Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lip 2013, 15:07 
Newbie
Dołączenie:
Lipiec 2013
Witam

Grałem w EU juz ladnych pare lat temu, i postanowilem wrocic do gry. I mam takie pytanie czy ktoś moze slyszal o mozliwosci "transferu" gold card z jednego konta na drugie? Wiem wiem po co, robic nowe konto, no cóż chce po prostu zaczac calkowicie od nowa i tak na starej postaci niewiele mi zostalo skili, rzeczy etc :) a GC by sie przydal :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lip 2013, 16:36 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Pewnie jest wykonalne, ale musisz pojęczeć z konta z GC supportowi o wyłączenie karty, a potem o powiązanie jej z drugim kontem.... i oczywiście o usunięcie starego konta po całej operacji, bo jedna osoba może mieć tylko jedno konto ;).

Nie wiem po co zaczynać od nowa, ale dobra, to w końcu twój czas i pieniądze :).

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Lip 2013, 19:12 
Newbie
Dołączenie:
Lipiec 2013
hohoho kogo ja widze ;p pypek, myslalem ze juz Cie nie zastane ;p no zobaczymy moze cos sie uda wykombinowac, chyba ze sie bedzie dalo zmienic nick wtedy luz ;p

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 16 Lip 2013, 22:31 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Prędzej ci chyba nick zmienią :P A jesli ten nick jest związany z twoim prawdziwy nazwiskiem czy coś, to chyba juz w ogóle nie będą robić problemu.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości

Panel
Skocz do: