Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 21 Kwi 2007, 23:19 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
Jest tu paru na tej stronie napewno dwuch :)

Powiedzcie swoim zagranicznym kolegą że jak jeszcze raz sie któryś Młodych Wilków poskarży ze nie idzie kopać w 16 lub 17 biodomie bo Maruderas hunci despelatorki i wszystkich minerów kill to mi nie będzie żal wydac 100- 200 a jak sie zawezme to i 500 ped na ammo do plazmy i poskilować sobie Plazma Weapon Tehnology na ich faperach, a jestem czesto i gesto na CND wiec nie bedzie problemu ze skilowaniem :)

Jak to stare przysłowie pszczół mówi "jak kuba bogu tak bug kubie" :D

Aby nie było że nie chciałem polubownie napisałem wam przekażcie kolegą,biodom jest dla kazdego nie tylko dla kilku ala uberów z Maruderas.

Taki miner im nie przeszkadza bo i tak sp*^%$##dala z daleka od despelatora wiec niech nie strugają agarów że są panami na CND bo nawet Skalman ze swoja klika jak huncą despelatory a widzi ze despelator goni minera a ma zasięg to ściąga despelatora na siebie(miałem takie przypadki)

Myśle ze nie bede musiał skilować plazmy wkoncu grunt to dogadać sie :D (niech se kolesie na monitor kartki przykleja jak bedoą huncić despelatory)

"NO KILL SOCK Mlode Wilki"

to by było na tyle z mojej prośby i ostrzeżenia :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 00:05 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
hehe sexi jestes boski :)

Ale popieram :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 03:21 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
...
Czlowieku tu nie chodzi o to ze ktos komus zabrania minowac....poprostu wkurrrrrrrrrrrrrrrrrjace jest jak podczas hunta co chwile napieralalalala ekranem.
A skoro jest tam PVP to czego Ty chcesz? oO

Ostatnio edytowany przez 311, 22 Kwi 2007, 03:40, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 03:31 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
LoL wam przeszkadza jak ekran skaka :D cosik sie wam pomieszało na żyrskopach monitory pomontujcie :D

Mniejsza z tym porzyjemy zobaczymy czy bedziecie bardziej wyrozumiali dla minerów :D jak nie to skilowanie na faperach :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 03:46 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Powodzenia w skilowaniu.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 05:55 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2005
HP: 155
Society: *****
Nick w grze: Aster Marchant WhiteMoon
dwÓch bo dwOje
bÓg bo bOga ...

W tym przypadku to nie jest dysgrafia, tylko skrajne lenistwo i całkowity brak szacunku dla czytelników forum.

> "NO KILL SOCK Mlode Wilki"

"Nie zabijajcie skarpety" ... tak .... w pełni popieram (cokolwiek miałeś na myśli).

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 06:19 
Beginner
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 214
Ja uważam, że Sexy nie masz racji...
Marudersi mają pełne prawo do tego co robią :)
A kto z nimi lepiej żyje to potrafi i tak to sobie załatwić...
Ale gadałem z paroma osobami i mówili, że nie tylko chodzi o trzęsący się obraz, ale także o lagi które są tym spowodowane...
Nie raz widziałem jak np. Neomaven ginął przez taką sytuację...
Dlatego sądzę, że oni mają rację że tak robią oczywiście idzie się z tymi osobami dogadać...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 08:25 
Mediocre
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 137
Society: Kanwo
Nick w grze: Joanne STAR Dark
zgadzam sie z 311 i Kolo, to zalezy wylacznie od osob z Marauders czy przestana was kilowac czy nie, PVP jest tam po to ze jak sie komus nie spodoba czyjas obecnosc to go wysyla na tamten swiat z podpisem RIP

gralem kiedys w WoW, mialem podobna sytuacje, ja i wielu znajomych gralismy w hordzie, czesto kilowalismy aliantow, jak mi sie jakis nie spodobal to Attack!, alianci zawsze plakali dlaczego ich zabijamy, dlaczego atakujemy (w wiekszosci wygrywalismy) ... odpowiedz byla krotka - "wybraliscie tryb rozgrywki PvP, a nie PvE ... czy jakis inny" i gadka sie skonczyla

PS a z ta ortografia to naprawde przegiecie, nie wierze ze nie mozna nauczyc sie paru podstawowych slow czy zwrotow poprawnie, jak dostalem sie na studia na politechnike tez nie bylem orlem z matmy, ale wystarczyl miesiac nauki przed sesja po 6-10 godzin dziennie i szybko zmienilem zdanie, podsumowujac - dla mnie te cale dysortografie to w pewnym sensie lenistwo, nie wierze ze jak ktos siada do nauki, to nie moze przynajmniej podstawowych zasad sie nauczyc, dla chcacego nic trudnego

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 09:14 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: FoFW
offtop:
problem z dysgrafią i dysortografią polega właśnie na tym, że pomimo znajomości wszelkich zasad pisowni popełnia się błędy - to są zaburzenia psycho-motoryczne. Wiec ten "boski byk" sexiego jest tu akurat śwetnym przykładem tych zaburzeń - każda inna osoba by się połapała, że zwaliła sprawę po pierwszym rzucie oka - dusortografik nie zauważa takich błędów.

A co do zdarzenia to co innego kiedy w biodomie pojawia się jakiś miner i sobie pobomouje ale kiedy idzie ich 3-4 ławą i walą co 3 sek to idzie oszalec więc się wcale nie dziwię ze dostają w beret.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 09:16 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
Hym... mam mieszane uczucia ;) Wiem, ze jak sie hunci to przeszkadza mining obok bo serio skacze obraz i robia sie lagi. Druga sprawa to ze jak jest pvp to pvp i nie mozna miec pretensji.
Jednak to nie wyklucza tez tego ze polece na CND i tez sobie poskiluje na faperach, nie lubie jak ktos utrudnia zycie kolegom z klanu.

Obie strony maja duzo racji, wiec watpie zeby któraś ustąpila, więc pewnie bedziemy tracic kase nawzajem sie wystrzeliwując ;)

pzdr.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 09:56 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
1. PVP jest wiadomo do czego i wiadomo jak działa - wszelkie jojczenie i narzekanie to tylko oznaka nobstwa i dziecinada - nie pchać się do PVP, omijać z daleka... albo wpłacić 10k $ i nakupić sprzętu i skilli (nikt tego nikomu nie zabrania, każdy może być bogiem w PVP)

2. Marudersi są ok, znam tam paru świetnych ludzi (imo jeden z najlepszych socków obecnie w EU... no drugi zaraz po P.L. ale to oczywiste :wink: )

3. Co do kilowania ludzi w biodomach to jest na ten temat bardzo ciekawy i obszerny wątek na EF, więc zapraszam do lektury, samo kilowanie jest ok (patrz punkt 1)

4. co do ortografii Sexiego (chyba) to całą sprawę załatwił by FireFox (sprawdza poprawność, sam używam) ale sądzę że Sexi robi to celowo (błędy) taki ma styl i was podkręca hehehe a wy się tym jaracie jak małe dzieci :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 10:08 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Dobra kij wam w oko głupie tłumaczenia o lagi i takie tam pierdoły (Skalmanom nie przeszkadzają) a morze chodzi o loot pool biodomu i głupie teorie ze miner wam za*&%$%$***** loot pool.

Aster napisał:

dwÓch bo dwOje
bÓg bo bOga ...

W tym przypadku to nie jest dysgrafia, tylko skrajne lenistwo i całkowity brak szacunku dla czytelników forum.

> "NO KILL SOCK Mlode Wilki"

"Nie zabijajcie skarpety" ... tak .... w pełni popieram (cokolwiek miałeś na myśli).

A ciebie miałem za poważniejszego po twoich innych postach zoroo jesteś ze umiesz angielski a pośmiej sie ze żle napisałem o nie zabijaniu a pośmiej sie z ortografi :D NIECH CI ULRZY i cie dowartościuje

DUCHU a gdzie kur3$%&&@wa ja narzekam ja ich tylko ostrzegłerm ze bede skilował na nich poczytaj dokładnie oco chodzi.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 10:27 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Nick w grze: Eol
Ludzie, nie kłóćcie się...

...gdy możecie się zabić.

To z Potemów:) (wiem, na żywo to lepiej brzmi)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 10:27 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 115
Society: K$
Nick w grze: Crynin Skanerin Utis
Dysgrafia dysgrafią, ale jak już DUCH napisał - istnieje darmowe narzędzie które nie dość, że pokaże błąd, to jeszcze podpowie na co go zamienić. To nie jest chat czy IRC, że pisze się szybko + po wysłaniu nie można popełnionego błędu zmienić. Ale ofcoz jak człowiek z dyskowszystko ma w d... , że ludziom gęba opada jak widzą "bug" tudzież "morze" i myślą o autorze takich bobów jak o jakimś kompletnym tłuku, to już sprawa tegoż autora ;p
Ofcoz zawsze można się wywinąć, że to treść jest ważna, a nie forma. Niestety żeby treść przyćmiła takie babole, to musiałaby być to treść wybitna...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 10:40 
Mediocre
Dołączenie:
Październik 2006
wasooth napisał(a):
offtop:
problem z dysgrafią i dysortografią polega właśnie na tym, że pomimo znajomości wszelkich zasad pisowni popełnia się błędy - to są zaburzenia psycho-motoryczne. Wiec ten "boski byk" sexiego jest tu akurat śwetnym przykładem tych zaburzeń - każda inna osoba by się połapała, że zwaliła sprawę po pierwszym rzucie oka - dusortografik nie zauważa takich błędów.

na wstepie chce zaznaczyc ze pisze tego posta OGOLNIE, bez zadnych podtekstow, OFFTOPICOWO

hmm chyba do konca nie zrozumiales o co mi chodzi albo zle przeczytales mojego posta, otoz napisalem "nie wierze ze nie mozna nauczyc sie paru podstawowych slow czy zwrotow poprawnie" i "dla mnie te cale dysortografie to w pewnym sensie lenistwo, nie wierze ze jak ktos siada do nauki, to nie moze przynajmniej podstawowych zasad sie nauczyc", juz tlumacze o co mi chodzilo ... otoz ja rozumiem ze sa wyrazy, zwroty, zasady TRUDNE i o tym nie mowie, ale nie wierze ze ktos nie moze zapamietac "uje sie nie kreskuje" i nauczyc sie tego NA PAMIEC oraz innych prostych zasad z doslownie KILKOMA WYJATKAMI, bo ortografia to tez w pewnym sensie nauka na pamiec (chyba sie ze mna zgodzisz), dla mnie w tym momencie taka osoba ma chyba problemy pamieciowe a nie "psycho-motoryczne" jak ty to ujoles, skoro moze zapamietac ile to jest 2x2 to moze tez podany przeze mnie przyklad

nie mam na celu sie nikogo czepiac, pisze tak tylko i wylacznie dlatego bo znam wiele osob, ktore zalatwialy sobie te swistki tylko po to zeby na maturze przelecialo latwiej itd itp a podstawy ort. mialy opanowane (pamieciowo) i w nich nie robily bledow

a zeby nie bylo do konca offtop, sprobojcie sie z tymi klientami dogadac w sprawie killowania w tych biodomach, jak nie da rady, to sie pogodzcie z tym po prostu

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 10:57 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Furious napisał(a):
a zeby nie bylo do konca offtop, sprobojcie sie z tymi klientami dogadac w sprawie killowania w tych biodomach, jak nie da rady, to sie pogodzcie z tym po prostu

Eee tam, istnieją inne opcje. Np. wchodzenie im non stop pod nos, ściąganie na nich mobów - ty tracisz tylko czas, oni czas, pieniądze i satysfakcje z zabijania mobów(działanie złośliwe aczkolwiek całkiem efektywne, sprawdziłem to będąc po obu stronach barykady - działa :) ).

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 11:41 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Sie czepiacie ortografii... zal jak ch**.
A co do zabijania to jak jest pvp to mogą zabijac wieksze zalazalenia do wlasciciela cnd aby wylaczy pvp i tyle, a jak tak z 5ludzi z plazmami by faperow zabijalo to moze by na ugode w koncu poszli

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 11:51 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
No wlasnie, ja tam do tego klanu nic nie mam, wiem ze Mutak tam nalezy, a ja go bardzo lubie wiec tym bardziej nie bede za przeszkadzaniem sobie nawzajem.
Ale jest taka sytuacja ze w klanie mamy sporo górników i ich to denerwuje. Wiec grzecznie prosimy, ale tez ostrzegamy co sie moze wydarzyc w odwecie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 12:14 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
Society: Solaris
Nick w grze: Hawkwood
A ja tam jestem noob i uważam, że rozwalanie ludzi na PVP "bo tak" jest nie w porządku. Ja PVP unikam, jak tylko mogę, zdarzyło mi się dwa razy zginąć jak wlazłem przypadkiem. Pretensji nadmiernych nie mam, w końcu to PVP, ale uważam, że PVP jest po to, żeby móc się z kimś umówić na przeprowadzenie tam jakiejś bitwy czy czegoś w tym stylu, a nie po to, żeby sprzątać każdą osobę przełażącą obok w pixie czy nawet pomarańczce. Wyżywanie się na słabszych nie jest miłe. Bo kiedy sobie tam lezą dwa avatary z podobnym sprzętem, żeby się sprawdzić, to ich sprawa. Ale kiedy koleś z Fireforge rozwala pomarańczkę, to już mi się bardzo nie podoba. Uważam jednak, że powinniście się jakoś dogadać, np. ustalić jakieś godziny, kiedy minerzy będą tam mogli spokojnie wejść.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 12:29 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2005
Oj Maraudersi ... macie przesrane ... odezwa sexiego juz na EF dotarła ...

http://www.entropiaforum.com/forums/sho ... hp?t=63560

Teraz już wszyscy wiedzę że "known Player" powybija nie tylko Waszych ale wręcz WSZYSTKICH faperów w Dome 16/17

Boże ... ja bym nie potrafił grać pod taką presją ...

Profil Offline
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 12:50 
known player? wogóle to smieszne...pvp to pvp i tyle lol...bijcie sie, zabijajcie...ja powiem tak: plazma noobs to chyba najgorsza rzecz jaką można doznać:P

Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 13:00 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Połowa ludzi sie niepoczebnie tu angarzuje ale ich sprawa niech se pospamują.

A ty aster jesteś łaby psychicznie jak nie umiesz grać pod presja,ja mam psychike wystarczajonco mocną rzycie mnie troche doświadczyło.Ja takowej nie odczuwam po tym temacie na EF chociaż to stary jakiś temat bo nawet zamknięty wiec nie pie%^$%%^dol ze to moja odezwa tam dotarła wieć niewiem oco ci biega :D.Jak ci tak bardzo zalerzy to daj linka na EF tylko napisz ze to sie dotyczy Maruderas tylko bo oni zachowują sie jak bogowie.

Ja do nikogo nic niemam tylko grzecznie prosze ale jak wy to pie%^$^^&dolicie i sie nie chcecie dogadać to mnie to walii wasz wybór wasza stracona kasa na ammo i decaj, ja kopiąc odrobie w jeden dzien straconą kase na ammo do plazmy wy bedziecie znowu dwa tygodnie na aukcji leserować(no morze nie wszyscy bo kompanów z zagranicy stać wpłacić)

@Level

Oco ci chodzi z tą nobs plazmą ?? że najgorsza rzecz jaką morzna doznać ?

Ostatnio edytowany przez sexy69 22 Kwi 2007, 13:23, edytowano w sumie 2 razy

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 13:02 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 130
Society: Poltropia
Nick w grze: Jarek CvX Cvoxs
Nuadu napisał(a):
uważam, że PVP jest po to, żeby móc się z kimś umówić na przeprowadzenie tam jakiejś bitwy czy czegoś w tym stylu

Do tego są wyznaczone ringi w miastach - tam można się pojedynkować.
W końcu nie bez przyczyny niemal cała Amethera (czyli większość powierzchniowa całej Entropii) jest strefą PvP. To jest "dziki zachód", miejsce w którym właśnie można zabić kogoś jeśli ma się takie "widzi-mi-się" i jeśli stanowi się przewagę nad drugą osobą.

Profil Offline
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 13:04 
bo qwa nooby kupują plazmę bo ich nie stać na lepszą giwerę i czasami ownują na pvp:P walnie cię z zasięgu a ty zanim dobiegniesz to ded (co innego jak masz od 140hp w górę....to termin noob plazma zbiega sie do samego terminu:P )

A ten twój luck na miningu to niewytłumaczalne zjawisko 8)

niektórzy widzę nie przetrwaliby na dzikim zachodzie hehe :P

Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 13:07 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
@Level

To znaczy ze Maruderasy to nOOby :D bo z plazmów sciągają minerów :D]

A druga sprawa nie wołaj nob namnie bo nawet jak masz 200HP to w straciu z nimi na któtka broń nie miał byś szans w pojedynke na 3 czy 8 graczy wiec tylko plazma zostaje w odwecie

CvX poprawiłem :D

Ostatnio edytowany przez sexy69, 22 Kwi 2007, 13:14, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 13:09 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
sexy69 napisał(a):
Połowa ludzi sie niepoczebnie tu angarzuje ale ich sprawa niech se pospamują.

Sexy69, dyskutujemy o dopuszczalności PvP bez wyraźnego powodu do ataku.
Jeśli można mówić tu o spamie to tylko w kontekście celowości tematu - "nie zabijajcie nas na PvP bo to jest be". :wink:

sexy69 napisał(a):
To znaczy ze Maruderasy to moby :D

Heh, to jest przykład na to, że czasami niełatwo jest zrozumieć co miałeś na myśli. :) Moby?

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 13:17 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
@CvX

Pokaz mi gdzie napisałem ze mają nas nie zabijać bo to bee??
Ja grzecznie oszczegam ze jak kuba bogu tak bóg kubie i na tym cały sens topiku jest nigdzie nie błagałem PLZZZZZ nie zabijajcie nas tylko grzecznie ostrzegłem

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 13:18 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
Skoro to jest Wild West, to gdzie jest szeryf, ja sie qna grzecznie pytam? Jak pisałem: unikam jak mogę i dotychczas zastrzelił mnie ktoś dwa razy. No widać są tacy, co jak widzą kogoś biegnącego w pomarańczce lub pixie, to po prostu nie mogą się powstrzymać, żeby się nie wyżyć na słabszym. Przecież nie wyciągnie taki słaby gracz chociażby plazmy i nie zasunie. A i zakłady można robić, czy wytrzyma raz z fireforge czy może dwa... No bardzo to rozrywkowe, bardzo...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 13:24 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
sexy69 napisał(a):
Pokaz mi gdzie napisałem ze mają nas nie zabijać bo to bee??

sexy69 napisał(a):
"NO KILL SOCK Mlode Wilki"

to by było na tyle z mojej prośby

Plus brak rozsądnej przyczyny założenia tego tematu (to jest m.in. tutaj poddane dyskusji - czy jest się o co wściekać). :wink:

Jeśli nie chcecie być zabijani przez ten Soc to takie sprawy załatwia się poprzez PM w grze lub na forum - jakaś ugoda, czy inny sojusz międzysocowy.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 13:26 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Nuadu napisał(a):
Skoro to jest Wild West, to gdzie jest szeryf, ja sie qna grzecznie pytam? Jak pisałem: unikam jak mogę i dotychczas zastrzelił mnie ktoś dwa razy. No widać są tacy, co jak widzą kogoś biegnącego w pomarańczce lub pixie, to po prostu nie mogą się powstrzymać, żeby się nie wyżyć na słabszym. Przecież nie wyciągnie taki słaby gracz chociażby plazmy i nie zasunie. A i zakłady można robić, czy wytrzyma raz z fireforge czy może dwa... No bardzo to rozrywkowe, bardzo...

Szeryfa już dawno zabili. Jeśli ci się nie podoba idea PvP to tam nie właź. A jeśli już wlazłeź to nie płacz, że cie zabijają, tylko się z tym pogódź, albo uprzykrzaj życie zabójcom.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 13:28 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
@CvX

Widzisz wyciągasz podteksty i przeinaczasz całe znaczenie mojego topicu, dobrze wiesz że jest inaczej niz ty to naświetlasz (specjalnie to robisz by sie pośmiać??)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 13:31 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nuadu napisał(a):
Skoro to jest Wild West, to gdzie jest szeryf, ja sie qna grzecznie pytam? Jak pisałem: unikam jak mogę i dotychczas zastrzelił mnie ktoś dwa razy.

Są osoby i soce, które świadczą swojego rodzaju usługi ochroniarsko-najemnicze. Jeśli ktoś nęka bez konkretnego powodu poczatkujących, nie dając im możliwości ucieczki (np. na jakimś landzie PvP) można poprosić kogoś o pomoc (na EF/EP albo nawet i tutaj).

Nuadu napisał(a):
No widać są tacy, co jak widzą kogoś biegnącego w pomarańczce lub pixie, to po prostu nie mogą się powstrzymać, żeby się nie wyżyć na słabszym. Przecież nie wyciągnie taki słaby gracz chociażby plazmy i nie zasunie. A i zakłady można robić, czy wytrzyma raz z fireforge czy może dwa... No bardzo to rozrywkowe, bardzo...

Jeśli ktoś ma taki kaprys - to czemu nie? Do tego właśnie jest PvP. Przecież np. XII nie będzie płakał gdy Skalman go zabije na PvP - a przecież wiadomo kto ma więcej HP i kto jest silniejszy. Takie są realia "Player versus Player".

Nie ma też chyba powodów, dla których nisko-skillowi gracze mieliby biegać po strefach zagrozenia. :wink:

sexy69 napisał(a):
@CvX

Widzisz wyciągasz podteksty i przeinaczasz całe znaczenie mojego topicu, dobrze wiesz że jest inaczej niz ty to naświetlasz (specjalnie to robisz by sie pośmiać??)

To niby po co jest ten temat? Nie po to żeby poskarżyć się na soc zabijający w PvP i załatwiać sprawy między socami?

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 14:03 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Sexi nie ma talentu dyplomatycznego :) Mówilem zeby zostawić to mnie :P Sie sytuacja nie potrzebnie zaognia jak sens jest tylko jeden:
wy zabijacie nas, my wam oddamy
przestaniecie to my nie bedziemy musieli zaczynać

A podkreslanie bledów na czerwono sobie CvX daruj bo oczy jaszcze bardziej bolą :P Chcesz to popraw ale nie zostawiaj w takiej formie na czerwono :D Dbaj o nasze zdrowie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 14:03 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
@CvX

Jaja se robisz znowu mam ci coś napisac abyś mógł mi bana dac ??.

Sam temat tpoiku mówi ze to jest do graczy Maruderas a w postach wyraznie pisze ze prosze aby dali spokuj a jak nie przestana to bede im faperów zabijał.

Więc prosze albo juz tu nie pisz albo pisz tak by z kogoś idioty nie robić.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 14:33 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Mortifer napisał(a):
nie zostawiaj w takiej formie na czerwono :D Dbaj o nasze zdrowie.

Nie ma tak dobrze! :P

sexy69 napisał(a):
Sam temat tpoiku mówi ze to jest do graczy Maruderas

Jeśli oczekiwałeś odpowiedzi tylko od nich to trzeba było wysłać PMa, bo tutaj wszyscy mogą dyskutować (a więc nie spamują). :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 14:42 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
aster napisał(a):
Oj Maraudersi ... macie przesrane ... odezwa sexiego juz na EF dotarła ...

http://www.entropiaforum.com/forums/sho ... hp?t=63560

Teraz już wszyscy wiedzę że "known Player" powybija nie tylko Waszych ale wręcz WSZYSTKICH faperów w Dome 16/17

Boże ... ja bym nie potrafił grać pod taką presją ...

To odezwa Neomavena - postawił sobie za cel ubijanie faperów w tych Dome'ach i tyle :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 15:03 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Nick w grze: Loss_AdKos
Malutki off:
haha super temat , nie będe musiał dzisiaj basha czytać :D :taniec:
czy ten temat nie powinien być czasem w dziale humor :-)?

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 16:45 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2005
ateush napisał(a):
To odezwa Neomavena - postawił sobie za cel ubijanie faperów w tych Dome'ach i tyle :)

Naprawdę ? (należy przeczytać tonem znanym z reklamy: "A łyżka na to: NIEMOŻLIWE...")

Kurcze a ja myślałem że sexy został poważnie potraktowany i całe EF już drży przed jego plazmą ...

Loss_Adkos napisał(a):
czy ten temat nie powinien być czasem w dziale humor :-) ?

No co Ty.... to jest bardzo poważny temat. Od dziś już wiem że jak ktoś mnie zastrzeli na PvP to nie należy wyciągać ze storage vigi+6a i rozpier@#$!@# go z H45+Dante, tyko wystarczy powiedzieć "uważaj bo naślę na ciebie sexiego z jego straszną plazmą" i problem zostanie definitywnie rozwiązany...

Ja myślę że Maraudersi dostosują się "do grzecznej prośby" i nie tylko wyniosą się z dome 16 i 17 ale też za radą sexiego kupią sobie monitory z żyroskopami
(... i z całą pewnościąmylą się Ci którzy uznali tą "grzeczną prośbę" za "niegrzeczną groźbę")

BOSKI WĄTEK :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 18:25 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
nie czytałem dokładnie tego posta ale na Boga od kiedy minr effct podowuje laga???? masz na celowniku moba i po 1 hicie mogą wyp... 1k bomb ekran skacze a spoko sie dalej wali w moba, to tylko efekt wizualny na nasze patrzałki a nie na hit w grze, sexy spoko jedź z nimi ---.

Ostatnio edytowany przez Chudy, 22 Kwi 2007, 19:47, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 18:51 
Inept
Dołączenie:
Grudzień 2005
Society: DASK
Nick w grze: Leonsjo
to bardzo dziwne bo akcetujecie zasady przy kazdym logowaniu, a tu placzecie ze cos wam sie nie podoba. A od tego jest strefa pvp aby komus spuscic lanie i nie trzeba sie z tego tlumaszyc ...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 19:03 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
no i dokładnie, soc z faperami też przy loginie akceptuje zasady i dostanie lanie od paru wkurzonych grajków a co lepsze czasem wejść komuś na ambicje (minerom) i kesz sie nie liczy, wiecej bedą mieli zgryzu z podejśc minerów na faperów niż spokoju z huntem na moby z "męczarnią" bomb minerów. pozdro hehe robi sie ciekawie

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 19:09 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
aster napisał(a):
ateush napisał(a):

Naprawdę ? (należy przeczytać tonem znanym z reklamy: "A łyżka na to: NIEMOŻLIWE...")

Kurcze a ja myślałem że sexy został poważnie potraktowany i całe EF już drży przed jego plazmą ...

Loss_Adkos napisał(a):
czy ten temat nie powinien być czasem w dziale humor :-) ?

No co Ty.... to jest bardzo poważny temat. Od dziś już wiem że jak ktoś mnie zastrzeli na PvP to nie należy wyciągać ze storage vigi+6a i rozpier@#$!@# go z H45+Dante, tyko wystarczy powiedzieć "uważaj bo naślę na ciebie sexiego z jego straszną plazmą" i problem zostanie definitywnie rozwiązany...

Ja myślę że Maraudersi dostosują się "do grzecznej prośby" i nie tylko wyniosą się z dome 16 i 17 ale też za radą sexiego kupią sobie monitory z żyroskopami
(... i z całą pewnościąmylą się Ci którzy uznali tą "grzeczną prośbę" za "niegrzeczną groźbę")

BOSKI WĄTEK :lol:

Ty to masz coś poważnie nadszarpnieta psychike :P cos żle poszło na aukcji ?? hunt nie wyszed ?? czy tez zrobiłes byka w twoich tabelkach z decajem i wszystko sie posypało.

Dalej a nawet jestem pewien twierdze że chodzi o jakąś głupia teorie z Loot Pool biodomu tylko głupio im napisac o tym to głupie tłumaczenia ze ekran skacze :D LOL wielki napewno miner całą kase im zgarnie :d Buuu HAA HAAA

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 19:11 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Admin daj ze komu cza po łapach bo sie po zabijają.... ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 19:28 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
swoją drogą PVP rządzi sie swoimi prawami, chyba każdy idiota widzi kto jest biernym widzem a kto kogucikiem co skacze i pyka kozernie, niestety są tacy pseudo gracze co biją każdego kogo popadni pomarańczkę ktora mówi Hi, hows goin on itp , i akurat zdarzyło mi sie uczestniczyś w sytuacji którą mniej wiecej opisał sexy, grajki --- z marauders waliły blisko tp ambu landu graczy którzy sweatowali sobe spokojnie tylko po to by nabic sobie killnietych, i w dupie mieli kązdego także tych z chat writem: hi, nice to meet you.

Ostatnio edytowany przez Chudy, 22 Kwi 2007, 19:46, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 22 Kwi 2007, 19:40 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2005
sexy69 napisał(a):
Ty to masz coś poważnie nadszarpnieta psychike

Czy ja cię obrażam ? (poza oczywistym stwierdzeniem że jesteś leń ...)

Mnie po prostu szalenie bawi jak ktoś z gracją "kaczoministra MSZ" usiłuje coś sobie i kolegom z soca załatwić ... a wyjdzie z tego coś zupełnie odwrotnego. Zamiast NAJPIERW zastrzelić fapera a POTEM spokojnie sobie wyjaśnić sprawę z ZAINTERESOWANYMI to rozpoczynasz odlotowy wątek na forum i dziwisz się że ludzie się śmieją ... a to jest jedyna naturalna reakcja na twoje idee i groźby. I w dodatku bez sensu ciągniesz wątek dalej mimo iż m311a wyraźnie odpowiedział Ci w 3. wiadomości a dyskusję zamknął w 5. W tej sytuacji nie można do tego wątku podchodzić inaczej niż humorystycznie ... (z mojej strony EOT)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Kwi 2007, 01:31 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Chudy napisał(a):
swoją drogą PVP rządzi sie swoimi prawami, chyba każdy idiota widzi kto jest biernym widzem a kto kogucikiem co skacze i pyka kozernie, niestety są tacy pseudo gracze co biją każdego kogo popadni pomarańczkę ktora mówi Hi, hows goin on itp , i akurat zdarzyło mi sie uczestniczyś w sytuacji którą mniej wiecej opisał sexy, grajki --- z marauders waliły blisko tp ambu landu graczy którzy sweatowali sobe spokojnie tylko po to by nabic sobie killnietych, i w dupie mieli kązdego także tych z chat writem: hi, nice to meet you.

Od tego jest pvp,nie podoba sie to wypi888j i trzymaj sie z daleka ku888a co za ludzie!!!
Co to tej sytuacji w nea to sam nie wiesz co piszesz! Zostal wlaczony pvp w nea to KAZDY mogl przyjsc i sobie postrzelac,padlem nie raz-zabilem nie raz wielkie halo..zabawa zajebista!Ludzie twojego pokroju stali w safe zone i strzelali do kazdego wiedzac ze nikt ich nie moze trafic,happy jak ch!!Co odwazniejsi wychylali lebki po za safe i dostawali w czape!
Przykro ze byles to Ty,ale widzac po twoim odezwie zaslugujesz na to w 100%!
PVP to pvp,ciezko wbic sobie do lba....?? Nie masz geara,umiejetnosci..nerwow..nie wchodzi lub sie przyzwyczai do tego ze mozesz zostac zabity przez innego GRACZA!
Kazdy robi to na co ma ochote!
Tu maly przyklad nubowskiego zachowania po zabiciu na P V P:

Image

No i jak tu nie na888bac jak jest okazja...

Wbijcie sobie to raz na zawsze do glowek,PVP to Gracz vs Gracz,nie wazne jaki!Zawsze zjadzie sie lepiej wyposazony,i z tym trzeba sie pogodzic wchodzac na pvp zone.

Robcie na co macie ochote! ZAbijajcie na pvp lub zostaniecie zapier88888888leni!!1

Profil Offline
PostWysłany: 23 Kwi 2007, 01:49 
o lol jaka odezwa na tym screenie, za to bym lał gościa bez powodu na pvp:P
Bez przesady qwa...PVP to pvp (to hasło do znudzenia powtarzane) a ten text co tam był w stronę m3lla to raczej byłby na miejscu do tych co z safe spota zajebywali ludzi... powodzenia noobs:P

Nie podano
PostWysłany: 23 Kwi 2007, 08:40 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Nie no takie zachowanie jak na skrenie jest karygodne (napewno jakis dzieciak 13 lat bo inaczej tego nie idzie tłumaczyć) ale odbiegliście od tematu w ty temacie o całkiem co innego chodziło :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Kwi 2007, 10:55 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Jakie killowanie w biodome 16/17? :D :D :D :D

Po prostu Ktoś włącza windę innemu na górę bo mu przerywa błogą ciszę szeptanej rozmowy z Despem dając jakieś popisy fajerwerków i spuszczania wody w klopie :D :D :D :D

pozdro

PS: http://www.geocities.com/krajkowska/dyslek.htm
PS2: To co - grając w piłkę rugby mamy sobie bramek nie strzelać, haków nie podstawiać i nie popychać się? :D

Ostatnio edytowany przez Okta, 24 Kwi 2007, 10:47, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Kwi 2007, 11:46 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
jak dla mnie to chyba za ostro pojechaliście z sexy (pewnie to jakieś zaległości ze spotkań in game heh), ale to już kolejny post, który przeczytałem i zrozumiałem za pierwszym razem, moim zdaniem poprawa jakości pisania jest spora i powinniście to docenić :)

co do tematu, pewnie nieptrzebnie na forum, bo lepiej to załatwić przez pm, czy jakieś sptkanie in game i się dogadać, ale przecież sexi nigdzie nie "płacze" tylko w sumie konkretnie pisze co go boli i jakie widzi rozwiązanie, tak go pojechaliście, że wyszedł na lamera, który jojczy na forum, aż się m3 zdenerwował :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Kwi 2007, 11:47 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Okta napisał(a):
PS2: To co - grając w piłkę mamy sobie [...] haków nie podstawiać? :D

tak Okta, takie są zasady gry w piłkę nożną :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Kwi 2007, 16:13 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
I tak się zrobił offtop, ale to chyba znaczy tyle, że dyskusja o PVP po prostu była potrzebna. Ja uważam, że Sexi rzeczywiście mógł to spróbować załatwić w grze, ale widać miał powody, żeby zrobić to tutaj. Osobiście groźby w jego poście nie widzę. Ostrzeżenie to jednak nie groźba. A PKillerzy zazwyczaj czasu na dyskusje nie dają, mylę się? Skoro Marauders stracili cierpliwość do minerów, to nie dziwcie się, że ktoś (Sexi w tym przypadku) stracił cierpliwość do ich zachowań. Jego święte prawo, jak słusznie zauważyli niektórzy, PVP służy do zabijania innych graczy. Więc może zrealizować swoje ostrzeżenie. Dobrze o nim świadczy to, że nie chce i proponuje zawieszenie działań zbrojnych zanim one się zaczną. Znaczy się, że jednak ma poukładane pod sufitem nienajgorzej.
Co do "szeryfów" stref PVP, to nigdy nie spotkałem kogoś, kto z dobroci serca szedłby na PVP szukać PKillerów, żeby ułatwić życie bardziej pokojowo nastawionym użytkownikom Entropii. Może dlatego nie widziałem, że w tych strefach nie bywam. Jako noob i lamer (ukłon w stronę kogoś z wyższego postu) zdaję sobie sprawę, co mnie tam może spotkać, zdaję sobie sprawę, że nie mam ochoty na nikogo polować. Ale jako noob i lamer czasem muszę przez taką strefę przejść, ostatnio np. robiąc TP run dla newbiech. Wydawało mi się jednak, że PKillerzy mają wyższe mniemanie o sobie i cenią się trochę. A zabicie pomarańczki czy słabeusza świadczy dobitnie o braku odwagi, żeby poszukać kogoś, kto stanowiłby jakieś wyzwanie, i noobostwie. W końcu ktoś, kto ma porządne skille, a nie tylko porządny sprzęt, powinien stawiać sobie poprzeczke trochę wyżej. Jeśli wyżywa się na niegroźnych dla niego avatarach, to znaczy, że sam jest noobem.
Nie kwestionuję idei stref PVP, uważam, że w każdej grze online tego typu strefy są potrzebne. To, że MA rozwiązał tę kwestię bez polotu i nie do końca w przemyślany sposób to już inna sprawa. Strefy PVP powinny być, również takie, jak są w Entropii, ale również obecność graczy, których tego typu zabawa nie interesuje, powinna być uszanowana.
Owszem, każdy może być bogiem w Entropii, przynajmniej teoretycznie. Ale może nie każdy chce? Czy to znaczy, że nie ma prawa do spokojnej koegzystencji z innymi? Moim zdaniem każdy ma przede wszystkim takie prawo, a nie prawo do wpłacenia i zaostania bogiem.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Kwi 2007, 18:36 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Nuadu napisał(a):
Ja uważam, że Sexi rzeczywiście mógł to spróbować załatwić w grze, ale widać miał powody, żeby zrobić to tutaj.

No jasne.
1.nie zna angielskiego
2.widocznie nie ma ani mutaka, ani m3, ani s2k, ani ashley na fl

No i ogolnie zgadzam sie z Nuadu.
Ale swiata nie zmienisz,a tutaj jest podobnie - prawo dzungli ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Kwi 2007, 18:36 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
hehe Mella rób jak uważasz killuj sobie kogo chcesz jak masz taką frajde lol, szkoda że na screenie nie widać wiecej textu, w dupie mam że mnie zabiłes od tp daleko nie miałęm i swoją wycieczkę dokończyłem :) jeśli tak kolekcjonujesz foty tym wieksze wyrazy współczucia, tym bardziej że buzię na kłódke miałeś gdy pytałem yo co tu takie zamieszanie, heh widać nie zasługuję na Twoje yo rofl
Pragnę równiez zauważyć że nie dostałem w czapę tylko 3 razy po lini prostej do was szedłem zabić swoją durna ciekawość, eh pomarańczek to ja nie wybijam lol

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 23 Kwi 2007, 20:08 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
Society: Task Force
Nick w grze: Tomek Strix Strix
o rany, zawsze było tak, że ci naprawde silni ,w 90% rajcowali się ,zabijaniem słabszych , od tak, zaspokoić własne kompleksy, z nudy, z chęci dokazania, z miłości do zabijania w grach etc. Nie ma co się rajcować. A co do tych słów, to nie róbmy się tacy świętojebliwi - nieraz gorsze słyszeliśmy/używaliśmy i co, i nic? a tutaj wielkie poruszenie bo ktos kogoś --- nazwał...wielkie mi co...Kogoś poniosły nerwy i zaraz połowa by go inkwizycyjnie pkowała...pffff.

pozdrawiam

[ Komentarz dodany przez: CvX!: Pon 23 Kwi, 2007 21:28 ]
Na tym forum obowiązuje kultura słowa - czy to coś dziwnego? :?

Ostatnio edytowany przez Ariakan, 23 Kwi 2007, 20:27, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
PostWysłany: 23 Kwi 2007, 22:02 
a ja powiem tak...co do sheryfów.....może ktoś pamięta Richarda Riche Wood:) ghehe...swego czasu HunterZ i Faustian też pilnowali porządku...

Nie podano
PostWysłany: 24 Kwi 2007, 07:15 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
się off robi i rozsądni ludzie zaczynają się obrażać,

MW i Marauders już się bliżej zapoznali, więc temat spełnił swoją rolę i można go już zmknąć ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Kwi 2007, 07:24 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Nie mam siły czyścić wszystkiego - ale proszę darować sobie osobiste
wycieczki zwłaszcza w stronę moderatorów. Jeśli dyskusja będzie utrzymana na
poziomie i w temacie - nie będzie powodów do edycji/warnów itp. Nie o to chyba chodzi.
A jeśli nie ma nikt nic do napisania w temacie - zakończę dyskusje.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Kwi 2007, 08:34 
Mediocre
Dołączenie:
Październik 2006
Nuadu napisał(a):
Co do "szeryfów" stref PVP, to nigdy nie spotkałem kogoś, kto z dobroci serca szedłby na PVP szukać PKillerów, żeby ułatwić życie bardziej pokojowo nastawionym użytkownikom Entropii. Może dlatego nie widziałem, że w tych strefach nie bywam. Jako noob i lamer (ukłon w stronę kogoś z wyższego postu) zdaję sobie sprawę, co mnie tam może spotkać, zdaję sobie sprawę, że nie mam ochoty na nikogo polować. Ale jako noob i lamer czasem muszę przez taką strefę przejść, ostatnio np. robiąc TP run dla newbiech. Wydawało mi się jednak, że PKillerzy mają wyższe mniemanie o sobie i cenią się trochę. A zabicie pomarańczki czy słabeusza świadczy dobitnie o braku odwagi, żeby poszukać kogoś, kto stanowiłby jakieś wyzwanie, i noobostwie. W końcu ktoś, kto ma porządne skille, a nie tylko porządny sprzęt, powinien stawiać sobie poprzeczke trochę wyżej. Jeśli wyżywa się na niegroźnych dla niego avatarach, to znaczy, że sam jest noobem.

zgadzam sie z tym, ze zabijanie slabszych jest troche *****, ale ... w EU nie ma tzw "noob protection" taki jaki wystepuje przykladowo chociazby w diablo 2, w WoW tez chyba takie cos jest o ile dobrze pamietam (a z pewnoscia sa PvP ringi lub strefy, gdzie jak wchodzisz to musisz liczyc sie z killem), jezeli takiego czegos nie ma to kolesie cie moga wysylac do piachu ile razy chca i jak chca i nie ma co plakac z tego powodu, nie ma ograniczenia ze koles z 50 k skilli moze zabic kolesia z +/- 20 k skilli od swojej wartosci i takiego czegos zapewne nie bedzie

podsumowujac, ktos cie zabil ? trudno-zycie cie jeszcze nie raz kopnie w dupe bez powodu

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 24 Kwi 2007, 08:41 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Furious napisał(a):
Nuadu napisał(a):

zgadzam sie z tym, ze zabijanie slabszych jest troche *****, ale ... w EU nie ma tzw "noob protection" taki jaki wystepuje przykladowo chociazby w diablo 2, w WoW tez chyba takie cos jest o ile dobrze pamietam (a z pewnoscia sa PvP ringi lub strefy, gdzie jak wchodzisz to musisz liczyc sie z killem), jezeli takiego czegos nie ma to kolesie cie moga wysylac do piachu ile razy chca i jak chca i nie ma co plakac z tego powodu, nie ma ograniczenia ze koles z 50 k skilli moze zabic kolesia z +/- 20 k skilli od swojej wartosci i takiego czegos zapewne nie bedzie

podsumowujac, ktos cie zabil ? trudno-zycie cie jeszcze nie raz kopnie w dupe bez powodu

Nie obraz sie ale przeczytałes pierwszy post i zrozumiałeś jego treść ???

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Kwi 2007, 00:20 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Society: Way Of Life
Nick w grze: GreenDragoPL
Oj sexy sexy ...

to pvp, mozna zabijac i to robia...
nic nie mozesz im za to zrobic, a jestem pewein w 99% ze chocby cale Mlode Wilczurki sie zucily na maraudersow, to oni sobie beda stac w miejscu a wypuszcza jednego co was rozsiecze np Colonela :)

takze nic nie poradzisz na to, a co do dogadania sie to podejzewam ze nie ma o co :)
bo widzisz kolo radaru jak wchodzi do doma ze mruga, czyli ze mozesz dostac po pupsku, trzeba sie z tym liczyc niestety, tez kilka razy zpostalem kilniety jak kopalem i co z tego ?:) revival i inny dome ;) proste ;)

moze nie mam racji ?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Kwi 2007, 09:26 
Mediocre
Dołączenie:
Październik 2006
sexy69 napisał(a):
Nie obraz sie ale przeczytałes pierwszy post i zrozumiałeś jego treść ???

przeczytalem, zrozumialem, odpisalem, nie obrazilem sie

a tak wogole to twoje pytanie chyba nie tylko powinno byc skierowane do mnie ...

Ostatnio edytowany przez Furious, 25 Kwi 2007, 14:05, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Kwi 2007, 10:26 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
GreenDrago napisał(a):
Oj sexy sexy ...

nic nie mozesz im za to zrobic, a jestem pewein w 99% ze chocby cale Mlode Wilczurki sie zucily na maraudersow, to oni sobie beda stac w miejscu a wypuszcza jednego co was rozsiecze np Colonela :)

takze nic nie poradzisz na to, a co do dogadania sie to podejzewam ze nie ma o co :)
bo widzisz kolo radaru jak wchodzi do doma ze mruga, czyli ze mozesz dostac po pupsku, trzeba sie z tym liczyc niestety, tez kilka razy zpostalem kilniety jak kopalem i co z tego ?:) revival i inny dome ;) proste ;)

moze nie mam racji ?

Drago ja nic do nich niemam ja tylko grzecznie prosze,a nawet rockiego mogą puscić zawsze mozna sie sprawdzić.

A zresztą swoje powiedziałem prosiłem grzecznie bedą zabijać członków naszego klanu to im uprzykrze polowania.A tym bardziej jak słysze głupie gadki ze powud zabijania to skaczący ekran :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Kwi 2007, 11:39 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Society: Way Of Life
Nick w grze: GreenDragoPL
Cytuj:
A tym bardziej jak słysze głupie gadki ze powud zabijania to skaczący ekran :lol:

no to trszke abrdzo przeszkadza i denerwuje ^^

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Kwi 2007, 12:15 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
sexy69 napisał(a):
GreenDrago napisał(a):
Oj sexy sexy ...

moze nie mam racji ?

Drago ja nic do nich niemam ja tylko grzecznie prosze,a nawet rockiego mogą puscić zawsze mozna sie sprawdzić.

A zresztą swoje powiedziałem prosiłem grzecznie bedą zabijać członków naszego klanu to im uprzykrze polowania.A tym bardziej jak słysze głupie gadki ze powud zabijania to skaczący ekran :lol:

sexy my tez do ciebie nic nie mamy do nikogo nic nie mamy... ale szczerze to pie...sz glupoty. zamiast tak duzo pisac kogo to nie zabijesz poprostu idz i go zabij z plazmy czy co ty tam masz... a najlepiej przed tak tragicznym krokiem dla ciebie sprobuj swoich sil np. zabijajac despa :) zobaczysz jak to jest...

PS.
pvp to pvp nie wazne kto kogo tam spotka, wazne kto przezyje... jesli jestes przeciwnikiem zabijania na pvp to jak juz spotkasz kogos kto cie zaatakuje poprostu stan i poczekaj az zginiesz no chyba ze jednak jestes za zabijaniem to wtedy zacznij sie bronic :) dziwne ze niemozesz tego zrozumiec, przeciez to takie proste, prawda ?

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Kwi 2007, 12:42 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 146
Society: Skill or Die
Hmmm....

Osobiscie wydaje mi sie, ze to strasznie glupi temat.
Nie jestem minerem, ale czasem zdaza mi sie kopac w tych biodomach,
wchodzac na obszar PvP jestem swiadom tego, ze moge zginac i tego, ze moge zabic (trzeba miec swiadomosc tego gdzie sie jest i co sie robi)
Nie mam nic do ludzi ktorzy zabijaja na PvP po to to jest. Ale jak ktos jako usprawiedliwienie mowi, ze zabija minerow bo mu sie ekran trzesie jak kopia...... no to wybaczcie ale rece opadaj..... (bo zupa byla za slona) LOL
Chcesz zabijac, zabija.. masz do tego prawo.... ale tego rodzaju usprawiedliwienia zatrzymaj dla siebie.... bo moim zdaniem to czysty idiotyzm.

Pozdrawiam
Sid.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Kwi 2007, 13:17 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Jahan Sid napisał(a):
Hmmm....

Osobiscie wydaje mi sie, ze to strasznie glupi temat.
Nie jestem minerem, ale czasem zdaza mi sie kopac w tych biodomach,
wchodzac na obszar PvP jestem swiadom tego, ze moge zginac i tego, ze moge zabic (trzeba miec swiadomosc tego gdzie sie jest i co sie robi)
Nie mam nic do ludzi ktorzy zabijaja na PvP po to to jest. Ale jak ktos jako usprawiedliwienie mowi, ze zabija minerow bo mu sie ekran trzesie jak kopia...... no to wybaczcie ale rece opadaj..... (bo zupa byla za slona) LOL
Chcesz zabijac, zabija.. masz do tego prawo.... ale tego rodzaju usprawiedliwienia zatrzymaj dla siebie.... bo moim zdaniem to czysty idiotyzm.

Pozdrawiam
Sid.

...ja osobiscie nie uwazam ze to jest czysty idiotyzm dlatego, ze jesli ktos pyta nalezy odpowiedziec a, ze nie ma co odpowiedziec w tym przypadku za co zostal zabity, ...na glupie pytanie otrzymuje glupia odpowiedz... proste... podsumowujac, pytajacy chcial uzyskac odpowiedz a ze odpowiadajacy byl grzeczny to mu odpowiedzial.

to ja... Pozdrawiam ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Kwi 2007, 13:57 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Przeczytalem pierwszy post sexa.... no i nie widze zeby on zadawal pytanie komukolwiek o przyczyne....
Podsumowujac.. nie bylo glupiego pytanie tylko glupia odpowiedz. :)

Ale nie ma co wnikac...

Nie.. to ja Pozdrawiam :P
Sid.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Kwi 2007, 14:55 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Nick w grze: Posse
To ze Tobie nie przeszkadza jak ekran skacze to nie znaczy ze innych nie przeszkadza. Mi np to cholernie przeszkadza, ale 1-2 bombki jestem w stanie wytrzymac, ale jezeli ktos by mi ciagle walił pod nosem to tez bym sie zdenerwowal. W terenie rzadko to sie zdarza ale w biodomie jest to bardzo prawdopodobne.

Dlatego nie wydaje mi sie zeby to byla glupia odpowiedz :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Kwi 2007, 15:16 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Posse napisał(a):
To ze Tobie nie przeszkadza jak ekran skacze to nie znaczy ze innych nie przeszkadza. Mi np to cholernie przeszkadza, ale 1-2 bombki jestem w stanie wytrzymac, ale jezeli ktos by mi ciagle walił pod nosem to tez bym sie zdenerwowal. W terenie rzadko to sie zdarza ale w biodomie jest to bardzo prawdopodobne.

Dlatego nie wydaje mi sie zeby to byla glupia odpowiedz :)

Kazdy ma prawo do swojej opini..

Dzis z czystej ciekawosci przeprowadze testy :) w jakim stopniu wykopki przeszkadzaja w huncie, bo widze, ze sie z tego powazny temat robi.

Pozdrawiam
Sid

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Kwi 2007, 15:23 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Jahan Sid napisał(a):
Dzis z czystej ciekawosci przeprowadze testy :) w jakim stopniu wykopki przeszkadzaja w huncie

Hmmm... A jak te testy mają wyglądać? Chcesz sprawdzić czy "trzęsienie" ekrany wpływa na aima, czy jak? Bo imho tu chodzi o to, że po prostu takie trzęsienie potrafi po pewnym czasie wqfić huntera (a przynajmniej ja to tak rozumiem po lekturze tego tematu). Jest to więc subiektywne odczucie huntera, i jedyne testy jakie możesz zrobić to posadzić 20 osób przy kompach, 10 puścić na hunt, a drugą dziesiątke puścić z bombami żeby ich potrzęsło. A potem zerknij ilu hunterów będzie wqfionych :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Kwi 2007, 15:25 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Jahan Sid napisał(a):
Przeczytalem pierwszy post sexa.... no i nie widze zeby on zadawal pytanie komukolwiek o przyczyne....

Ale nie ma co wnikac...

Sid.

prosze cie przepczytaj swoja wypowiedz jeszcze raz... piszesz brednie, bez urazy... bo niestety odpowiedz bez pytania nie istnieje... wg np. praw fizyki... jesli jest akcja musi byc reakcja, niestety reakcji bez akcji nie ma :) rownie dobrze moglbys powiedziec, ze teraz wyciagasz mimo, ze wczesniej nic nie wkladales :) bez skojarzen plz, choc pewnie sa sluszne ;) ...to nie tylko w tej dziedzinie sie sprawdza i wystepuje... jesli istanialaby odpowiedz bez pytania, mielibysmy nie takie komputery, maszyny, itp. pomysl ;) ops sry rozgadalem sie... ja bym tak mogl do wieczora :D

Pozdrawiam ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Kwi 2007, 15:35 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Skanerin napisał(a):
Jahan Sid napisał(a):
Dzis z czystej ciekawosci przeprowadze testy :) w jakim stopniu wykopki przeszkadzaja w huncie

Hmmm... A jak te testy mają wyglądać? Chcesz sprawdzić czy "trzęsienie" ekrany wpływa na aima, czy jak? Bo imho tu chodzi o to, że po prostu takie trzęsienie potrafi po pewnym czasie wqfić huntera (a przynajmniej ja to tak rozumiem po lekturze tego tematu). Jest to więc subiektywne odczucie huntera, i jedyne testy jakie możesz zrobić to posadzić 20 osób przy kompach, 10 puścić na hunt, a drugą dziesiątke puścić z bombami żeby ich potrzęsło. A potem zerknij ilu hunterów będzie wqfionych :)

LOL
Nie.. myslalem o czyms prostszym.
Moim zdaniem co ich ***** (tak mi sie wydaje) to gdy celujesz (manualnie) a ktos obok walnie babke spowoduje to male zatrzesienie ekranu no i latwo wtedy o pudlo, szczegolnie jak strzekasz z sporej odleglosci .
Sprawdze po prostu jakie odchylenie zanotuje na celowniku.

Ja zawsze jak hunce celuje manualnie i strasznie mnie ***** jak sie moja pani kolomnie kreci i szturcha mnie.... zawsze zanotuje 20% missow :)

Pozdrawiam
Sid.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Kwi 2007, 15:44 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
XII napisał(a):
Jahan Sid napisał(a):

Ale nie ma co wnikac...

Sid.

prosze cie przepczytaj swoja wypowiedz jeszcze raz... piszesz brednie, bez urazy... bo niestety odpowiedz bez pytania nie istnieje... wg np. praw fizyki... jesli jest akcja musi byc reakcja, niestety reakcji bez akcji nie ma :) rownie dobrze moglbys powiedziec, ze teraz wyciagasz mimo, ze wczesniej nic nie wkladales :) bez skojarzen plz, choc pewnie sa sluszne ;) ...to nie tylko w tej dziedzinie sie sprawdza i wystepuje... jesli istanialaby odpowiedz bez pytania, mielibysmy nie takie komputery, maszyny, itp. pomysl ;) ops sry rozgadalem sie... ja bym tak mogl do wieczora :D

Pozdrawiam ;)

Masz racje... to nie byla glupia odpowiedz bo nie bylo pytania.
To po prostu bylo glupie usprawiedliwienie, lub wytlumaczenie zajscia.
Mam nadzieje, ze okreslilem sie poprawnie tym razem... bo widze kolega lubi pofilozofowac.

Jeszcze tylko jedno, napisales wczesniej "....dlatego, ze jesli ktos pyta nalezy odpowiedziec..."
Kto i gdzie pytal ????
Bo sie pogubilem, najpierw piszesz, ze to byla odpowiedz na pytanie, teraz sie czepiasz, ze nie ma odpowiedzi bez pytania.....

Pozdrawiam
Sid

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Kwi 2007, 16:23 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
@XII

Zacytuj mi gdzie ja kogo strasze że odszczele , grzecznie prosze o nie zabijanie czonków mojego klanu jak kopią dopiero po nie zpełnieniu mojej prośby pisze ze uprzykrze zycie waszym hunterom ot to tyle wiec niewiem co twuj wywud miał znaczyć.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Kwi 2007, 16:32 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Jahan Sid napisał(a):
Mam nadzieje, ze okreslilem sie poprawnie tym razem... bo widze kolega lubi pofilozofowac.

Jeszcze tylko jedno, napisales wczesniej "....dlatego, ze jesli ktos pyta nalezy odpowiedziec..."
Kto i gdzie pytal ????
Bo sie pogubilem, najpierw piszesz, ze to byla odpowiedz na pytanie, teraz sie czepiasz, ze nie ma odpowiedzi bez pytania.....

Pozdrawiam
Sid

ok... powiem tak, ja sie zasugerowalem twoimi wypowiedziami, ze byla odpowiedz, wiec doszedlem do wniosku, ze jesli byla ta nieszczesna odpowiedz to rowniez musialo wystapic pytanie... narazie pieknie, prawda ? czy jeszcze masz jakies watpliwosci ? :) jesli tak to domyslam sie jakie... i mowie, ze szczerze to ja nie widzialem zeby ktos odpowiadal ani nie slyszalem zeby ktos pytal :) a jesli taka sytuacja ma miejsce to musze z przykroscia stwierdzic, ze zamieszales chlopie w tym temacie i to ostro :) bo najpierw stwierdziles ze odpowiedz conajmniej idiotyczna, potem zaprzeczajac sam sobie odwrociles kota ogonem piszac, ze nie widziales pytania, a mimo to padla odpowiedz czy jak to tam nazwales tlumaczenie, ktorej tak naprawde moglo w ogole nie byc bo sam piszesz i rownoczesnie potwierdzasz poprawnosc teorii o akcji i reakcji o ktorej sam wspomnialem... wiec biorac pod uwage teorie wzglenosci wszyscy mamy racje i jednoczesnie jej nie mamy :D proste jak konstrukcja cepa, nieprawdaz ? :D

sexy69 napisał(a):
@XII

Zacytuj mi gdzie ja kogo strasze że odszczele , grzecznie prosze o nie zabijanie czonków mojego klanu jak kopią dopiero po nie zpełnieniu mojej prośby pisze ze uprzykrze zycie waszym hunterom ot to tyle wiec niewiem co twuj wywud miał znaczyć.

sexy ty poprostu straszyles swoja plazma.. nie wiem ktorym modelem echo czy bravo wole nie wnikac no ale straszyles... a ze ja lubie ciutke ostrosci akcji dodalem sobie co nie co zeby bardziej dramatycznie to wygladalo ;) a jesli chcesz wiedziec komu to juz ci mowie.. nam wszystkim :)

to tak na marginesie ;)

i to ja... Pozdrawiam... a nie ty :D

Ostatnio edytowany przez XII 25 Kwi 2007, 16:41, edytowano w sumie 2 razy

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Kwi 2007, 16:37 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
sexy - daj spokoj - chyba sie nie da inaczej .

wez ludzi z soca swojego oraz tych co chca , popros uprzejmie 311 i XII o przetlumaczenie (nawet im zapłać - 30 pedów :) ) pozostalym członkom Marauders twojej prośby .

jak sie nie zgodza na Twoja prośbe , to bez armorków na nich -bez broni bez fapa , no moze z power fistem - moze sie sexy kogoś z "M ......." uda drasnać . i tak zabawa potrwa kilka chwilek az straca tak z 200 pedów ammo oraz czas to może już nawet coś się uda ich przekonać albo jakaś iskierka zrozumienia sie pojawi .

SIŁA i WŁADZA - daje dużo ,ale skrzywia psyche .

czy ktoś słyszał żeby JOR zabił kogoś w tej grze ?

JC

Profil Offline
PostWysłany: 25 Kwi 2007, 16:46 
właśnie...Jor...the most powerfull avatar:)...on tylko an LandGrabie ownował...a tak to nie ma szans na usłyszenie czegokolwiek hehe

Nie podano
PostWysłany: 25 Kwi 2007, 16:52 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
XII napisał(a):
Jahan Sid napisał(a):

Kto i gdzie pytal ????

Pozdrawiam
Sid

ok... powiem tak, ja sie zasugerowalem twoimi wypowiedziami, ze byla odpowiedz, wiec doszedlem do wniosku, ze jesli byla ta nieszczesna odpowiedz to rowniez musialo wystapic pytanie... narazie pieknie, prawda ? czy jeszcze masz jakies watpliwosci ? :) jesli tak to domyslam sie jakie... i mowie, ze szczerze to ja nie widzialem zeby ktos odpowiadal ani nie slyszalem zeby ktos pytal :) a jesli taka sytuacja ma miejsce to musze z przykroscia stwierdzic, ze zamieszales chlopie w tym temacie i to ostro :) bo najpierw stwierdziles ze odpowiedz conajmniej idiotyczna, potem zaprzeczajac sam sobie odwrociles kota ogonem piszac, ze nie widziales pytania, a mimo to padla odpowiedz czy jak to tam nazwales tlumaczenie, ktorej tak naprawde moglo w ogole nie byc bo sam piszesz i rownoczesnie potwierdzasz poprawnosc teorii o akcji i reakcji o ktorej sam wspomnialem... wiec biorac pod uwage teorie wzglenosci wszyscy mamy racje i jednoczesnie jej nie mamy :D proste jak konstrukcja cepa, nieprawdaz ? :D

sexy69 napisał(a):
@XII

sexy ty poprostu straszyles swoja plazma.. nie wiem ktorym modelem echo czy bravo wole nie wnikac no ale straszyles... a ze ja lubie ciutke ostrosci akcji dodalem sobie co nie co zeby bardziej dramatycznie to wygladalo ;) a jesli chcesz wiedziec komu to juz ci mowie.. nam wszystkim :)

to tak na marginesie ;)

i to ja... Pozdrawiam... a nie ty :D

Eh.....

Ja nie jestem pewien kto tu odwraca kota ogonem...
Wydaje mi sie, ze moje posty sa jasne, z koleji (bez obrazy) twoje wydaja mi sie czystym belkotem.

Powiem tylko jedno... i to sie tyczy tez Ciebie sexy, robicie znowu z igly widly. Chca zabijac niech zabijaja jak sie to kumus niepodoba pomysl ktory przedstawil JC wydaje sie bardzo fajny :)
Niektorzy chyba powoli zapominaja , ze to jest gra i ma sluzyc rozrywce.

Pozdrawiam
Sid.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Kwi 2007, 17:44 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
Ale mialem polewe z wymiany Sid vs XII :D Ale panowie pieprzycie ;) Obaj po równo. Na basha sie to nadaje.

Ja mam dwa spojrzenia na tą sprawe:
*jako hunter* - wkurza mnie skakanie obrazu <naprawde Sid, to drazni ;)>
*jako miner* - nie lubie jak ktos mi "nie pozwala" kopac tam gdzie chce

Więc radze popatrzyc z obu tych perspektyw i uznac sprawe jako "nie do rozwiazania".

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Kwi 2007, 19:03 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
JC Krakow napisał(a):

czy ktoś słyszał żeby JOR zabił kogoś w tej grze ?

Zabił kilka razy Marco, aż ten się musiał zrelogować w immune mode :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Kwi 2007, 22:51 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
swoją droga biodom nie taki mały żeby hunter-miner non toper byli w zasięgu swojego radaru, myślę też że miner raczej spitala z obszaru maszkar bo wiadomo czym sie kończy spotkanie z despe. Jeśli juz ktoś chce "opanować" biodom niech postawi przy TP S i N po członku klanu i wymiata na starcie heh. I jeszcze raz: jak dla mnie skakanie ekr. po bombce to tylko efekt wizyalny na ekranie, nijak ma sie to do aimowania moba jeśli juz raz ma sie go na celowniuku. wystarcy pykać non toper w to samo miejsce bez zmiany celownika. chyba że żyję w permanentnym błędzie ludzie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Kwi 2007, 10:27 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 99
Society: Freelancer
Nick w grze: Tomi jupiajo Digital
Skoro Sexy się wkurzył to chyba może zabijać kogo mu się podoba.
Przecież "bla bla pvp to pvp bla bla pogódź się z tym bla bla".

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Kwi 2007, 15:31 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
HP: -1
Society: King$ajz
Nick w grze: kubex
jupiajo napisał(a):
pvp to pvp

to jest właśnie to. pvp nie jest po to żeby ci sie ładnie mrugało koło radaru tylko żeby zabić innego gracza. i jak wchodzisz w strefe to musisz sie z tym pogodzić.

patrzac na to z innej strony: postawmy się w sytuacji pomarańczki. idziemy na oil, gdy juz jestesmy w srodku ubija nas inny gracz. i co? kto mu zabroni? weszlismy na pvp, to nas może zabic i zabija bo mu sie tak podoba, przyjdzie silniejszy, zabije jego. kto mu zabroni?.

P.S.
ta dyskusja miejscami wygląda jak kłótnia dwóch 4-latków o samochodzik-zabawkę....

pozdr

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Kwi 2007, 16:39 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 99
Society: Freelancer
Nick w grze: Tomi jupiajo Digital
No oczywiscie, jezeli ktoś się skarży na PVP to można napisać "bla bla pvp to pvp bla bla pogódź się z tym bla bla".
Ale Sexy zapowiedział odwet zgodny z zasadami PVP, zgodny z rozeznaniem swoich możliwości :) i zgodny z jego kodeksem bushido czy jaki on tam ma.
Jak ktoś idzie do baru to wie, że może dostać w mordę. Ale ten co daje w mordę niech wie, że może dostać bejsbolem od tyłu.

Dziękuję.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Kwi 2007, 17:20 
Weak
Dołączenie:
Kwiecień 2007
Nick w grze: Seya
Witam - widzę, że po dość długiej nieobecności społeczność polska w PE nie zmieniła się ani trochę.
Wiem, że "Polak potrafi", jednak nie wiem z czym do ludu.

Dlaczego Wasze poglądy zamykają się w granicach tego forum, jeśli macie tak wiele do powiedzienia dla tamtego socu, nie stoi chyba nic na przeszkodzie abyście to uczynili. Nie chcę nikogo pouczać, bo właściwie przecież nie od tego tu jestem.

Z tego co się orientuję, to Marauders są w TOP50 najlepiej wyskillowanych soców. Wiem również, że bawią sie na rigu co trzy, cztery dni z Warantsami i Supremacy Regin HQ. Jestem święcie przekonany, że znajdą czas dla naszych odważniejszych rodaków. W sumie przecież nie sprawi im pewnie różnicy pobyt na rigu 5 minut dłużej. Pewnie wystarczy tylko Lee i Slayem w eonach ze swoimi zabawkami. 10 graczy na jednego 10 na drugiego i pewnie zabierzecie im z 50 hp.
Do odważnych świat należy.

Musicie zrozumieć, że szargacie imię socu, który na pewno ciężko pracuje na to, by tego nie robić. Wg mnie dobre imię socu jest tu bardzo ważne i z pewnością nie byłoby nic przyjemnego z tego, gdyby wszyscy się dowiedzieli o tym, co się tu obecnie wyrabia.

PS. z plazmy to chyba jedynie tango ładnie rozwala uberów, jednak gdy takowy ma na sobie armor i dobrego fapa to i tango może być za słabe.

Profil Offline
PostWysłany: 26 Kwi 2007, 17:38 
wlasnie...co ze Slayem...gosc mod fapa...foeripper na aukcje dal...

Nie podano
PostWysłany: 26 Kwi 2007, 18:03 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
seya napisał(a):
Witam - widzę, że po dość długiej nieobecności społeczność polska w PE nie zmieniła się ani trochę.
Wiem, że "Polak potrafi", jednak nie wiem z czym do ludu.

Dlaczego Wasze poglądy zamykają się w granicach tego forum, jeśli macie tak wiele do powiedzienia dla tamtego socu, nie stoi chyba nic na przeszkodzie abyście to uczynili. Nie chcę nikogo pouczać, bo właściwie przecież nie od tego tu jestem.

Z tego co się orientuję, to Marauders są w TOP50 najlepiej wyskillowanych soców. Wiem również, że bawią sie na rigu co trzy, cztery dni z Warantsami i Supremacy Regin HQ. Jestem święcie przekonany, że znajdą czas dla naszych odważniejszych rodaków. W sumie przecież nie sprawi im pewnie różnicy pobyt na rigu 5 minut dłużej. Pewnie wystarczy tylko Lee i Slayem w eonach ze swoimi zabawkami. 10 graczy na jednego 10 na drugiego i pewnie zabierzecie im z 50 hp.
Do odważnych świat należy.

Musicie zrozumieć, że szargacie imię socu, który na pewno ciężko pracuje na to, by tego nie robić. Wg mnie dobre imię socu jest tu bardzo ważne i z pewnością nie byłoby nic przyjemnego z tego, gdyby wszyscy się dowiedzieli o tym, co się tu obecnie wyrabia.

PS. z plazmy to chyba jedynie tango ładnie rozwala uberów, jednak gdy takowy ma na sobie armor i dobrego fapa to i tango może być za słabe.

LOL wielki a kto tu szarga dobre imie soku Maraudes ?? czytałes temat POstu??? chyba nie. Napisałem tu bo nieznam angielskiego do polskich członków aby przekazali swoim kolegą .
Nikogo nie obgaduje ani szykanuje tylko grzecznie poprosiłem.

A co do wyskilowanych graczy to powiem tak.

Jak ja bym grał od czasów Bety tak jak niektórzy też bym miał mod fapy hu*&&%%^je muje dzikie węże z 300 HP ale niestety gram od roku z hakiem i niezle mi idzie i nie nazekam a co warzniejsze nie uzalam sie nad soba tak jak ci ubezy wyskilowani na BUGACH i h*&^%%J wie czym.
Teraz MA pozmieniało troche to płacz w niebo głosy bo MA to bo MA tamto i czemu mi nie idzie :D czemu mam plecy na wszystkim :) skonczyło sie sranie w banie cza grać z rozumem a nie rozpierdzielać kase na byle co i byle gdzie :)

Profil Offline
PostWysłany: 26 Kwi 2007, 18:15 
sexy...Twoje szczęście na miningu też się kiedyś skończy i zaczniesz gadać tak jak oni...piszesz takie posty bo Ci idzie teraz dobrze...kiedyś zmienisz zdanie...nic nie trwa wiecznie

Nie podano
PostWysłany: 26 Kwi 2007, 18:35 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
:crazy:

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Kwi 2007, 18:38 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
bugi były i bedą, odkąd gram 2 niezłe były, 0 decay LB waliło się NPC (prymitywne auctionera. podobno parę banów za to poleciało bo fot narobili), dla sprytniejszych z tego co wiem 2 skoki tp w ocean i pan pana walił na auto, a drugi bug miningowy był, ostatnia bombka zawsze wracała, wystarczyło kupić 1 szt i walic relogi non toper. ale to chyba pikuś ze znanym z opowieści bugiem na no lost ammo, po huncie all wracało i co niektórzy (z NASZYCH grajków również) nabiło sporo kaski, 2 bug to v fast BLP rifle ale szczegółów nie znam.

jaki z tego wniosek? co niektórzy naprawde starzy grajkowie mieli za free to co teraz jest nieosiągalne, w postaci skilli, keszu, a co za tym idzie uber itemów kupionych naprawde za psie pieniądze X czasu temu/.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Kwi 2007, 20:17 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Chudy napisał(a):
bugi były i bedą, odkąd gram 2 niezłe były, 0 decay LB waliło się NPC (prymitywne auctionera. podobno parę banów za to poleciało bo fot narobili), dla sprytniejszych z tego co wiem 2 skoki tp w ocean i pan pana walił na auto, a drugi bug miningowy był, ostatnia bombka zawsze wracała, wystarczyło kupić 1 szt i walic relogi non toper. ale to chyba pikuś ze znanym z opowieści bugiem na no lost ammo, po huncie all wracało i co niektórzy (z NASZYCH grajków również) nabiło sporo kaski, 2 bug to v fast BLP rifle ale szczegółów nie znam.

jaki z tego wniosek? co niektórzy naprawde starzy grajkowie mieli za free to co teraz jest nieosiągalne, w postaci skilli, keszu, a co za tym idzie uber itemów kupionych naprawde za psie pieniądze X czasu temu/.

Tego buga z ammem sam doswiadczyłem nie wracało całe ammo tylko np, kupowałes 4k ammo szłeś szczelać zostałło 1,5k ammo relog i ammo spowrotem do 4k.
Wtamtym roku bodajze w poowie po któryms VU był ten bug ale nie wszyscy go łapali (niewiem czemu) ze dwa dni był łatka i po bugu.
A co do płaczków mieli okazji w pit i troche (ja znam tylko z opowieści) wyskilowane HG i Rifle maja z blokowania Troxów OLA na robotach lub kamieniach pistol z TT klik i HG lub rifle leciało.

Połowa z tych uberów jak nie 75% to bug uberzy ,ciekawe czy teraz by do czegoś doszli :D połowqa po 2 tygodniach by przestała grać druga którą stać na to pokupiła by skile i próbowali by sie bawić.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Kwi 2007, 21:10 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
sexy69 napisał(a):
Chudy napisał(a):

Tego buga z ammem sam doswiadczyłem nie wracało całe ammo tylko np, kupowałes 4k ammo szłeś szczelać zostałło 1,5k ammo relog i ammo spowrotem do 4k.
Wtamtym roku bodajze w poowie po któryms VU był ten bug ale nie wszyscy go łapali (niewiem czemu) ze dwa dni był łatka i po bugu.
A co do płaczków mieli okazji w pit i troche (ja znam tylko z opowieści) wyskilowane HG i Rifle maja z blokowania Troxów OLA na robotach lub kamieniach pistol z TT klik i HG lub rifle leciało.

Połowa z tych uberów jak nie 75% to bug uberzy ,ciekawe czy teraz by do czegoś doszli :D połowqa po 2 tygodniach by przestała grać druga którą stać na to pokupiła by skile i próbowali by sie bawić.

sexy jak byl bug ammo ciebie w PE nie bylo ;) pewnie zaraz zapytasz co to PE :D ? :>

...i powiem jeszcze, ze ci co z bugow kozystali to kozystali (a bylo ich kilku, nie wiecej niz 10ciu, zadne 75%, czy polowa)... nieobrazaj pozostalych tych uczciwych, ok ? taka moja prosba do ciebie kolego sympatyczny...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Kwi 2007, 21:58 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
XII napisał(a):
sexy69 napisał(a):
Chudy napisał(a):

sexy jak byl bug ammo ciebie w PE nie bylo ;) pewnie zaraz zapytasz co to PE :D ? :>

...i powiem jeszcze, ze ci co z bugow kozystali to kozystali (a bylo ich kilku, nie wiecej niz 10ciu, zadne 75%, czy polowa)... nieobrazaj pozostalych tych uczciwych, ok ? taka moja prosba do ciebie kolego sympatyczny...

Widzisz udez w stól a nozyce zaszczekają :D że tak powiem Gó^%&&$%^o wiesz .

Poszukaj w mojej galeri seri z atraxami koło Mymptown na łonkach napewno tam bedzie ze MK2 je lałem wtedy właśnie był tem bug z ammo zaraz po jakimś VU .(niestety szukałem w mojej galeri ale dopiero zaczłem tu wklejać od 9.czerwca a to było troszke wcześniej ale nie duzo kwiecien maj ) napewno byłem juz w MW

Gram ponad rok i wiem ze to PE to Projekt Entropia, i nie rób z kogoś idioty.
Miałem cie za powazniejszego po twoich postach z Użalaniem sie nad sobą myslałem ze to jakieś załamanie duł spowodu no loot , ale poprostu jesteś jednym z tych BUG uberów (przykre ale prawdziwe :) )

Ostatnio edytowany przez sexy69, 26 Kwi 2007, 22:17, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 26 Kwi 2007, 22:10 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
ej XII nie przecz żę jakies tam patałachy tylko na tym cieły, z tego co pamietam a dowiezialem sie prawi ostatni bo z reguły w polu jestem (nie żebym narfzekał) to pół entropi tak robiło (all grajków nie ty;lko polaków), nie wiecej niż dziesięciu to sie chyba sam ze swojego żartu śmiejesz. pamietam Cie jeszcze jak za 2 czy 3k guna twojego pożyczałem, teraz wart z 5-10x wiecej, wiec summa summarum przyciąłeś na tych zmianach/ Nię żebyś był nieuczciwy ale start miałeś duużo lepszy niz inni. Swoją drogą krązyła opinia że na starcie miałeś 60 agi, potem to spało do 40, 20 i dziś jsest zero keśli te info jest prawdziwe. Wiec Ci co zyskali niech nie kozaczą za monco, bo nazwiska/lsywki krążą wśród starych gracy i oni doskonale widzą na cym kto co przyciął izarob ół na buig party.[/center]

Profil Offline
PostWysłany: 26 Kwi 2007, 22:41 
chudy popraw sobie posta....bo ze złości pod koniec ci sie on staje nieczytelny...tez tak mam nieraz...ech ci ludzie...a co do old players...wiem i inni tez...ale niektórym to sie w dupach poprzewracało od wiedzy i dodają nowe info, które nie ma nic wspólnego z prawdą....ale to indywidualna sprawa...ehhh powaliło was

Nie podano
PostWysłany: 27 Kwi 2007, 02:34 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
Nowi zaczynają teraz z atrybutami na 1, tak jak kiedyś było ze skillami. Za to dosyć szybko łapią skille. Ja na 1k rifle pracowałem dosyć długo, ze 2 miesiące. Znam jednego nowego, który dołączył już po ostatnim VU, a już ma 1k w rifle. A jeszcze tydzień temu głównie sweatował i polował za sweat. Wpłacił dopiero wczoraj. Inny prawie skończył mentoring w miningu, też jeszcze do niedawna sweatował i wpłacił też niedawno. Fakt, obaj sporo siedzą w grze, ale napewno nie 24/7 tylko raczej mieszczą się w normie. Ci, którzy zaczynali kilka lat temu napewno mieli znacznie łatwiej. Ja zacząłem trochę ponad rok temu, a też pamiętam jeszcze np. MK3 w normalnych cenach, podobnie jak ampy 105 (sam miałem i jedno, i drugie na długo zanim zacząłem mieć jakiekolwiek globale). A teraz jak chce się znaleźć skuteczną broń i ampa do niej w przystępnej cenie, trzeba kupować L-szajs. I słyszałem o różnych mykach, które robili starsi stażem gracze, z blokowaniem mobów właśnie. Ja już się nie załapałem na te numery, Najbardziej żałuję, że nie zainteresowałem się bliżej sprawą, kiedy po raz pierwszy przeczytałem o Entropii, bo było to w okolicach 2003 roku, ale wtedy miałem własny projekt na głowie i grałem w zupełnie inne gry. Ale nawet ja miałem łatwiej ze startem ze względu na ceny sweatu rok temu.
To tak gwoli wyjaśnienia, jakie są różnice między możliwościami, jakie mieli starzy gracze, a jakie teraz mają nowi. Nie ma to bezpośredniego związku z tematem wątku, ale Chudy zaczął kwestię statystyk nowych, więc prostuję.
Ale ma też rację, że obecni uberzy mogli zdobyć przyzwoitą broń, fapy, toole za żadne pieniądze, czego nowi zrobić nie mogą. Porządne itemy w lootach to rzadkość, a ceny obecnych na rynku są po prostu kosmiczne.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Kwi 2007, 09:15 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
sexy niestety mylisz sie co do mnie, ja nigdy nie kozystalem z bugow zeby wyciagnac z tego jakies kozysci... swoja postac mam czysta jak lza... a mialem duzo okazji, np. bug z plazma z reloadem fista crusho bez decayu i palenia ammo, w tym czasie kiedy byl ten bug kozystali z niego moi znajomi ja nie, balem sie o konto... ammo bug o ktorym piszesz to nie ammo bug a lag, ktory rzeczywiscie powodowal powrot ammo po np. relogu lub stracie polaczenia oczywiscie w odpowiednim czasie i nie zawsze... ammo bug o ktorym ja pisze mial miejsce bardzo dawno ciebei jeszcze wtedy nie bylo w grze...

chudy nieprzypominam sobie zebym ci pozyczal guna za 2k-3k... co do agi ja zaczynalem od 20 lvl tylko 1 lvl mialem w staminie.. kazdy tak wtedy zaczynal, niepamietam takich czasow kiedy to zaczynalo sie od 60 co ty piszesz... ja wtedy nie gralem. znowu z twojej wypowiedzi moge wywnioskowac ze ja jechalem na bugach.. niestety mysze wszystkich roczarowac... w przeciwienstwie do was ja do dzis wplacam... nie powiem ile mam juz wplaconej kasy do gry bo kogo to moze ochodzic.. to moj interes ile kasy przewalam w tej grze.

osobiscie nie mam niczego na sumieniu, nigdy nie wykozystywalem bugow i nie mam zamiaru... wyplacalem kase przez ma juz kilka razy i za kazdym razem prosilem ich o dokladnie sprawdzenie mojego konta pod wzgledem anomali bugowych, zawsze chcialem miec pewnosc ze z moim kontem jest wszystko w pozadku poniewaz ja ciagle wsadzam tam kase, nie mialbym ochoty tego stracic... to jest glowny powod ze nawet staram sie nie sprzedawac pedow do kogos po zanizonej cenie.. czasami sie ktos pyta dlaczego nie chce mu odstapic kilka ped... to jest ten powod... raz zdecydowalem sie ze sprzedam pedy do gracza dogadalem sie znim w sumie cene dawal ok... zrezygnowalem, za co go przepraszam bo wiem ze mial pewnosc ze mu sprzedam. do transakcji nie doszlo. poprostu stwierdzilem ze nie mam ochoty zeby mi ktos wytykal czy to MA czy ktos z zewnatrz ze sprzedaje nielegalnie pedy poza gra. ale po co ja to wam pisze... i tak co bym nie napisal wy traktujecie mnie jak wyrzutka, bo to wy jestes nie najlepsi.. najelpiej sa tu tacy co pisza o tych bugach co pisza ze wiedza o bug graczach a z pewnoscia sami maja duzo na sumieniu... ja osobiscie moglbym nazekac na takich graczy gdyby mial pewnosc ze to ten czy tamten... ale z drugiej strony nie wiem czy jest sens nazekac, przeciez to nie moja kasa szla do nich, tylko MA... poczatki powstawania gry byly trudne dla MA, musieli cos przeciez wlozyc w loot, a przeciez nie kazdy odrazu wplacal kase... zreszta z tego co wiem z opowiadan na poczatku majac 100 ped mozna bylo grac i grac huncic i huncic... dzis niestety 100 ped traci sie w 20 minut,... idac na hunta ma sie ta swiadomosc ze sie straci. jest coraz gozej z gra i kazdy to widzi... no moze nie kazdy... ale kazdy to zobaczy jak co jakis czas okreslony gracz bedzie mial coraz gorsza lipe... a napewno bedzie mial... kazdego to czeka, MA nie potrzebuje graczy starszych niz 3 lata, nawet niepozwala sobie na to zaby stary gracz zlikwidowal postac, wyplacil kase a nastepnie utworzyl nowa postac... niestety postac ta i tak bedzie skazana na porazke, nie wiem w jaki sposob ale MA potrafi utozsamic stara postac z nowa, tak samo jak oni wiedz kto ma ile avatarow, itp. w ogole temta ten zaczyna robic sie przykry... przemazdrzanie sie noobow zaczyna mnie wkurzac jak pewnie kazdego starszego gracza, tak mio mili noobow.. nie wiem czy to was obraza czy nie ale pojecie noob to normalne pojecie kazdy byl kiedys noobem wiec jesli sie obrazasz ty lub ktos inny, czytajacy tego posta to nie masz powodow... po za tym da sie zaowazyc ze to co ja pisze jest zlewane przez wlasnie tych ludzi a nastepnie zaczyna sie oczerniania, oskarzanie.. to nei ludzkie.. ze temu idzie dobrze a temu zle to co ? ten uber a ten noob bo nie umie moze grac ? przekonacie sie ze to nie tak... szczecie, loot, hof, ath nie zalezy od umiejetnosci manualnych ani programowych (skili) poprostu nie zalezy od nas graczy... wszystko to zalezy od MA oni wszystkim manipuluja... i jeszcze raz powtazam kromu teraz dobrze idzie niech sie cieszy i kozysta z tej chwili... potem bedzie rozczarowanie... ale tak to juz jest.

Ja czuje ze wiecej postow tu juz nie napisze bo wy i tak bedziecie madrzejsci co niektorzy, wiec uwazam ze nie ma sensu pisac, aczekolwiek bede sie przygladal co to bedzie dalej z tym tematem bo jest on ciekawy w sumie... smieszny ;) a ja czasami lubie sie posmiac. poza tym ehmm ostatnio mam ciezkie dni, mam dola... z zupelnie innej dziedziny... mam tylko nadzieje ze sie to wyjasni pozytywnie... ehm w sumie tak powinno ;) no ale to juz moja sprawa nie wasza. wiec na dobre zakonczenie pozdrawiam was, czytelnikow tego forum, tematu... zycze wytwalosci w czytaniu co niektorym ehmmm... i kazdemu zycze takiej wytrwalosci w skilowaniu jaka ja mam lub tez mialem... uczciwosci, napewno.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Kwi 2007, 12:07 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
@XII

Ale kto cie ma za wyzutka ja np.nie.
Tylko szlak mnie trafia jak słysze płacze lamenty a juz najwieksza K887^%&&ca mnie bieze jak BUG uberzy kiluja mobów bo im ekran skacze bo to bo tamto.
Terorie spiskowe i takie tam jakie wysnówasz HMMM moze masz racje moze nie kto by to tam wiedział.
Ja ci radze zrób jak ja no moze nie tak drastycznie jak ja(nie sprzedawaj skili bo sie nie opłaca) ale coś podobnego, nie loguj sie przez mich lub nawet dwa do gry nawet na strone pociupaj w inną gre.
Przed świetami Bozego Narodzenia tez miałem masakryczna serie Noo Loot sprzedałem wszystko skile sprzet zostało pare śmieci wypłaciłem kase je*&^%błem grą handelek a nawet i niekiedy zero handlu nie lodowałem sie i miech nawet do gry.
Ale jak to bywa z tą grą wruciłem i to udanie zaczynałem od zerowych skili juz po nowych zasadach ampy obciete bronie kijowe i powiem ci ze nawet lepiej idzie niz przed sprzedaza skili skile mam juz spowrotem na poziomie przed sprzedazą z miningu nawet wyzsze niz miałem.
Nie loguj sie jak wytrzymasz daj se spokuj wruc po 1-2 miechach zobaczysz system inaczej cie potraktuje

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 27 Kwi 2007, 17:48 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
zieff... no tak,lubię czytać swoje pijane posty :P
A ty się Mort nie unoś, bo zapaści dostaniesz :mrgreen:

Ostatnio edytowany przez Skanerin, 28 Kwi 2007, 01:51, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości

Panel
Skocz do: