Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Kwi 2012, 19:46 
Newbie
Dołączenie:
Kwiecień 2012
Witam, w Eu jestem nowy, i mam problem z biciem kasy... oczywiscie chce to zrobić tak że będę bił tylko stworki i na tym się wzbogacał, ale aby to zrobić potrzebuję kasy na broń i mój problem tkwi w tym ze nie wiem skąd ją wziąść. Jeżeli ktos moze podać jakiś sposób albo dać pare groszy na pistolecik. Będę wdzięczny ! jak ktos chce pograc pogadac na skype / ts3 piszcie pod postem. !

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Kwi 2012, 06:22 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
witam

w tej grze bawisz sie a nie "bijesz" kase . Hunt czy inne profesje nie dadza Ci zadnego profitu za kazdym razem . Gra wymaga wplat realnych pieniedzy , nie robisz to to czeka Cie mozolne zdobywanie kasy w grze co jest obecnie bardzo trudne .

JC

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 09 Kwi 2012, 09:14 
sasuke1002 napisał(a):
Witam, w Eu jestem nowy, i mam problem z biciem kasy... oczywiscie chce to zrobić tak że będę bił tylko stworki i na tym się wzbogacał, ale aby to zrobić potrzebuję kasy na broń i mój problem tkwi w tym ze nie wiem skąd ją wziąść. Jeżeli ktos moze podać jakiś sposób albo dać pare groszy na pistolecik. Będę wdzięczny ! jak ktos chce pograc pogadac na skype / ts3 piszcie pod postem. !

Ooo... Pierwsze próby żebractwa :D i kolejny sposób na zdobywanie "pedziorów" Haha...

Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Kwi 2012, 12:45 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
hm, hmmm :mrgreen: gdyby to było 1 kwietnia to pomyślałbym, że ktoś sobie robi jaja :lol: ale wracając do tematu, kasę to najprościej będzie wziąć od rodziców :D

PS. no dobra, w grze nie majac kasy masz takie opcje:

- sweatowanie - wolne, ale dochod pewny + troche skilla sie zlapie, mozna poznac ludzi, popytac o gre itp. choc noobki czasem glupoty gadaja, w stylu "jak pojdziesz do pvp4 z pelnym inventory to masz duza szanse na hofa" :D
- zbieranie owocow i kamieni - nuda, ale mozna krajobrazy ogladac :D co do zarobku to albo bedzie dobrze, albo nie bedzie dobrze, zalezy co i ile sie znajdzie
- żebranie - niepewny zarobek, raczej spotkasz sie z wysmianiem, choc moze ktos cos rzuci, bo sa święta :)
- oil rig - nie ma co pisac, nie dojdziesz tam pewnie ;)
- bogaty mentor - raczej nie znajdziesz

PS2. majac juz jakas kaske, mozna nia obracac na rozne sposoby i pomnazac, a czesc wydawac na przyjemnosci, inaczej nie "wzbogacisz sie" i nie bedziesz "bil kasy" :D

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Kwi 2012, 18:13 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2006
HP: 145
dodatkowa opcja, to wplac troche przez jedna z dostepnych opcji, zobacz co i jak...
co do zarabiania poprzez polowanie (kopanie, produkowanie) to porownac mozna do gry w totka... ponoc 6tke da sie trafic hahaha

Profil E-mail Offline
PostWysÅ‚any: 10 Kwi 2012, 22:52 
PL napisał(a):
dodatkowa opcja, to wplac troche przez jedna z dostepnych opcji, zobacz co i jak...
co do zarabiania poprzez polowanie (kopanie, produkowanie) to porownac mozna do gry w totka... ponoc 6tke da sie trafic hahaha

A Ty się przestań wypowiadać mentorze jeden, tylko do gry zajrzyj bo pogadać teraz z tobą to graniczy z cudem... Wstrętny Ty PL-u :) :) :) i Cieniasie przestań udzielać rad tu, niech możni tego forum to robią a nie Ty ;) haha :D

Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Kwi 2012, 07:51 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
omfg! a co to jest wielka orkiestra entropijnej pomocy?! Ludzie się zarzynają w grze wpłacając i tracąc krocie realnej kasy... Jeśli "zaczynasz przygodę" z tą grą z myślą, żeby żebrać a to na hunt a to na mining to lepiej nie wchodź mi w drogę! ...bo odstrzelę łeb - o ile spotkam cie na pvp :) ...nie te czasy kiedy dało robić się prezenty innym graczom ot tak dla jaj.. a szkoda. Wystarczy nam, że MA żebrze na nas.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Kwi 2012, 15:57 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
ale może jak spróbuje robić kasiorę za darmo i się nie uda, to zrezygnowany wpłaci, żeby może się coś dużego po wpłacie trafiło, a jak się nie trafi to wpłaci więcej i więcej, bo np. ma gen hazardzisty, i wtedy my będziemy trzepać kasiorę :mrgreen: a tak to odstraszasz XII potencjalnego sponsora :)

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 11 Kwi 2012, 17:51 
JIIIS napisał(a):
ale może jak spróbuje robić kasiorę za darmo i się nie uda, to zrezygnowany wpłaci, żeby może się coś dużego po wpłacie trafiło, a jak się nie trafi to wpłaci więcej i więcej, bo np. ma gen hazardzisty, i wtedy my będziemy trzepać kasiorę :mrgreen: a tak to odstraszasz XII potencjalnego sponsora :)

aaa i w ten o to sposób trzepiący staję się trzepanym... czy jakoś tak :D Racja zostaw pana nowego XII bo może rodzice bogaci i na wpłaty dadzą grosik, pociesze swej...:P

Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Kwi 2012, 19:23 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Hmmmm... znam tylko jednego kolesia co bił kasiorę na miningu zdobywając 10 Towerów przez 2 lata z czego połowa Towerów na pozostałych innych siedmiu avkach :)

...pozdro

...a niech siÄ™ zastanawia :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Gru 2012, 08:38 
Newbie
Dołączenie:
Grudzień 2012
Jak wszyscy wiemy 100 zł po średnim kursie to jakieś 300PED.

Oto moja propozycja na rozdzielenie tej kasy.

- 100 ped : pixie armor & platy 2a(mogą być lepsze)
- 10 ped : na vivo z TT
- 10 ped : beret(bo Å‚adnie wyglÄ…da)**
- 4 ped : opallo
- 10 ped : zostawcie na naprawy
- 10 ped : celownik**

**opcjonalnie
reszta na ammo
z opcjonalnymi: 7800 "strzałów"
bez opcjonali : 8800 "strzałów"

Miłej zabawy;p

Mój pierwszy poradnik proszę o oceny i rady co trzeba tu poprawić.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Gru 2012, 10:08 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
Wszystko fajnie tylko nie napisałeś do czego ten zestaw ma służyć (jakie moby i gdzie). Druga sprawa - nie lepiej zamiast plate'ów do pixie, celownika i czapki sypnąć 100 ped na a101? No i jakiś finnisher by się przydał, np. pistol z tt (bo jakby nie patrzeć będzie to zestaw na małe moby więc każdy pec się liczy).

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Gru 2012, 15:08 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Nick w grze: denton JC krakow
witam

inna wersja ,moja

Na pocztku:
-- nie kupowac armora ( pozniej mozna ,ale opcje sa rozne w zaleznosci na co sie nastawisz w huncie)
-- apteczka polecam z Cyreny (z TT ), zawsze leczy 14 HP i jest tansza
-- ubranie , rzecz gustu
-- bron oczywiscie z TT ,ale jest duzo mozliwosci , kilka planet posiada dobry sprzet ( to jest temat do przemyslenia )
-- pedy na naprawy jak najbardziej
-- zadnych na poczatku dodatkow do broni .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Gru 2012, 21:41 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Trochę nie na temat ale wiesz dlaczego Japończycy jarają dużo wiadomo czego?

chociażby dlatego:

HabashiBAKA,
HotashiBAKA,
KentsurishoBAKA,
KoncentsuBAKA

:)

pozdro

hahaha

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Gru 2012, 09:54 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Okta napisał(a):
Trochę nie na temat ale wiesz dlaczego Japończycy jarają dużo wiadomo czego?

chociażby dlatego:

HabashiBAKA,
HotashiBAKA,
KentsurishoBAKA,
KoncentsuBAKA

:)

pozdro

hahaha

Mirosław Baka ?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Gru 2012, 14:13 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2009
HP: 142
Nick w grze: Ralph Sivy Bittner
"TrochÄ™ nie na temat"

:lol: :lol: :lol:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Gru 2012, 21:31 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Dlaczego większośc postów Okty wywołuje u mnie facepalma? :P

PS Sama nie wiedziałam o apteczce z Cyrene i używałam Herb Boxa ;) Tutaj link do spisu apteczek dla kolegi http://www.entropedia.info/Chart.aspx?chart=FAP Radzę sortować wg eco.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 55 gości

Panel
Skocz do: