAJDUJE SIE W DOL OD PASKA MAGNETYCZNEGO I NA PRAWO OD PODPISU
3 cyferki
pozdro


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 01 Kwi 2008, 23:41 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Posty: 286
Skąd: Gdańsk
HP: 0
Nick w grze: Ar predus Ku
Bo przecież jest zaraz na prawo od podpisu :D Chyba, że masz inną vise electron z inteligo niż ja :P

_________________
klik a także klik2


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 02 Kwi 2008, 00:29 
Poor
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Posty: 33
Skąd: Kraków
HP: 98
Society: Kingsajz
sorry ze sie dziwie ale to jest chyba jasna :P
widocznie nie wszyscy wiedza
najlepszy jest ukash i najbezpieczniejszy

_________________
"Człowiek nie jest stworzony do kleski"


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 02 Kwi 2008, 00:46 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
Posty: 156
HP: 0
Nick w grze: dmochu
spoko to taki aprilisowy zarcik karta taka sama i numer w tym samym miejscu :)
pozdro and over


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 04 Maj 2008, 19:32 
Inept
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Posty: 19
HP: 0
Society: Kanwo
Nick w grze: Mati Byczek Rakiewicz
Czytam to wszystko i inne tematy i jakoś nie mogę znaleźć jednej potrzebnej mi instrukcji, a mianowicie, aby zrobić wypłatę konto musi być na mnie - to w Eu i bankowe, a ja tak dawno zrobiłem to konto w EU, że nie mam pojęcia czy założyłem je na prawdziwych danych. Adres wstawiłem poprawny tylko jak sprawdzić wpisane imię i nazwisko? Co się stanie jak zrobił bym wypłatę na inną karte kredytową ? Czy z wypłatami z Eu muszą być takie problemy ? :?


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 04 Maj 2008, 19:41 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Posty: 680
Skąd: że znowu...
HP: 0
Society: FoFW
wszelkie dane konta sobie możesz sprawdzi na stronie głównej gry w dziale >my section<

..a wpłaty możesz dokonać np. poprzez system ukash co nie zahacza w żadnym stopniu o dane osobowe.

_________________
Image
"EU is like a box of chocolate, the best things have already been taken"


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 04 Maj 2008, 21:19 
Inept
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Posty: 19
HP: 0
Society: Kanwo
Nick w grze: Mati Byczek Rakiewicz
Nie żebym był przemądrzały, ale jesteś w błędzie :P chyba (albo ja źle szukam). Tam gdzie wskazujesz abym sprawdził patrzałem nawet wcześniej, ale nie widzę odpowiedzi na moje pytanie.

jedynie adres, tel, województwo itp.

screen


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 04 Maj 2008, 21:57 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Posty: 680
Skąd: że znowu...
HP: 0
Society: FoFW
racja , rzuciłem z pamięci - choć biorąc pod uwagę, że masz tam podany adres, to chyba dasz radę po prawdziwości owego wydedukować czy podałeś dane prawdziwe czy tez nie.

_________________
Image
"EU is like a box of chocolate, the best things have already been taken"


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 05 Maj 2008, 17:46 
Inept
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Posty: 19
HP: 0
Society: Kanwo
Nick w grze: Mati Byczek Rakiewicz
Wiesz no niezbyt, bo pierwsze konto było na moja mamę :), bo miała konto w banku, a teraz drugie konto założyłem w eu, albo na siebie, albo na mamę i tu rodzi się dylemat, bo po adresie nie poznam, bo mamy ten sam (chociaż czasem wolał bym mieć inny :P), podejrzewam jednak, że to konto założyłem na siebie, bo miałem już wtedy konto bankowe, ale pewności nie mam, a raczej mi na niej zależy. Znasz może jeszcze jakiś inny sposób na poznanie na kogo mam zarejestrowane to konto?


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 05 Maj 2008, 20:00 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Posty: 680
Skąd: że znowu...
HP: 0
Society: FoFW
Skoro jeszcze musisz pytać to zdradzę Ci takie magiczne słowo: support!

_________________
Image
"EU is like a box of chocolate, the best things have already been taken"


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 05 Maj 2008, 20:10 
Inept
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Posty: 19
HP: 0
Society: Kanwo
Nick w grze: Mati Byczek Rakiewicz
No jo angielski to odpada, bo jak ja coś pisze w tym języku to jedynie poprzez stronę www.translate.pl inaczej ani be ani me :P Napisze im jakiś list to będą mieli polewek do końca miesiąca. Więc będę wdzięczny za pomoc w napisani tego listu, najlepiej na pw. Z góry dzięki.


dobra dzięki już poradziłem sobie - za złotówki można wszystko :P


Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso