Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 26 Maj 2006, 22:19 
Newbie
Dołączenie:
Kwiecień 2006
Posty: 2
HP: 105
Max napisał(a):
Soory, czy ktoś pamięta link do strony ze skilami (jaka profesja daje jakie skile). Np. co robić, aby Inteligence wzrosło. Skanowałem wczoraj gościa z Agility 50, a Inteligence 118, trochę mnie to zaszokowało.
Dzięki i pozdrawiam


a co ile 'komunikatow' rosna glowne skille? Pokazuje mi sie, ze 'wlasnie wzroslo agility' a liczba sie nie zmienia....


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 27 Maj 2006, 00:41 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Posty: 1318
Skąd: Warszawa
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
bartman napisał(a):
a co ile 'komunikatow' rosna glowne skille? Pokazuje mi sie, ze 'wlasnie wzroslo agility' a liczba sie nie zmienia....


W zależnosci od "zaawansowania" skilla, im wiecej go masz tym mniej rośnie na każdy komunikat (oraz te komunikaty wyświetlaja sie rzadziej)
Co do Aglity to zycze dużo cierpliwości bo idzie topronie (wręcz stoi w miejscu). Jezeli chcesz sprawdzić ile skilla daje komunikat to otwórz sobie liste skilli ("K") - moze troche przeszkadzać ale musisz to zrobić np. w czasie walki. Nastepnie gdy dostaniesz komunikat zamknij i otwórz tą liste (2 razy "K") wtedy ona sie zakutalizuje i zobaczysz o ile podciągnał sie pasek :)

Hmm przeczytałem jeszcze raz Twojego posta - jeżeli masz na mysli komunikat "You'r agility skill has just raised" czy jakos tak ;) dawno go nie widzialem heh, to musi tez wzrosnąć liczba Agility, jezeli nie to spróbuj relog, no albo coś przeoczyłes

_________________
Image - nieśmiertelna sygnaturka ;)


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 27 Maj 2006, 08:28 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
Posty: 919
Skąd: EU
HP: 110
Ano agility mam 49 i nie za bardzo chce dalej rosnąć. Właśnie zastanawiałem się niedawno, czy nie mam na to pewnego sposobu, "sprytnego myka", że tak powiem - ale niestety na razie nie za bardzo mogę próbować z powodu braku kasy (bo próba kosztuje trochę i wymaga nieco cierpliwości - jednak zdecydowanie mniej niż przy normalnym skilowaniu).

_________________
kanibale przepraszają za zjedzenie misjonarzy


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 27 Maj 2006, 18:14 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 1485
HP: 0
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
a propos AGILITY ... ja po ponad 1.5 roku grania 90% spędzonego na polowaniach bez skillowania jakoś specjalnie agility mam prawie 67 ... teraz agil rośnie beznadziejnie szybko...

kiedyś były sposoby na duże agility, różne, np stanie w ringu 1 z fap5 a drugi z manmph i bardzo tanim kosztem na autokliku jeden walił a drugi sie fapował... nabijali sobie skille i agility, sposobów było dużo... modfap i 50 snbli na siebie...większość ludzi obecnie z dużym agil właśnie w ten sposob sobie go nabili.... przeginka i tyle my już ich nigdy nie dogonimy :(

_________________
Born : Port Atlantis, 12.09.2004 (11:32 AM)


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 27 Maj 2006, 21:18 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 181
Skąd: Caravan
HP: 0
Society: Shaolin
Nick w grze: Laguna Radas PL Meteor
duch nie martw sie, przyjdzie taki czas ze atrybuty bedzie mozna ladowac na chipy :P tylko teraz pytanie w jaki sposob to MA rozwiaze i kiedy 8)

_________________
Image


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 28 Maj 2006, 09:42 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 2167
Skąd: Płock
HP: 0
Society: Poltropia
to samo z intelli nabitym na scanerach, bez szans na dogonienie

_________________
Poltropia, strona www:
http://www.poltropia.neostrada.pl/


Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 30 Maj 2006, 17:39 
Newbie
Dołączenie:
Kwiecień 2006
Posty: 2
HP: 105
Posse napisał(a):
bartman napisał(a):
a co ile 'komunikatow' rosna glowne skille? Pokazuje mi sie, ze 'wlasnie wzroslo agility' a liczba sie nie zmienia....


Co do Aglity to zycze dużo cierpliwości bo idzie topronie (wręcz stoi w miejscu). Jezeli chcesz sprawdzić ile skilla daje komunikat to otwórz sobie liste skilli ("K") - moze troche przeszkadzać Hmm przeczytałem jeszcze raz Twojego posta - jeżeli masz na mysli komunikat "You'r agility skill has just raised" czy jakos tak ;) dawno go nie widzialem heh, to musi tez wzrosnąć liczba Agility, jezeli nie to spróbuj relog, no albo coś przeoczyłes


chodzi o 'costam agility improved' - widzialem to pare razy, ale jak jest 44 tak zostalo. Widze, ze teraz wszyscy maja podobnie, wiec sie nie przejmuje ;-). dzieki.


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 30 Maj 2006, 18:17 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Posty: 526
Skąd: się biorą dzieci?
HP: 105
Society: Kingsajz
Nick w grze: Furion Fox PL
"Your agility has improved"
Chyba cos takiego....
Noo ja mam agility 27 i sie wkur(%^@#%), ze mi wolno leci a co dopiero takim co maja 70 +....


Profil E-mail GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 18 Sie 2006, 17:10 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2006
Posty: 7
HP: 0
Witam .
Wlasnie mi sie odkryl nowy skil " Power Catalyst " .
Podstawowe skile w Mindforce :

Biotropy - 1502
Concentration - 1045
Psychotropy - 2000

Ciekawi mnie jak wygladaly te skile u innych w momencie odkrycia tego skila .

Pozdro dla Radasa :)


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 18 Sie 2006, 20:30 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 181
Skąd: Caravan
HP: 0
Society: Shaolin
Nick w grze: Laguna Radas PL Meteor
Congratulation Mura :omur: 8)

dzieki za zdrowe wspolzawodnictwo, oboje walczylismy o pierwszenstwo w odblokowaniu go :oops: no niestety mnie jeszcze brakuje kilku skilli podejrzewam :( ale juz jestem blisko wiec bede na dobrym drugim miejscu :)

ja mialem drobna niedyspozyje :piwko: (kto byl wtedy na vetrillo ten wie) dlatego pewnie zostalem w tyle :P

_________________
Image


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 19 Sie 2006, 13:28 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Posty: 706
Skąd: Lęndziny (Śląsk)
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
Troche tego nie czaje w tym tygodniu odblokowałem CGA ale mam ine staty gdzie mi tam do tego 2500 Prosper lub 4000 Perception
Cytat:
19.Calypso Ground Assesment: (2500 Prospecting / 4000 Perception)

Moje tak wyglondajom na ten czas oczywiście jak odblokowałem CGA to staty były jeszcze mniejsze

Image

No i jakby był ktoś tak miły i mniej więcej wyliczył kiedy odblokuje następny skil w Miningu

_________________
Image
Your account was create at 2006-03-22.


Profil Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 20 Sie 2006, 00:25 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 181
Skąd: Caravan
HP: 0
Society: Shaolin
Nick w grze: Laguna Radas PL Meteor
heh te dane dotyczace skilli od minigu sa stare i nieprawdziwe :) postaram sie to zmienic jak najszybciej

_________________
Image


Profil E-mail Offline
Mężczyzna
PostWysłany: 25 Sie 2006, 18:14 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 222
Skąd: Łódź
HP: 0
Society: CzF
sexy69 napisał(a):
Troche tego nie czaje w tym tygodniu odblokowałem CGA ale mam ine staty gdzie mi tam do tego 2500 Prosper lub 4000 Perception
Cytat:
19.Calypso Ground Assesment: (2500 Prospecting / 4000 Perception)


No i jakby był ktoś tak miły i mniej więcej wyliczył kiedy odblokuje następny skil w Miningu


jakis czas temu MA zmienilo wymagania na niektore skile , wymagania na CGA zostalo zmniejszone o polowe czyli z 2,5k w prospie na mniej wiecej 1,7k

Nastepny skill to pewnie bedize extraction przy kolo 2,5k w miningu/drillingu, no a potem mineral sense, ale to juz kolo 4k w prospie (bez chipowania)


Profil GGOffline
Mężczyzna
PostWysłany: 04 Lip 2009, 14:31 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Posty: 181
Skąd: Caravan
HP: 0
Society: Shaolin
Nick w grze: Laguna Radas PL Meteor
Poradnik przeniesiony tutaj
Ten topic do zamknięcia.

_________________
Image


Profil E-mail Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso