Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Sty 2008, 19:12 
Inept
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 0
Society: Mlode Wilki
Coz jak juz pisalem w powitaniu jestem po dlugiej przerwie w grze ktora znalem na wylot.. teraz wszystko sie pozmienialo czuje sie jak dziecko we mgle.. Mam niskie skille ze wzgledu na nowego avatara i oglnie nieaktywnosc w grze ale powoli to nadrabiam (ahh te exo hunciki hihi)
Poszukuje przyjaznego socu ktory pomoglby mi sie zapoznac z nowymi zasadami gry, potrzebuje wiedzy na temat handlu nowych sposobow polowania a takze kopania (kocham mining :)). Nie jestem zainteresowany socami typu zaloz mundurek bedziesz uber (pozdro RL) albo jestem POLAKIEM !! POLAKIEM.PL .. Od czasu kiedy gralem stalem sie juz doroslym facetem szukam wiec towarzystwa ludzi w miare dojzalych i myslacych rozsadnie.
Wymagania wymaganiami ale co moge wniesc.. no coz niewiele oprocz dobrej zabawy razem i paru glupich pytan... moze jakis procent mojej dawnej wiedzy o grze da sie wykorzystac wyjdzie z czasem. Jezeli nikt nie jest zainteresowany rekrutacja mnie to przynajmniej napiszcie GO AWAY NOOB! zebym wiedzial na czym stoje :)

Pozdrawiam Soridian.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Sty 2008, 23:34 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 115
Society: K$
Nick w grze: Crynin Skanerin Utis
Proponowałbym ci przejrzeć soki które w jakiś sposób "istnieją na forum" (czyli reklamują się/mają swoje działy etc). I po zerknięciu który by ci podpasował wyślij aplikację - to będzie dużo szybszy sposób żeby coś znaleźć. Raczej nie licz na to, że po takim ogłoszeniu odpisze ci ktoś z tekstem - TAK! CHODŹ DO NAS! POTRZEBUJEMY CIĘ!. No chyba, że będzie to SOC który chce zaistnieć w TOP50 pod względem liczebności ;]

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Sty 2008, 03:28 
Inept
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 0
Society: Mlode Wilki
Tak juz znalazlem i jestem mlodym wilczkiem :) Bardzo mila atmosfera i przyjecie polecam :)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości

Panel
Skocz do: