Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Cze 2013, 14:01 
Inept
Dołączenie:
Czerwiec 2013
Witam
Jestem nowy na poczÄ…tku gry po teleporcie do jakiejÅ› zimowej krainy
stał tam taki pojazd do którego chciałem wejść i odjechać ale nie wiem
jak. Może ktoś pomóc ?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Cze 2013, 18:56 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Po kilu latach grania, jak pierwszy raz wsiadłem do Sleepnira i poleciałem (wzniosłem) się w kosmos (space) to z 15 minut barowałem się (czyt. : chodziłem do barku po drinki) i udało się wreszcie wywinąć kozła i przestraszyć prawie jednego pirata :D

Niektórzy godzinami spędzali czas blisko PA pod Towerami dziwiąc się dlaczego nie mogą zlootować moba zabitego przez wieżę a dzisiaj wymiatają wyskillowani i ubrani w Shadowy po czubek nosa...

Czy warto na chwilę odejść od komputera...? (na chwilę aby się odeszc...)
Zastanowić się dlaczego komputer nie chce spełniać moich potrzeb...? (przynajmniej nie wszystkich)
Być może odpowiedzi są zawarte w czasie... Właśnie w CZASIE... którego nie chcemy przeznaczyć na ZROZUMIENIE...

Popatrz na mój podpis i jak to mawia JC "pomyśl"...

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Cze 2013, 19:23 
Inept
Dołączenie:
Czerwiec 2013
Nie wiem co pijesz ale Twoja odpowiedz nie zadowoliła mnie i nie jest w temacie
bo to dział dla początkujących.

To forum to też jest jakieś badziewne.Poradniki w których nic nie ma, pytania bez
odpowiedzi, prostych rzeczy w prosty sposób nie można się dowiedzieć...
Chyba szkoda czasu na to

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Cze 2013, 20:52 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Ty gościu! ale weź Ty przeczytaj swoje pytanie.... przecież w tym Twoim pytaniu nic nie trzyma się kupy... i w zasadzie o co Ci chodzi bo ja osobiście Cię nie rozumie, może za to, że jestem po piwie lol

Cytuj:
Jestem nowy na poczÄ…tku gry...

Chyba na początku gry każdy jest nowy? No ale żalisz się czy chwalisz?

Cytuj:
...po teleporcie do jakiejÅ› zimowej krainy...

Jakim teleporcie i jakiej zimowej krainy?

Cytuj:
...stał tam taki pojazd do którego chciałem wejść i odjechać ale nie wiem
jak.

Stał tam pojazd do którego chciałeś wejść i odjechać? Dokąd? ..a tak w ogóle po co chciałeś do niego wejść, by co? ułatwić sobie? Pewnie pojazd stał ale należał do innego nooba nie do Ciebie więc wejść do niego nie możesz, a tym bardziej odjechać.

Cytuj:
Może ktoś pomóc ?

W czym? Kiedyś w grze nie było tutoriali jakie są dziś, nikt na nikogo nie mógł liczyć - każdy sobie rade dawał. Dziś masz w grze opisane co do czego jak wykonujesz misje zapoznawcze z grą i czytasz to co tam pisze (znajomość angielskiego wskazana). Nikt za rączkę prowadził Cię raczej nie będzie no chyba, że znajdziesz mentora ale takimi problemami jak będziesz mu zawracał du...ę to chyba Cie usunie z listy discipli ;)

Ja Ci powiem.. zacznij robić misje, czytać instrukcje do tych misji - dostaniesz w tej zimowej krainie pojazd i olej napędowy do niego, dodatkowo dostaniesz jakąś tam broń i ammo dla uber początkujących.

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Cze 2013, 10:23 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Society: Freelancer
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Ta gra nie jest dla wszystkich. Jeżeli ktoś nie jest w stanie ogarnąć nawet tutoriala to raczej się tu nie odnajdzie. EDred, potraktuj swoje rozterki jako taką wirtualną selekcję naturalną. I nie wchodź więcej w pojazdy, to niezdrowo.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Cze 2013, 21:12 
Inept
Dołączenie:
Czerwiec 2013
to po ch..j to forum sami cwaniacy i złośliwcy co nie chcą doradzić tylko cwaniakować
i sobie posty nabijać jacy to oni k..wa są aktywiści bo parę gierek zagrali
Jak nie chcesz doradzić jeden z drugim to po ***** wchodzisz na tematy dla początkujących , nudzisz się żeby drugiemu dokopać? No tak z lenistwa i nieróbstwa to lepiej komuś dosrać niż coś zrobić d..ki smar..te.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Cze 2013, 21:14 
Inept
Dołączenie:
Czerwiec 2013
no tak warszawiak

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 03 Cze 2013, 21:58 
Inept
Dołączenie:
Czerwiec 2013
Warszawiak zrobił selekcję dla kogo jest gra a dla kogo nie prawdziwy ekspert znawca rzeczy
a raczej ludzi. Ta gra jest twoją własnością wyganiasz mnie taki byłeś mocny jak zaczynałeś
?
Wku..wiliście mnie trochę panowie z tymi swoimi mądrościami
Myslałem że będzie pytanie i będzie krutka odpowiedz lub będzie pytanie i nie będzie odpowiedzi
Krótko. Nie można tak, jest ciężko?
Nie, lepiej wstawiać swoje filozofie i robić mont na forum wkurzyć i dokopać nowicjuszowi no bo ja jestem wielkim fachowcem i wieloletnim znawcą od tej gierki i musze to pokazać.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2013, 07:08 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
tępimy analfabetów :) dzieci GG, FB, Androidów i iPodów :lol: później taki jak ty zostanie dziennikarzem i nie będę wiedział o czym są w ogóle twoje artykuły...

polecam gierkÄ™ z tej strony: http://dorotmir.w.interia.pl/

PS. ja nie jestem z Wa-wy
PS2. właśnie nabiłeś sobie 3 posty, a ja 1 ;)
PS3. chcesz zobaczyć poprawny post początkującego? tu: viewtopic.php?f=7&t=6877&p=90481#p90481

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2013, 08:33 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Kolego EDred!!! weź się w garść i nie unoś się tak! Przeczytaj to co napisałeś... charakter i jakość Twojej wypowiedzi (a raczej pytania) najnormalniej wskazuje na to jak nas potraktowałeś!! ..co najmniej jak debili czy idiotów. I co Ty sobie wyobrażasz, że ktoś odpowie Ci z sensem na ten bohomaz? Zresztą wydaje mi się, że ja Ci odpowiedziałem w poście powyżej.

dla przypomnienia:
EDred napisał(a):
Witam
jak. Może ktoś pomóc ?

Jak masz jeszcze jakieś wątpliwości to słucham.

PS. Ja też nie jestem z wawy ;)
PS2. Równie dobrze mogłeś napisać: Jestem nowy na początku gry po zalogowaniu zobaczyłem stan konta 0.00 PED, a chciałbym 1000000.00 PED może ktoś pomóc?!
Dodatkowo mogłeś wykazać duże oburzenie i rozczarowanie.
PS3. Wydaje mi się, że podchodzisz za bardzo emocjonalnie do tej gry jak i tego forum ;) ile masz lat? Po treści Twoich wypowiedzi szacuje, że masz ok 14 lat.

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2013, 08:58 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Image

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2013, 09:33 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2013
EDred napisał(a):
Witam
jak. Może ktoś pomóc ?

jezeli juz spawnoles swoj pojazd to z invetory przenies do niego Oil (paliwo) wtedy kliknij dwa razy kursorem na pojezdzie i powinienes do niego wsiasc. jezeli dalej grasz xD

jezeli klikales nie na swoj pojazd to najpierw kliknij w inventory na swoj prawym myszy spawn na 'ziemi' i wtedy zaladuj oil.

jak juz skonczysz tutorial to pod koniec nie zapomnij zaladowac sobie vehicle do inventory, klikasz prawym i wybierz opcje schowania.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2013, 11:21 
Inept
Dołączenie:
Czerwiec 2013
Dzieki bardzo za odpowiedz

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2013, 11:37 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
zieew

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2013, 21:23 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Osz kurczaczku... Czy to ja (i wielu innych z tego forum) tak straszę ludzi czy też ludzie straszą tak aby inni nie mogli ich przestraszyć...

Nastawienie to 90% z 3/4 połowy 8/9 liczonych od 0,7 całości sukcesu...

Oczywiście każdy ma inne i tę inność od razu widać albo słychać..

pozdro

PS: i oczywiście... nie wkurzaj się na nas... tak po prostu się nie wkurzaj... takie małe polecenie dla początkującego...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Cze 2013, 07:18 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 156
Nick w grze: Lord Beliar Derat
Moze to byc element mapy i nie jestes go w stanie uzyc, taki jak drzewa itp, w AW mozna scinac drzewa w EU nie , w Eu mozna jedynie stracic kase,nerwy, czas.
Jesli mozesz ,to prawym musisz kliknac przyciskiem myszy na tymze pojezdzie i uzyc jednej z dostepnych opcji.
Nic nowego i po co te nerwy, musisz zrozumiec tych starych wyjadaczy ze sa znudzeni ta gra i jedyne co im pozostalo to pojechac po nowym, to taka fala forumowa.
Jesli doczytales do konca poradnik wsiadania do pojazdu to jutro napisze jak z niego wysiasc :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Cze 2013, 09:05 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Enrod, naginasz troszkę rzeczywistość. Ci "starzy wyjadacze" pomagają nowym często i gęsto gdy tylko ci nowi prezentują jakiś minimalny poziom ortograficzno-gramatyczno-samodzielno-logiczny.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Cze 2013, 18:02 
Inept
Dołączenie:
Czerwiec 2013
Przybyła odsiecz dzięki Enrod za wsparcie jeszcze troche i
by mnie zjedli . Wrócę tą moją głupią blondynkę na "start "
i zacznę od nowa. Postaram się więcej kolegów nie drażnić i
nie obrażać bo z " falą" nie wygram :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Cze 2013, 06:44 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
warszawiak za szybko tracisz zimną krew --- to nie gra dla ciebie . Tu krew ma być zimna jak lód, aby sie utrzymać na powierzchni.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Cze 2013, 14:12 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
will napisał(a):
warszawiak za szybko tracisz zimną krew --- to nie gra dla ciebie . Tu krew ma być zimna jak lód, aby sie utrzymać na powierzchni.

will obudz się, to do sivego było ;) taka "niby-obrazliwa" zaczepka, koles ma kompleks dużego miasta ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Cze 2013, 15:24 
Inept
Dołączenie:
Czerwiec 2013
Jeżeli chodzi o mnie warszawiak to nie ja.
Ta gra może i nie jest dla mnie jak i żadna inna, strata czasu,
ale zabawię się na tyle ile mi checi i czasu wystarczy. Może nawet założę nowy temat "Początek II" dla takich jak ja. Taka instrukcja ruchowo techniczna włącznie z bhp i udzielaniem pierwszej pomocy na
starcie, takie kawa na Å‚awÄ™.

Pozdro.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Cze 2013, 15:50 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
ze nie ty to widać, slychac i czuc, potwierdzenia nie potrzeba, posty o tym swiadcza, zawlasza te z potokiem inwektyw
co do poradnika, szczerze watpie w sens takowego, chyba, ze skupisz się na tym jak zainstalować i odinstalować, ale to zdaje się nawet malpa potrafi

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Cze 2013, 21:05 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Małpa to potrafi użyć patyka bez podpowiedzi... a potem kamora i patyka nadal bez podpowiedzi... a potem jakiegoś znalezionego żelastwa i puszki po piwie i nadal bez podpowiedzi :) .... a potem tworzy teorie na temat bozona Higgsa... i... nadal bez podpowiedzi...

pozdro

PS: Fakt... Enrod ma częściowo rację - wypływa z nas cosik... cosik niemiłego i cosik miłego... a co to jest nooooo to już małpa tylko sama zrozumie :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Cze 2013, 01:25 
Inept
Dołączenie:
Czerwiec 2013
Powiem tak może i jestem analfabetą nie edukowanym ani Mickiewiczem, podobnym do małpy, ale mój patyk wiele w życiu się nauczył a i jeszcze więcej zrobił, często bez instrukcji. Przedstawię się w dziale Powitania/ Pożegnania żeby nie być anonimowym chamem.
Uruchomię temat "Początek II" bo tak chcę, na potrzebny nowych małp. Ten zszedł już na psy częściowo przeze mnie( zadałem prostacko pytanie tak na luzie bo myślałem że to nie kółko polonistyczne ani szkółka, ale stare małpy nie zrozumiały nowej małpy z innej epoki i zrobiło się nerwowo, uznały że są mądrzejsze od patyka którego należy spuścić do szamba.
A temat ciągnie się już nie na temat od paru chwil i dziwne że moderatorzy pozwalają na to bez hamulca
I powiem jeszcze raz, nie ma na tym forum normalnego zwykłego prostego poradnika dla normalnej nieułomnej małpy.
Chyba że celowo nie ma, albo dowiem się tego od MARTRE. Nie znam jeszcze klimatów i strategi tej gry.

Martre ja pytałem o pojazd a ty piszesz o różnych swoich chorobach, chyba nie do tych dzwi zapukałeś ? tu leczą na coś innego.
Kompleks wielkiego miasta ? Widzisz tylko siebie czy czasem coś więcej ?

Mnie interesuje tylko jedno: zadajÄ™ pytanie i otrzymujÄ™ odpowiedz lub nie.
A nie interesują mnie chwalebne mądrości od gówniarzy którym wydaje się że już oderwali się od matczynej piersi.
Acha jeszcze jedno szanowny Martre jak ja już instalowałem cokolwiek na swojej maszynce to prawdopodobnie
ciebie jeszcze nie było na tej planecie (mam na myśli planeta ziemia, bo jak tego nie napisze to może być wielki błąd analfabetyczny ortograficzny i h..j wie jaki stylistyczny, żeby tak w realu każdy był przepisowy i porządny) na pewno nie było więc spuść z tonu. Ja odpuściłem więc ty też odpuść.
A to że teraz chciałem się zabawić i nie mogę załapać to wynik tego że w życiu robiłem wiele innych ważniejszych rzeczy, niż rozrywka.
Chciałem już grzecznie ale widać niektórzy nie lubią
Ech.... brakuje tych pał i wojska.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Cze 2013, 11:16 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
Po pierwszej części posta już chciałem Cię pochwalić będąc mile zaskoczony Twoją rehabilitacją i przyznaniem się do wcześniejszego błędu. Ale po dalszej lekturze widzę, że mój umiarkowany optymizm przegrywa z pierwszym (i jednak trafnym) wrażeniem jakie sobie zafundowałeś na tym forum. Sraniem do własnego gniazda raczej przekreślasz swoje stwierdzenia o życiowym doświadczeniu...

Przy okazji - średnia wieku w tej grze to ok. 30 lat, więc i społeczność jest bardziej dojrzała niż w typowych MMO - coś o czym warto pamiętać zanim znowu wspomnisz o "gówniarzach oderwanych od matczynej piersi".

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Cze 2013, 11:43 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
oo... hyhy jak napisane.... prawie pięknie, prawie madrze i prawie poprawnie ;)

owszem nie ma poradnika "początek", tak jak nie ma poradnika dotyczącego obsługi interfejsu tej gry, tworzenia postaci itp.
nie ma, bo nie ma sensu tworzenia czegokolwiek, co średnio ogarnięty gimnazjalista opanuje w ciągu bilionowej części sekundy
to, ze zadales prostacko pytanie, wybitnie swiadczy o Tobie jako osobie "buraczanej", swiadcza o Tobie tez posty które napisales potem, wlacznie z tym który komentuje czyjes miejsce zamieszkania, ten dodatkowo swiadczy o kompleksie pochodzenia, braku kultury i tolerancji
powtorze się, jeśli w drugim poscie na forum, wylewasz z siebie potok bluzgów, nie licz na to, ze ktokolwiek odpowie inaczej, Sivy odpisal spokojnie, zebys może jednak zrezygnowal z pomysłu zagrania w entropie, skoro nie ogarniasz nawet tak prostej czynnosci
co do poradnikow, pisz sobie na zdrowie, dobrze Ci w sumie idzie, jeden wszak napisales:
"jak ***** sobie reputacje od pierwszego postu"

co do wieku, może i faktycznie nie było mnie na planecie ziemia, mało prawdopodobne, ale... ale jest jedna przeslanka która może jednak te teze potwierdzać - osoby "wykształcone" w glebokim (wczesnym prlu) opanowaly sztuke pisania/czytania, szybko bo i czasy były trudne ;) wytworzyly nawet nowa grupe społeczna - inteligencje robotniczo - chlopska
nagle kurfa wszyscy potrafili czytac i pisać, tylko nikt nie wiedział jak.... stad np. slowo c.h.u.j zapisywane w ten uroczy przez ciebie sposób - wiesz, brak tradycji pokoleniowej

grzecznie trzeba było zacząć, pierwsze wrazenie robi się raz

gdzies tam Mutak cie podsumowal - czternastolatek, nie zgadzam się z nim, poziom podstawówki to wszystko co widze

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Cze 2013, 12:07 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 145
Nick w grze: Shakal BigBenKrK-PL Wolf
Mart Ty się weź za robotę a nie na forum siedzisz:D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Cze 2013, 12:37 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
EDred z całym szacuneczkiem ale podchodzisz zbyt emocjonalnie do tego co niby spotkało cię tu na forum, a jeszcze bardziej przeżywasz grę której nie rozumiesz - to nie jest normalne dla dojrzałego człowieka. Starasz się udowodnić, że to ty masz rację mimo, że jej nie masz - nie ważne ile masz lat w rzeczywistości, ważne natomiast jest to jak się zachowujesz, a skoro zachowujesz się jak małolat który ma biało w dziobie to ja ci szczerze współczuje ..w dodatku jeszcze usilnie próbujesz w dość tajny sposób przekonać nas jaki to ty stary nie jesteś - no tragedia moim zdaniem. Mam tylko nadzieję, że już działasz w tym kierunku i pobierasz odpowiednie leczenie u odpowiednich osób. Taki stan może przeistoczyć się w coś bardziej dokuczliwego dla ciebie i natrętnego dla nas.

Jeśli masz ochotę pisać poradniki to proszę bardzo - może to będzie super terapia uspokajająco-odkur...jąca, a być może komuś pomożesz ;)

Kur....a jak ja bym chciał mieć 10-12 lat :) ...ale bym was gnoił :D

Zdrów!

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Cze 2013, 20:36 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Przeprażam ale jaj mam 19 lat, że mam to widać nie.. KUFA! Słuchać ciul.. jeb.. kufa... mnie bo pszeciesz muwię kufa nie!@

Tak, to jednak różnica w pokoleniach kiedy co poniektórzy walczą o "pierwsze skrzypce" fluganiem i warczeniem na innych z tymi co zupełnie - "niespokojnie" - odradzają zachowania bynajmniej "niewłaściwe"... ale , ale...

Założyć możemy równie dobrze takie pytanie: Jak tu strzelać z guna co mnie dzisiaj wywaliło i był jakiś koleć co wziołem i jakiś miecz machałem ale kut.. mnie wywaliło i wsiadłem do teleportu ale mnie wywaliło... i jak jakiś potwór mnie dziabnął to mnie wywaliło... i ... o co właściwie chciałem zapytać... mnie wywaliło

pozdro

PS: mnie wywaliło... :D

PS2: OK , ok! Pamiętajmy wszyscy co nam mówią, rzadko bo rzadko ale jednak, żony... a mianowicie... : "... zachowujesz się jak dziecko..."

Podobno każdy zachowuje swój charakter do śmier... jaki by on nie był oczywiście... :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Cze 2013, 06:32 
Beginner
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 155
Society: Art of Mining
Nick w grze: lukas will blake
Warszawiak ( tak jakoś mi to się utarło [nie urągając godności rdzennym mieszkańcom stolicy]), zle trafiłeś.. tutaj się nie da z buta wejść, trzeba ładnie zapukać.. takie to specyficzne forum. My stare dziady jesteśmy, i też swoje patyki wymaczane mamy ( w tym w czym każdy z nas indywidualnie maczać lubi i może z racji swego maturity to robi regularnie i frustracji nie mamy ani nic). I przede wszystkim pomyśl zanim coś napiszesz, nie reaguj emocjonalnie... tak jak Martre napisał interfejsy i inne początkujące podstawy zrób se sam, a jak napotkasz poważny problem wal śmiało, na pewno ktoś Ci udzieli mądrej rady.

P.S. pamiętaj .. zapukaj, tu się ceni takt i inteligencję :D

https://www.youtube.com/watch?v=uhK4vmaWYXQ

To tak by porozpinać co niektórych.

A tak przy okazji dawno się nie udzielałem w żadnym temacie a tu trach .. dzięki warszawiak za inspirację :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Cze 2013, 11:39 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
will, gość nie z Wa-wy :P on tu wyzywał od warszawiaków :P

mnie natomiast uderzyła chęć powrotu do czasów pał i wojska, wtedy tylko j...ym UB-ekom i innym cwaniakom dobrze się wiodło, normalni ludzie raczej nie chcieli by powrotu tamtych czasów, także uważałbym na gościa, bo jeszcze zacznie donosić tu i tam ;)

a co do kompleksu miasta, to równie dobrze możesz napisać, że wszyscy księża to pedofile (w sumie to nauczyciele chóru też), wszyscy przedsiębiorcy to złodzieje, wszyscy studenci to nieroby, a skoro ja nie biję żony a sąsiad swoją co tydzień, to średnio lejemy nasze żony co drugi tydzień ;)

PS. ja na rozpięcie proponuję: http://dotsub.com/view/6c5d7514-5656-47 ... dd4e2f6509

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Cze 2013, 14:59 
Inept
Dołączenie:
Czerwiec 2013
aisal napisał(a):
EDred napisał(a):
Witam
jak. Może ktoś pomóc ?

jezeli juz spawnoles swoj pojazd to z invetory przenies do niego Oil (paliwo) wtedy kliknij dwa razy kursorem na pojezdzie i powinienes do niego wsiasc. jezeli dalejgrasz xD

jezeli klikales nie na swoj pojazd to najpierw kliknij w inventory na swoj prawym myszy spaw

n na 'ziemi' i wtedy zaladuj oil.

Zacząłem od nowa od wykonywania misji ( wcześniej to
minąłem ) Spawnołem swoj pojazd z inventory i sprowadziłem na
ziemie, oilu nie załadowałem bo chciałem się już wylogować więc tylko wsiadłem w pojazd i wyszedłem z gry. Na drugi dzień pojazdu już nie było.
Czy mogę go odzyskać ?

jak juz skonczysz tutorial to pod koniec nie zapomnij zaladowac sobie vehicle do inventory, klikasz prawym i wybierz opcje schowania.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Cze 2013, 16:05 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Żeś napisał w środku cytatu....

Jak zniknÄ…Å‚ to albo jest w ekwipunku, albo jest w "storage terminal".

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Cze 2013, 16:45 
Inept
Dołączenie:
Czerwiec 2013
Wiem wpakowałem post w środek cytatu , pisałem na smartfonie i tak wyszło
jak widać. W ekwipunku nie ma.
Dzięki.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Cze 2013, 17:41 
Poor
Dołączenie:
Lipiec 2010
HP: 140
Nick w grze: Tom Max Spiner
Każdy pojazd nieschowany do ekwipunku który znika ci z pola widzenia po 10 minutach ląduje w storage.Tam go szukaj.

Pojazd można też ściągnąć do storage przyciskiem "Recall all vehicles" który należy wyciągnąć na pulpit z Action Library strona 10 (pomocne będą klawisze "G", "L" i "Y" )

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Cze 2013, 14:23 
Inept
Dołączenie:
Czerwiec 2013
A jak przenieść vehicle z powrotem już z ziemi do invertory, bo klikałem na prawym,
wybierałem opcję schowania ale nie dało się go schować ?

Mam drugie:

W misji mam do kupienia 100 shyntetic... i zero PED, więc postanowiłem sprzedać vibrant
sweat ( udało się zebrać kilkadziesiąt butelek ) ale jak?
Poszedłem do Trade Terminal włączyłem opcję sprzedaż przeciągnęłem tam butelkę sweatu z
invertory ale nie znalazłem gdzie ustawia się cenę sprzedaży ? Wcisnąłem sprzedaj i poszło za 0.00. :D
To jak to się odbywa z tą sprzedażą ?
Za podpowiedzi z góry dziękuję.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Cze 2013, 19:59 
Poor
Dołączenie:
Lipiec 2010
HP: 140
Nick w grze: Tom Max Spiner
Aby schować do inventory swój wystawiony pojazd należy kliknąć na nim prawym i wybrać opcję " Pick up". Czasem może być lag więc nie zawsze zadziała od razu.

Sweatu nie sprzedaje się w Trade Terminalu gdyż dopiero jego 1000 butelek ma wartość tt 1 peca, nie da się też sprzedać go na aukcji. Sweat sprzedajemy drugiemu graczowi ale tylko takiemu który jest tym zainteresowany, aktualnie można dostać za niego 1,5-2 ped za 1000 butelek,zależy od gracza i od tego jaką cenę damy radę wytargować.

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości

Panel
Skocz do: