Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lis 2005, 16:39 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 175
Society: Chlopaki z Ferajny
Nick w grze: Chudy
zwracam sie z próśba do władz socu o zmianę wyświetlanej nazwy avatara Patryk Chudy Chudy (wyświetla sie tylko Chudy), jako że chciałbym występować w świecie PE solo a nie z bratem bliźniakiem hehe, a nóż z tego jakieś kłopoty mogą wyjść

Chudy w PE od roku.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lis 2005, 23:17 
Mediocre
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 168
Witam

Myśle że powinniście to ustalić między sobą ( u mnie wyświetla sie tylko Drake i spotkałem takiego drugiego, nie przeszkadza mi to i nie zamierzam sie z nim licytowac kto dłużej gra) .

Pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Lis 2005, 23:23 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
eee, to nie licytacja :) ale wolałbym żebym był jednak sam, dogadac sie nie dało :(

pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Lis 2005, 00:34 
Mediocre
Dołączenie:
Lipiec 2005
HP: 168
Szkoda że nie możecie się dogadać
1. Chudy to bardzo popularna ksywka w rl , na swoim osiedlu znam 2 osoby o takowej.
2. Chudy napisał "a nóż z tego jakieś kłopoty mogą wyjść"- jakiego rodzaju kłopoty? - czy sugerujesz ze naz kolega jest oszustem albo będzie obrażał ludzi itp?
3. Podczas handlu np podana jest pełna nazwa avatara, podczas skanowania również
4. Macie jeszcze nazwÄ™ sock pod nazwa avatara.
5. Ja osobiście nie widzę żadnego problemu, jeśli się nie dogadacie to bedziesz musiał jakos z tym żyć :wink:

Pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Lis 2005, 00:56 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2005
spoko, da sie żyć :)

panowie admini zamknijcie temat

[ Dodano: Sro 23 Lis, 2005 00:57 ]
aha i nic nie sugeruje o nieuczciwości po prostu 2 znajomych w 10 min mi pisało czy ja to ja :)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 50 gości

Panel
Skocz do: