Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2008, 18:32 
Inept
Dołączenie:
Wrzesień 2007
HP: 0
Society: Kanwo
Nick w grze: Mati Byczek Rakiewicz
Czytam to wszystko i inne tematy i jakoś nie mogę znaleźć jednej potrzebnej mi instrukcji, a mianowicie, aby zrobić wypłatę konto musi być na mnie - to w Eu i bankowe, a ja tak dawno zrobiłem to konto w EU, że nie mam pojęcia czy założyłem je na prawdziwych danych. Adres wstawiłem poprawny tylko jak sprawdzić wpisane imię i nazwisko? Co się stanie jak zrobił bym wypłatę na inną karte kredytową ? Czy z wypłatami z Eu muszą być takie problemy ? :?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2008, 18:41 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: FoFW
wszelkie dane konta sobie możesz sprawdzi na stronie głównej gry w dziale >my section<

..a wpłaty możesz dokonać np. poprzez system ukash co nie zahacza w żadnym stopniu o dane osobowe.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2008, 20:19 
Inept
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Nie żebym był przemądrzały, ale jesteś w błędzie :P chyba (albo ja źle szukam). Tam gdzie wskazujesz abym sprawdził patrzałem nawet wcześniej, ale nie widzę odpowiedzi na moje pytanie.

jedynie adres, tel, województwo itp.

screen

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2008, 20:57 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
racja , rzuciłem z pamięci - choć biorąc pod uwagę, że masz tam podany adres, to chyba dasz radę po prawdziwości owego wydedukować czy podałeś dane prawdziwe czy tez nie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Maj 2008, 16:46 
Inept
Dołączenie:
Wrzesień 2007
Wiesz no niezbyt, bo pierwsze konto było na moja mamę :), bo miała konto w banku, a teraz drugie konto założyłem w eu, albo na siebie, albo na mamę i tu rodzi się dylemat, bo po adresie nie poznam, bo mamy ten sam (chociaż czasem wolał bym mieć inny :P), podejrzewam jednak, że to konto założyłem na siebie, bo miałem już wtedy konto bankowe, ale pewności nie mam, a raczej mi na niej zależy. Znasz może jeszcze jakiś inny sposób na poznanie na kogo mam zarejestrowane to konto?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Maj 2008, 19:00 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Skoro jeszcze musisz pytać to zdradzę Ci takie magiczne słowo: support!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Maj 2008, 19:10 
Inept
Dołączenie:
Wrzesień 2007
No jo angielski to odpada, bo jak ja coś pisze w tym języku to jedynie poprzez stronę www.translate.pl inaczej ani be ani me :P Napisze im jakiś list to będą mieli polewek do końca miesiąca. Więc będę wdzięczny za pomoc w napisani tego listu, najlepiej na pw. Z góry dzięki.

dobra dzięki już poradziłem sobie - za złotówki można wszystko :P

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości

Panel
Skocz do: