Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2008, 12:02 
Inept
Dołączenie:
Marzec 2008
HP: 99
Society: Kanwo Akademia
Nick w grze: Candy Angel Ferraris
No i spontaniczne spotkanko sockowe w niewielkim gronie jest już za nami :wink: W tej chwili nic innego nie przychodzi mi do główki jak jeszcze raz serdecznie podziękować tym, którzy na nie dotarli. Dziękuję Vic'owi, Tomsiemu, Viatorowi, Jackowi za obecność :D Dzięki Redwolf, że miałam okazję Cie poznać :) Było SUPER! Cóż moge jeszcze dodać - fajne chłopaki z Was :lol: A Ci których nie było nie żałują o :P Postaram się później wrzucić tu parę fotek o ile Tomsi pozwoli :P Jeszcze raz Wielkie dzięki i mam nadzieje że będzie jeszcze okazja się spotkać, może w jeszcze większym gronie :o Pozdrawiam i do zobaczenia :D

Ostatnio edytowany przez Candy Angel, 05 Maj 2008, 13:41, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Maj 2008, 20:57 
Mediocre
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 137
Society: Kanwo
Nick w grze: Joanne STAR Dark
no prosze :) milo :) napewno jeszcze nie raz sie spotkamy i w wiekszym gronie :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Maj 2008, 17:05 
Poor
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 140
Society: Nivelus Lupus
Ja tez dziekuje było milusio was poznac postaran sie nastepnym razem miec wolne a wtedy to sie dopiero bedzie działo :) :), zrobimy impre ze hohoh :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Maj 2008, 17:27 
Inept
Dołączenie:
Wrzesień 2007
HP: 0
Nick w grze: Mati Byczek Rakiewicz
Pewnie w Warszawie się spotkaliście co- bo wiele z was ma najbliżej :P, a ja z okolic Gdańska mam kawał drogi. Planowane w ogóle było już konkretniej (nie licząc tych pogaduch w wakacje :P) w styczniu, ale nawet nie wierzyłem sam że taki zjazd będzie miał miejsce (jak w wakacje nie wypalił, ani we wrześniu), ale podziw za determinacje, że udało się przed wakacjami. :P

ps. Dziwnie aż mi się stało, jak przeczytałem, że pypka nie było, a jak grałem jeszcze to go wszędzie było pełno :mrgreen:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Maj 2008, 21:07 
Mediocre
Dołączenie:
Październik 2006
spotkanie bylo w sopocie albo gdansku :D:D:D jakby bylo w warszawie to pewnie jakos byl sie tam znalazl :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Maj 2008, 01:28 
Weak
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 114
GDzie są zdjęcia !! ?? !! :) :) :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Maj 2008, 04:03 
Inept
Dołączenie:
Marzec 2008
Jak tylko dostanę zgodę wszystkich chłopaków na wrzucenie zdjęć na forum to je tu umieszczę :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Maj 2008, 22:28 
Poor
Dołączenie:
Marzec 2007
HP: 125
Society: Niveus Lupus
Nick w grze: Tomek Tomsi Nataniel
Dzięki candy za bukiet pochwalnych słów:)
Zgadzam sie z Tobą że było fajne, nawet dodam że extra:)
Podziekowania w oczywiscie należa sie wszystkim ale ja bym podziękował w pierwszej kolejności Tobie-Candy dlatego ze to dzieki Tobie doszło do spotkania, w drugiej kolejnosci Vic owi za to że specjalnie na ten zlocik gramolił sie z drugiego krańca polski no i oczywiscie Viatorowi który tez miał spory kawałek do pokonania a pozatym słuzył swoim autem.
No i Redowi że zechciał wychylić nosa:)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Maj 2008, 15:10 
Mediocre
Dołączenie:
Październik 2006
a skad sharley wychylil swego nosa ? :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Maj 2008, 17:13 
Inept
Dołączenie:
Marzec 2008
To nie Sharley tylko Redwolf :P wychylił nosek na chwilke z pracki żeby nas poznać :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Maj 2008, 09:58 
Poor
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 140
Society: Nivelus Lupus
wychylił nosek heheheheh dobre nastepnym razem do wychylimy jakis napuj wyskokowy wtedy sie bedzie działo:)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Maj 2008, 10:41 
Inept
Dołączenie:
Marzec 2008
Oki :D Trzymam za słowo :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Maj 2008, 07:34 
Mediocre
Dołączenie:
Październik 2006
Tomsi napisał(a):
no i oczywiscie Viatorowi który tez miał spory kawałek do pokonania a pozatym słuzył swoim autem.

wiem wiem candy :) chodzilo mi tylko o lokalizacje wyjsciowa :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Maj 2008, 10:37 
Mediocre
Dołączenie:
Październik 2006
a tak a propo to warto pomyslec o spotkaniu w wiekszej liczbie, jest nas juz troche, mozna sie jakos zorganizowac, termin tez dopasujemy :D z tego co mi wiadomo to mamy ludzi praktycznie z calej polski, wiec okolice centralnej polski mysle, ze by byly odpowiednie na tego typu atrakcje :)

piszcie co myslicie: sugestie, terminy, uwagi, poprawki :) wszystko mile widziane :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Maj 2008, 01:26 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2008
wiec dla zaspokojenia ciekawosci co poniektorych - Viator wypelz ze swojej tymczasowej nory w gdanskiej starowce na wielkim Kacu gdzie zostal zlokalizowany przez Candy i Vica... :)
co do samochodu to no problem i tak nie był mój ;)
problemem natomiast byl faktycznie czas jak i to, ze nie moglem sie sklinowac (nie ma to jak byc kierowca)

Spotkanie bylo fajne i bardzo sie ciesze, ze do niego doszlo, teraz mam nadzieje, ze juz poleci lawinowo a bynajmniej bedzie duzo latwiej z kolejnym i w wiekszym gronie a takze nie ograniczone do jednego dnia tak coby mozna spokojnie po jakims browarze (browarach) zrobic ;)
Tak czy inaczej ja jestem Za!

Co do zdjec Candy to mam watpliwosci bo wiesz ja tam masakrycznie z tymi podkrazonymi oczami wygladam...

Aha wracajac do zaspokajania ciekawosci to Viator tylko 400km z okladem mial za to Vic duzooo wiecej ale za to do Wawy wracal ze mna a potem go przesadzilem w TIRa ten to dopiero mial podroz i przygode... :) przynajmniej bedzie mial co wspominac... ;)
a ja pokochalem CB radio i uwazam, ze od teraz WSZYSCY na TSie powinni byc, to ulatwia zycie... ;p

Powodzenia na szlaku...

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 19 Maj 2008, 19:25 
Inept
Dołączenie:
Kwiecień 2008
HP: 102
Nick w grze: Vic Vertigo Vallentine
Ja chce jeszcze raz :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Lip 2009, 18:28 
Mediocre
Dołączenie:
Styczeń 2007
HP: 147
Nick w grze: kaska kate25 mloda
Keczi prozba do ciebie abys moze zucil temat spotkania sockowego:) tu na forum
pozdrawiam wszyskich

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Lip 2009, 11:02 
Inept
Dołączenie:
Marzec 2006
Ludziska dajcie zdjęcia!!!!!!!!Bardzo żałuje ze mnie nie było ale niestety nowa praca i zero urlopu :cry:

Pozdrawiam mordeczki wy moje !!!!!!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Cze 2010, 23:24 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Poltropia
no i co z tymi zdjęciami?

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości

Moderator

Furious

Panel
Skocz do: