Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Wrz 2008, 13:31 
Weak
Dołączenie:
Styczeń 2007
HP: 0
Słuchajta moi mili. Dawno już nie byłem na takim radosnym grupowym fistingu :twisted:
Zboczeńcy!!! Nie o tym mówię!!! :lol:

Może by się zebrało 2 Teamy ludzi z naszego Sojuszu i poszło na jakieś Pająki lub Hogglo czy Chompery z Fistami z TT???

Pamiętam, że jak jest zgrana ekipa to jest to świetna zabawa, a do tego można co nieco złowić na PED kartę :P

Dodatkowym bonusem w tym wszystkim jest przyrost HP. Brawler Proffession dużo daje do przyrostu HP. Przyjemne z porzytecznym :D

CO WY NA TO??

Wziąć po 3 rękawice z TT każdy, 10-20 osób (o ile tyle aktywnych mamy he he) i kabooom!!!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Wrz 2008, 08:33 
Weak
Dołączenie:
Styczeń 2007
Widzę, że nikt tu nie zagląda... Hmmm...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Wrz 2008, 10:32 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
JohnnyBravo napisał(a):

zaglada, ale pewnie maja inne preferencje niz fisting ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Wrz 2008, 06:55 
Weak
Dołączenie:
Styczeń 2007
JIIIS napisał(a):
JohnnyBravo napisał(a):

zaglada, ale pewnie maja inne preferencje niz fisting ;)

Hehe he he... np. 2 girls 1 cup :lol:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Wrz 2008, 16:44 
Green
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 220
Society: BlackAngels HQ
Nick w grze: Zlotko
atroxy jest ciezko lac z pf'a , co dopiero chompery. Trzeba doliczyc jeszcze ME od reva, i wogole ;p osobiscie, slabo to widze... ale, moze jestem tylko ciemnowidzem

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Wrz 2008, 09:23 
Weak
Dołączenie:
Styczeń 2007
Turek napisał(a):
atroxy jest ciezko lac z pf'a , co dopiero chompery. Trzeba doliczyc jeszcze ME od reva, i wogole ;p osobiscie, slabo to widze... ale, moze jestem tylko ciemnowidzem

Te moby to byl tylko przyklad... Ale jedno jest pewne... PF tylko z ludzmi z sojuszu lub kims zaufanym bo te masówki są zupełnie niezorganizowane...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Wrz 2008, 14:38 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2007
Society: Niveus Lupus
Nick w grze: BaBeL BaBeL kamil
To moze zorgannizuj jakas masowke ? Jesli uwazasz ze sa wogole do dupy to czemu sie za to nie wezmiesz.. ach kazdy umie tylko krytykowac ale zeby zrobic cos samemu to nie bardzo. ja sprobowalem, na falxy poszlismy..moze pozatek nie byl wysmienity pod wzgledem organizacji ale potembylo super ! moim zdaniem oczywiscie :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Wrz 2008, 15:12 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
babel104 napisał(a):
To moze zorgannizuj jakas masowke ? Jesli uwazasz ze sa wogole do dupy to czemu sie za to nie wezmiesz.. ach kazdy umie tylko krytykowac ale zeby zrobic cos samemu to nie bardzo. ja sprobowalem, na falxy poszlismy..moze pozatek nie byl wysmienity pod wzgledem organizacji ale potembylo super ! moim zdaniem oczywiscie :)

no ja tak samo pomyslalem, ze latwo krytykowac :) z calym szacunkiem dla JohnegoBravo i sojuszu, ale ten twoj post JohnyBravo wskazuje (choc moze tak nie jest), ze chyba nie macie zbyt zorganizowanego sojuszu, ze trzeba sie, az umawiac na forum, a na dodatek zainteresowanie widze zerowe :D co w porownaniu z powerfistem babela wyglada marnie :D pozdrawiam

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Panel
Skocz do: