Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Kwi 2008, 06:51 
Mediocre
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 137
Society: Kanwo
Nick w grze: Joanne STAR Dark
W zwiazku z faktem, iz duzo osob skladalo podania do Kanwo, postanowilismy stworzyc Kanwo - Akademia.

Wszelkie osoby skladajace podanie, zobligowane sa do zlozenia go do Akademii.

Limit przyjec to 50 osob.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Wrz 2008, 16:07 
Newbie
Dołączenie:
Wrzesień 2008
HP: 0
Society: Czarne smoki :-)
Nick w grze: Scyzoryk Fruziek Witcher
Czesc jestem26/m z USA NJ z polski woj.elblonskie. Znalazlem nie dawno to forum. I hcizlbym wejsc do waszego soc. Gram jusz od 6 miesiecy. Jak mi sie hec to gram caly dzien a jak nioe to godziena albo dwie. Wkladam pieniadze to niemusze swetowac. Tak raz na miesiac 1k peds. Teraz ja mine kamienie. Entimater nie moja zech. Teraz mysle o kupieniu skillls na Ampilfiers zeby je robic. Dlatego by bylo fajnie jak by ktus umial crafting w soc. hmm to wsystko Najlepiej to by bylo jak byscie powiedzieli tak albo nie. Jak tak to pujde do soc termanalu i sie zapisze i bede oczekiwac C ya. :twisted:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Wrz 2008, 16:19 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
Fruziek napisał(a):
Czesc jestem26/m z USA NJ z polski woj.elblonskie. Znalazlem nie dawno to forum. I hcizlbym wejsc do waszego soc. Gram jusz od 6 miesiecy. Jak mi sie hec to gram caly dzien a jak nioe to godziena albo dwie. Wkladam pieniadze to niemusze swetowac. Tak raz na miesiac 1k peds. Teraz ja mine kamienie. Entimater nie moja zech. Teraz mysle o kupieniu skillls na Ampilfiers zeby je robic. Dlatego by bylo fajnie jak by ktus umial crafting w soc. hmm to wsystko Najlepiej to by bylo jak byscie powiedzieli tak albo nie. Jak tak to pujde do soc termanalu i sie zapisze i bede oczekiwac C ya. :twisted:

lol fruziek, ty do wszystkich socow naraz chcesz sie zapisac ?:P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Wrz 2008, 16:31 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
O :P skoro juz zwrociliscie moja uwage na ten temat to chcialbym powiedziec ze do akademii nie ma juz limitu przyjec :P I ze lepiej nie przeklinac jak kamandir jest online :P ja po wizycie na pvp po tym z colonela zrobilem sie kapitanem :P ale juz jestem spowrotem colonelem za dobre zachowanie :P

Fruziek- u nas raczej malo osob crafci :P moze pare osob raz na 2 lata kliknie pare razy jesterki albo cus :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Wrz 2008, 14:13 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Decyzja zarzadu naszej wspolnoty ( :P ) akademia istniec bedzie tylko do konca tego tygodnia. Wszyscy którzy grają i chcą z nami zostac muszą przejsc do glownego Kanwo.

A jezeli ktoÅ› wie coÅ› o czym ja nie wiem, to pewnie jest to keczi i was o tym powiadomi ;)

Dziekuje za uwage :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Wrz 2008, 20:34 
Mediocre
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 137
Nick w grze: Joanne STAR Dark
z dniem jutrzejszym czyli 28.09.2008 r Kanwo Akademia przestanie istniec, wszystkie osoby ktore sie jeszcze nie przeniosly z Akademii do glownego Kanwo proszone sa o przejscie

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości

Moderator

Furious

Panel
Skocz do: