Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Lip 2013, 18:32 
Newbie
Dołączenie:
Lipiec 2013
Witam, mam dziwny problem.D8

No bo tak jak się robiło konto to podawało się tylko e-mail, a nie jaki chcemy mieć login, no więc jak włączam grę i chcę się logować to nie działa .D88 Pisze,że podaje zły login( a wpisuję tam e-mail który podawałam przy rejstracji ). Proszę o pomoc chciałabym jeszcze dzisiaj zagrać, tym bardziej że strasznie długo mi się ładowała .D:

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Lip 2013, 19:50 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
sprawdź czy możesz zalogować się na stronie mindarku

https://account.entropiauniverse.com/ac ... g=en&&cd=y

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2013, 12:35 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Society: EF.pl
Jesteś pewien, że w dobrym miejscu zakładałeś konto? Może coś się teraz zmieniło, ale loginem nie jest mail, ani do gry, ani do konta na stronie.

Faktycznie aktualnie podaje się przy rejestracji e-mail i haslo, więc pewnie trzeba dokończyć rejestrację zgodnie z tym co przyślą w mailu.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Lip 2013, 19:14 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
coldzik napisał(a):
Jesteś pewien, że w dobrym miejscu zakładałeś konto? Może coś się teraz zmieniło, ale loginem nie jest mail, ani do gry, ani do konta na stronie.

Faktycznie aktualnie podaje się przy rejestracji e-mail i haslo, więc pewnie trzeba dokończyć rejestrację zgodnie z tym co przyślą w mailu.

konto zakładane na np. na cyrene, jako login ma wlasnie "emila"...

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 34 gości

Panel
Skocz do: