Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 18 Lis 2009, 11:26 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 105
Society: Kingsajz
Nick w grze: Furion Fox PL
Większość tematów w tym dziale jest nieaktualizowana dlatego zakładam nowy temat

Witam! :)

Starsi stażem forumowicze może mnie jeszcze znają - przygodę z Entropią zacząłem dość wcześnie - w wieku 15 lat.
Było to 3 lata temu, miałem dość sporą przerwę - wyprzedałem wszystkie skille i nie logowałem się do gry od prawie 2 lat.
Jakoś w kwietniu b.r. jeszcze na starym sprzęcie 2, może 3 razy się zalogowałem i wstąpiłem do jakiegoś polskiego socu ale niestety w.w. sprzęt nie pozwolił mi na granie. Teraz mam wreszcie sprzęt, który udźwignie CryEngine'a.
Szukam jakiegoś polskiego socu, otwartego na nowe osoby. Jak już wspomniałem, sprzedałem skille, tak więc nie jest ich teraz za dużo (hp na poziomie 93).
Komputer już jest, ale mam pewne problemy z dostawcą internetowym, tak więc regularne granie zacznie się dopiero za 2, max 3 tygodnie, i właśnie w tym okresie chciałbym wstąpić do socu (czyt. od teraz za 2-3 tygodnie).
Zależy mi na trwałym socu.
Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania - wal na PW, akurat forum jestem jeszcze w stanie sprawdzać przynajmniej raz dziennie.

Profil E-mail Offline
PostPost został usunięty przez hatorin 18 Lis 2009, 12:44.

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości

Panel
Skocz do: