Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Mar 2007, 16:37 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2007
HP: 0
Jak opuścić Society. Wpadłem w jakiś poj** soc. i dostałem przydomek watchdog ;] (człowiek uczy się na błędach) szkoda, że to dopiero teraz zauważyłem

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Mar 2007, 16:49 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Wchodzisz do society terminal (ten pomaranczowy) i dajesz czerwona strzałke.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Mar 2007, 11:47 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2007
Witam

Hmmm to mój pierwszy post tutaj... szkoda że taki lamerski, ale nic to... Otóż ja też się dostałem do jakiegoś soca, ale tam wręcz przeciwnie nawet są spoko ludzie, ale wolę rozumieć w 100% co czytam. Problem tkwi w tym, że już mi 40 razy mówiono, że to w tym pomarańczowym budynku jest i ani razu nie znalazłem - może jestem ślepy lub głupi (albo jedno i drugie). Nakieruje mnie ktoś? :(

Pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Mar 2007, 11:54 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2007
HP: 92
Nick w grze: Diensdale BBB
Idz do Port Atlantis. Blisko Teleportu jest taki budynek prawie okragly i jak do niego wejdziesz to w samym centrum tegoz sa rozne terminale. Soc terminal tez tam jest. Jesli bedziesz mial problemy to dzis mozemy sie jakos zgadac o EU (ale raczej po 20), moge Cie zaprowadzic. Wiem, ze opis tego budynku ciulowaty, ale starosc nie radosc i nie moge sobie przypomniec co tam na nim dokladnie pisalo, w kazdym badz razie jakbys szedl do TP to po prawej jest wejscie na targ z TP, a po lewej wlasnie ten budynek.

Ja ten soc znam. W nim jest taki smiechowy kolo: Elvis. Przytarabanil sie raz i wmawial ludziom, ze Sweat zniknie i maja mu sprzedac po 0.50 (wtedy chodzil bez problemowo po 0.7). Obsmialismy go w kilka osob, a potem mu jeszcze kumpel trade sabotowal przebijajac jego oferty ^^.

Ostatnio edytowany przez Diensdale, 15 Mar 2007, 11:57, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 15 Mar 2007, 11:57 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2007
Ok zobaczę jak ze sql wrócę, dzięki.

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 47 gości

Panel
Skocz do: