Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2007, 00:21 
Poor
Dołączenie:
Grudzień 2006
HP: 96
Society: Freelancer
Nick w grze: Hardin Hard Finnegan
No to tak jak napisałem w temacie ;]

Kilka słów o sobie.
28 czerwca obroniłem pracę magisterską, w związku z czym zasiliłem grono prawidłowych bezrobotnych w naszym kraju. Żeby było dziwniej, to "pracuję" w rodzinnej firmie jako ten od przynieś/podnieś/pozamiataj* (*niepotrzebne skreślić). Dostępny jestem zwykle w godzinach od 18 do 1. W eu gram w sumie od czasu zarejestrowania się na tym forum z przerwami w okresie pisanie pracy magisterskiej. Doświadczeń raczej mało z prostego powodu. Ileż może doświadczyć samotny biały żagiel? (aka samotnik w mmo).

Kilka słów o postaci:
Właściwie nastawiony jestem na hunting (laser rifle) i troszkę miningu (enmatter, śladowe ilości skilli dotyczących ore). Ciągle brak mi PED bo co zarobie to w jakiś sposób mi znika (pewnie odciągają mi z tego zus czy tam inne podatki). Ogólnie znudziło mnie trochę łażenie na polowania samemu. Ileż można. Podsumowując, jestem goły i wesoły jak to sie mówi aczkolwiek sprzętu mam trochę, tak że nie jest aż tak tragicznie jak myśli pewnie większość czytająca tego posta.WAŻNE!!! NIE GRAM PVP!!! (bo nie lubie :wink: )

A teraz moje wymagania :)
SOC musi być na luzie tzn. nie nastawiać sie typowo na zarobek/pvp. Po prostu szukam ludzi, dla których eu jest rozrywką a nie sposobem na zarabianie ;]. No i oczywiście ludzie muszą być na poziomie. ^^'

To chyba tyle. Porady i rady wskazujące SOC spełniający moje wymagania proszę umieszczać w temacie.

Biorąc pod uwagę wszystkie za i przeciw postanowiłem schować się za jakimś kamieniem w moim ulubionym LA i nie czekać na rozstrzelanie z powodu głupich postów na forum.

Pozdrawiam

PS. Zapomniałem dopisać, że czasem wpłacam sobie 10-20$ na konto w eu (w większości wypadków wtedy kiedy nie mam za co grać :P).

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2007, 07:25 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 128
Society: P.L.
Nick w grze: Max
Polecam Rekrutów Dasku. Fajna wiara, wczoraj dobrze się zaczęło na Ambu z Opallo (2 globy).
Jak chcesz spróbować to 21.20 zbiórka w Camp Echidna.
Opalo i ammo za 50 Ped.
:)

Ostatnio edytowany przez Max 03 Lip 2007, 17:07, edytowano w sumie 2 razy

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2007, 12:02 
Mediocre
Dołączenie:
Czerwiec 2007
HP: 93
Society: Wolny Człowiek
Nick w grze: Maddox Lantra
a ja propnuje załóż nowy SOC taki ładny nowy mało skostniał, powiewający świeżością , z nowymi fajnymi zasadami gdzie można by było sobie fajnie popolować z miłymi i fajnymi ludźmi. Jak tylko założysz takiego SOC`a to ja sie zapisuje. Też jestem sam w grze nie mam zbytnio pieniążków, a skiluje się we władaniu siekierką :-) 2*0 jak narazie i troche kopalinami. a fajnie by było czasmi sobie w większej liczbie popolować.
Założ poprostu SOC dla czystej przyjemności bycia w społeczności i cieszenia się tym fakte oraz spotkań towarzyskich na huncie.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2007, 14:22 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Loko Moko napisał(a):
a ja propnuje załóż nowy SOC taki ładny nowy mało skostniał, powiewający świeżością , z nowymi fajnymi zasadami gdzie można by było sobie fajnie popolować z miłymi i fajnymi ludźmi...

przećwiczone :(
Udaje siÄ™ tylko nielicznym.
Prawda jest też taka, że do socku nie trzeba należeć aby być nieskostniałym, powiewającym świeżością, z fajnymi zasadami, i fajnie polować z fajnymi ludźmi...
Wystarczy używać fajnego płynu do kompieli i starać się nie chuchać po kilku browarach w monitor innym avararom przed nos to i fajni ludzie się znajdą...

pozdro

PS. Po roku uczestniczenia w społeczności EU i PL.EU nabrałem przeświadczenia, że nie SOC tworzy człowieka ale na pewno człowiek tworzy SOC.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2007, 16:15 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2007
HP: 25
Society: FreeLANCER
Okta soca zawsze można skasować jak sie nie będzie podobał i iść do innego.

Anyway jak będziecie coś robić to chętnie się przyłącze...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2007, 17:39 
Poor
Dołączenie:
Grudzień 2006
HP: 96
Society: Freelancer
Nick w grze: Hardin Hard Finnegan
Nu to zapisalem sie do FoxHunt. ;] Obaczymy jak tam bedzie. Mam nadzieje ze ciekawie.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości

Panel
Skocz do: