Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lut 2006, 10:10 
Newbie
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 93
Nick w grze: pat15
Witajcie !

Został założony nowy soc do którego przyjmujemy Polaków oraz chętnych cudzoziemców również :) Soc ma za zadanie poznawanie ludzi oraz polepszania ich znajomości. W planie rozwoju soca są małe eventy, polowania, itp..

Zapraszamy wszystkich chętnych. Nawet osoby, które dopiero zaczynają grać. Najważniejsze aby rozwinąć Soca.

Societ Terminal -> Guards PL

Jeszcze raz serdecznie zapraszam wszystkich !!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lut 2006, 12:22 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
powodzenia

...pewne osoby to się nic a nic nie nauczą ... i po co kolejny POLSKI SOC ??? i w dodatku ... ehh szkoda gadać/pisać :x

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lut 2006, 12:33 
Newbie
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
No a czemu by nie ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lut 2006, 15:20 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Duch, przecież wiesz, że jeden duży soc też nie jest najlepszym rozwiązaniem. A opcja tworzenia nowych soców jest po to by ją używać.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lut 2006, 16:16 
Newbie
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Jeden duży sok byłby najlepszy ale to jest nierealne.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lut 2006, 16:31 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
dlatego lepiej dołączcie do jakiegoś rekrutującego renomowanego socka pl a zaczniecie się rozwijać w lepszym kierunku...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lut 2006, 16:50 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
Cze i Powodzenia....ale wątpie żeby ten soc długo pociągnoł....Moim zdaniem powinniście dołączać do większych soc np. Red Legion, Red Faction PL,Poltropia,Dask, PL Rangers,Painful Luck PL P.L Chłopaki z Ferajny ITP lol .Bez obrazy ale wszystkich nie da sie zapamiętać :D:D
Wiec po co następny polski soc? nie lepiej dołączyć do któregoś z tych?Na pewno miałbyś większy pożytek ty, i wielu innych którzy zakładają polskie nowe socy
Albo dołącz do nas
Ale jak już założyłeś nowy soc to oczywiście GL

pozdrawia

niziol

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lut 2006, 17:47 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
ehh. Duchu i reszto, nie wzieliście pod uwage tego że niektóre soce nie chcą juz nowych memberów, mnie osobiście wkurza bałagan na soc chacie, poza tym niech robi co chce, może ma nową wizję itp niech próbuje, GL

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lut 2006, 18:27 
Qualified
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Chłopaki z Ferajny (dobra ekipa!)
Nick w grze: The Sundance Kid
Ja tam jestem za DUCHem

Ostatnio widziałem kilka nowych soców, może powstały one troche wcześniej ale nadal mają miejsce dla nowych graczy (czyt. z małymi skillami) Np. Black Dragons i Nowa Ziemia

Chociaż nie wiem czy oni przyjmują ale myśle że tak bo zazwyczaj takie soce przyjmują każdego. Oczywiście nie chodzi mi o takie soce w których jest po 100 osób czy nawet więcej. Tak jak ktoś kiedyś powiedział na tym forum: jak będzie garstka nowych to zbytnio informacjami się nie podzielą bo takich nie mają, najwyżej to co jest w poradnikach. A gdy wejdziesz do takiego soca ktory ma w sobie ludzi z informacjami to jest łątwiej bo zawsze można się kogoś spytać.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Lut 2006, 18:39 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
Potwierdzam wersje Marciola

pozdro

niziol

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lut 2006, 11:43 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 88
Society: bez socu
Nick w grze: Benek
siemka i gl

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lut 2006, 16:29 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
A czego wy chcecie od chłopaków ?? Zebrali się dogadali i założyli soc. Świetnie takie soce są potrzebne ponieważ będą pierwszym etapem selekcji tych co chcą grać i tych co tylko wpadli by zajrzeć. Jeżeli nawet miałby się szybko rozpaść to każdy z nich bedzie wiedział czego chce od gry i socu. Zresztą sam byłem świadkiem jak nowy gracz prowadził rozmowę z pewnym przedstawicielem innego polskiego socu i aż troszkę wstyd mi się zrobiło kiedy po zapytaniu ów starego gracza został wyśmiany. Więc się dziwicie że zakładją własne ? Bo ja nie..... Najleprzym sposobem na zdobycie doświadczenia sa własne błędy i realizacja swoich zamiarów. Ja życzę "strażnikom" sukcesów w PE i mam nadzieję że dzięki nim to "PL" będzie pozytywnie spostrzegane przez innych graczy.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lut 2006, 17:23 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: jestem aspoleczny:P
Dokladnie recon ma racje, pozatym kazdy ma swoja glowe,swoich kumpli i jest w takim socu w ktorym czuje sie dobrze : ) Wiec badzcie na tyle zyczliwi zeby im radzic

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lut 2006, 17:31 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 103
Society: RED LEGION CADETS
Zgadzam się z Chudym. Kilkakrotnie składałam podania
do polskich soców (Tych tak zwanych najlepszych) i ani
razu nie zostałam przyjęta, pomimo moich dość wysokich
skilli i częstej gry i tych wszystkich innych warunków, więc
uważam że stworzenie Polskiego soca, który byłby dostepny
dla wszystkich, a nie tylko dla paru wynranych jest bardzo dobrym
pomysłem. Ja jestem freelancerem więc całkiem mozliwe, że się
do was dołączę. :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Lut 2006, 18:18 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 146
Society: Skill or Die
Pomijajac czy jest sens czy tez niema zakladania nowych socow.....
Mam jedno pytanie do DUCHA.... czy ty zawsze musisz wszystko krytykowac.....
noz qurde co czytam twoja wypowiedz to sama krytyka leci..... gosc chcial sobie kupic postac (nie tak stary post) DUCH wziol i zjechal goscia od gory, jak ktos hce se wydac kase i go na to stac to jest jego wlasna sprawa, albo apel do noobow...... ty pewnie urodziles sie juz z wrodzona zdolnoscia do wszystkiego, a na scianie kolo kapa masz pewnie swoja fotke oprawiona w ramke..... Pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lut 2006, 00:35 
Newbie
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 102
Society: Outsidera PL
Nick w grze: Lord Darth Wolek
niziol07 napisał(a):
Cze i Powodzenia....ale wątpie żeby ten soc długo pociągnoł....Moim zdaniem powinniście dołączać do większych soc np. Red Legion, Red Faction PL,Poltropia,Dask, PL Rangers,Painful Luck PL P.L Chłopaki z Ferajny ITP lol .Bez obrazy ale wszystkich nie da sie zapamiętać :D:D
Wiec po co następny polski soc? nie lepiej dołączyć do któregoś z tych?Na pewno miałbyś większy pożytek ty, i wielu innych którzy zakładają polskie nowe socy
Albo dołącz do nas
Ale jak już założyłeś nowy soc to oczywiście GL

pozdrawia

niziol

Np, dlatego bo dobrze się bawią w swoim towarzystwie . I chcą coś stworzyć od zera jak koledzy zakładający wyzej wymienione socki ;))

Pozdro wołek

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lut 2006, 00:48 
Poor
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 140
Society: Freelancer
Nick w grze: Pablo Rydzu Rydzynski
Witam i życzę sukcesów zarowno osobistych jak i sockowych a tym co czasami piszą tu co poniektórzy w ogóle się nie przejmujcie :).

Pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lut 2006, 08:49 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Johan :) nie dam Ci satysfakcji i nie będę się wdawał z Tobą w polemikę :)

mam prawo pisać co uważam za słuszne, a konstruktywna krytyka jest słuszna, masz prawo sie nie zgodzić i mieć inne zdanie, spoko :) każdy ma prawo :)

więc wyluzuj ... pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lut 2006, 09:27 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2006
Society: Fox Hunt
Nick w grze: JinX
No..Fajnie jak byl by 1 wielki soc Pl ktory by zadzil terenami Calelej Entropi a wszyscy podbici skladali nam daniny ,hgaracze itp itd.... :P Ale prawda jest taka ze robie wlasnych soc jest fajne i ma sens nawet takie 15 osobowe sa super.Przez to ze jest mniej ludzi jest wieksza mozliwosc poznania sie nawzajem i stworzene zaufania.W wiekszych klanach niby tez tak jest ale one sa zamkniete i nawet jak sie dostaniesz trudniej jest sie tam zaklimatyzowac.. :arrow:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lut 2006, 09:49 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 103
Society: RED LEGION CADETS
Doc napisał(a):
W wiekszych klanach niby tez tak jest ale one sa zamkniete i nawet jak sie dostaniesz trudniej jest sie tam zaklimatyzowac.. :arrow:

Tiaaa... Jak się dostaniesz, co jest praktycznie niemożliwe.. :?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lut 2006, 10:12 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 146
Society: Skill or Die
Nie Johan a Jahan :D
Nie no jasne masz racje ze czasem slowo krytyki jest potrzebne, o ile te slowa nie padaja za czesto. (No chyba ze jest sie krytykiem filmowym i sie oglada kolejny amerykanski film)
Ale nie ciagnijmy juz tego.
Zycze powodzenia i sukcesow nowej grupie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lut 2006, 20:04 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 88
Society: bez socu
Nick w grze: Benek
Doc napisał(a):
No..Fajnie jak byl by 1 wielki soc Pl ktory by zadzil terenami Calelej Entropi a wszyscy podbici skladali nam daniny ,hgaracze itp itd.... :P Ale prawda jest taka ze robie wlasnych soc jest fajne i ma sens nawet takie 15 osobowe sa super.Przez to ze jest mniej ludzi jest wieksza mozliwosc poznania sie nawzajem i stworzene zaufania.W wiekszych klanach niby tez tak jest ale one sa zamkniete i nawet jak sie dostaniesz trudniej jest sie tam zaklimatyzowac.. :arrow:

tu masz kolego racje miedzy innymi i ja z raddimem załozyłem BD(PL)
na poczatku tez mówiono ze nie mamy szans na dłuzsza mete a teraz smiało powiem ze
atmosfera w socu jest wysmienita i nie zanosi sie na upadek czy cos w tym stylu choc chwilowo wstrzymałem zaciaganie nowych graczy to i tak jest niezle:-)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lut 2006, 21:14 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
dajcie ludziom grać!! niech będzie nawet 100k nowych soców, jedni odpadną drudzy zostaną heh, przynajmniej bedzie wiadomo kto ma ochotę na grę, jedynie co mi sie nie podoba to tylko to że bedzie konkurencja na aukcji buhahahha

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lut 2006, 21:17 
Weak
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Przestancie sie drapać jak młode KOTY , kto się p... urodził kanarkiem nie zdechnie. Guardsi rulez i do przodu zajmowac pierwsze rubierze na linii obrony. Mają pomysł , chca współpracować i cos stworzyć ,dajmy im pole do popisu. Przecie chłopak napisał tylko że ZAPRASZA.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Lut 2006, 21:21 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
xrecon napisał(a):
P , kto się p... urodził kanarkiem nie zdechnie.

lol znam inaczej : kto sie ch..em urodził kanarkiem nie zdechnie :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lut 2006, 08:06 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Cytuj:
Przestancie sie drapać jak młode KOTY

Jakieś nawiązanie w kierunku "Młodych Wilków"?

SOC'owi życzę szczęścia i wytrwałości ;) GL

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości

Panel
Skocz do: