Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 25 Mar 2014, 13:16 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2008
HP: 0
Society: Kanwo
Nick w grze: Cannu
Witam. Po kilkuletniej przerwie, postanowiłem zobaczyć co ciekawego dzieje się dziś w świecie EU. Chciałbym zapytać czy ktoś z Was wpłacał pieniądze używając PayPal? Kilka lat temu istniała nawet możliwość odkupienia ped od zaufanych graczy...

Chciałbym wpłacić 50-100ped i sprawdzić czy pamiętam jeszcze jak się kopie kamyki :). Posiadam puste konto paypal i konto w krajowym banku jednak minimalna wpłata z konta bankowego jest zbyt wysoka.

btw. czy soc Kawno jeszcze istnieje? :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Mar 2014, 23:19 
Inept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2009
HP: 106
Nick w grze: mansky
Cześć,
Kanwo teoretycznie istnieje,
ale w praktyce jestem chyba jedynym w miare aktywnym graczem z Kanwo,
inni pojawiaja sie sporadycznie lub w innych godzinach
pzdr
mansky

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Mar 2014, 19:55 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
JA jestem aktywnym graczem z Kanwo!

...Ale na forum :P

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Mar 2014, 00:06 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2014
Society: Code-27
Nick w grze: Kazek Alteec PL
Witam.

Cannu napisał(a):
Chciałbym zapytać czy ktoś z Was wpłacał pieniądze używając PayPal?

Jeżeli nie musi być to PayPal to polecam Ukash. Ja wpłacam poprzez Ukash i jest ok.
Można wpłacać dowolną kwotę: 5 zł, 10 zł, 100 zł itd. Przy wpłacie ponad 200 ped (około 70 zł) jednorazowo otrzymamy w prezencie odpowiednik Sleipnira (zwie się Ukash i wygląda tak samo jak Sleipnir).

Ja wpłacam poprzez tą stronę: https://ssl.dotpay.pl/voucher/

Ważne okienka to telefon, gdyż nieraz oddzwaniają potwierdzić że Ty to Ty oraz e-mail gdyż na niego przychodzi kod doładowujący.

Po wypełnieniu okienek i wpisaniu kwoty trzeba zrobić przelew na ich konto (numer konta oraz co wpisać w tytule wpłaty pokarze się na ich stronie) a następnie odczekać 1-10 minut na e-maila z kodem doładowującym. Kopiujemy kod, wchodzimy na stronę Entropii, depozyt i wybieramy Ukash. W górne okienko wklejamy kod a w dolne wpisujemy kwotę jakiej kod dotyczy (np. 30 zł). Transfer i cieszymy się pedami.

Pozdrawiam.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Mar 2014, 10:52 
Poor
Dołączenie:
Styczeń 2008
Nick w grze: Cannu
Pamiętam Cię pypek, pisałem o Tobie w moim poście gdzie dawałem wszystkim przestrogę na temat bezpieczeństwa konta.
Dziękuję za konkretną odpowiedź, wydaje się że będzie to szybsze niż czekać kilka dni na zaksięgowanie przelewu w paypal. Przeleję na próbę kilkanaście złotych i zobaczę czy potrafię jeszcze robić to co potrafiłem najlepiej i co dawało największe zyski - mining w PVP :)

Nie macie wrażenia że i na forum i na calypso wieje trochę nudą? Że jest mało graczy? Główne miasto na pierwszej mapie calypso zawsze tętniło życiem, było tam setki graczy, z którymi handlowałem. Było tam coś w postaci głównego rynku gdzie odbywał się handel, handlowano wszystkim od oleju po unikalne itemy. Teraz jest pusto, miasto wygląda może i bardziej futurystycznie ale wszędzie tylko pełno npc - kiedyś ich nie było.

Ogólnie pierwsze wrażenie - zmiany na gorsze. Nie mam nawet komu sprzedać skromnej ilości kamyków z pierwszego miningu. Gdzie Ci wszyscy traderzy?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Mar 2014, 16:18 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2014
Society: Code-27
Nick w grze: Kazek Alteec PL
W Twin Peaks kilku traderów prawie zawsze stoi, więc tam kamyki pewnie sprzedaż.
Nie napisze gdzie jest Twin Peaks bo widzę że grasz dłużej ode mnie więc pewnie Twin na mapie masz.
Pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Kwi 2014, 10:04 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Teraz jest dużo więcej planet i terenów, więc ludki nieco się rozproszyły

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości

Panel
Skocz do: