Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Wrz 2008, 09:28 
Newbie
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
Society: Czarne smoki :-)
Nick w grze: Scyzoryk Fruziek Witcher
Ja mieszkam w usa i jestem na czasie zahodnim. Szukam soc ktura ma ludzi co produkujom zeczy. Potrzebuje kogoc zeby mnie nauczyl troche. Gram jusz z 6 meisicy przez ten czas to kopalem po ore is zabijelem potworki. Ja wplacam pieniadze do gry 1000 peds na miesiac. Ja gram do dzien caly dzien. Szukam soc co ma fajnyh ludzi, morzna pogadac nie ma blagania albo marudzenia. kk odpiszcie albo zagadajcie na grze moja ksywa to Scyzoryk Fruziek Witcher. pa pa ide spac haha. :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Wrz 2008, 09:59 
Green
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 220
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Zlotko
jako ze crafcenie jest ryzykowne i kosztowne, malo kto produkuje na szersza skale ;)
co do socu, to mysle ze moge zareklamowac Skill or Die ;) jest tu sporo doswiadczonych graczy, ktorzy napewno podziela sie wiedza. Ludzie tez czesto sa online, o roznych porach dnia i nocy, mozna pogadac, pograc wspolnie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Lut 2009, 21:45 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2009
HP: 0
Nick w grze: kamil hellgard odwazny
Tez szukam socu,kilka lat temu grałem i niestety zablokowali mi konto a podałem nieprawdziwe dane.I tak będę potrzebował porad na temat gry,nie zamierzam póki co nic wpłacać,szukam polskiego socu po to by moc z kim pogadać.Planuje być górnikiem ale póki co muszę po sweatowac

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości

Panel
Skocz do: