Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Lis 2012, 17:02 
Newbie
Dołączenie:
Listopad 2012
HP: 0
Nick w grze: Filipian
Witam. Pytania mogą się wydawać trochę głupie (a szczególnie to drugie ponieważ chyba przeoczyłem to w tutorialu) w każdym razie mam problem i jeśli ktoś zechce pomóc to byłbym wdzięczny. :)

1. Gdy wychodziłem z tej początkowej planety (tutoriala) to nie schowałem pojazdu do inventory i teraz na "mainlandzie" go nie mam. Teraz się zastanawiam czy zrobiłem spory błąd i powinienem zrobić jeszcze raz tutoriala czy pojazdu i tak się nie dostaje po wyjściu. Ponieważ jednak teraz jak wykonuje misje to muszę spore odległości biegać z buta bez pojazdu.

2. Drugie pytanie trochę prymitywne ;o , ponieważ pewnie było w tutorialu, ale tak jak wcześniej wspomniałem - przeoczyłem. A więc mam taki problem z amunicją, bo nie ładuje mi zakupionej amunicji do broni, że tak powiem... Zostało mi 6 naboi, dokupiłem 500, połączyłem je wszystkie i w inventory mam 506 amunicji, ale gdy zakładam broń to nadal mi pisze że mam tylko 6 naboi. Nie wiem może trzeba jakoś przeładować, ale nie wiem jak.

Z góry dziękuję za pomoc.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Lis 2012, 17:20 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
1. Jeśli nie schowałeś pojazdu do inventory, a zostawiłeś go na wyspie dla nowo przybyłych to ów pojazd został po kilku minutach "usunięty" do tamtejszego Storage - wyspa ta nazywa się Calypso Gateway. Musisz tam wrócić (teleport masz w Port Atlantis Marina "New arrivals" - ten teleport na S w Porta Atlantis i idąc od tego TPka na N trafisz na teleport który przenosi na tę wyspę).

2. Bronie w tej grze "ładują się" same, nie ma czegoś takiego jak przeładowanie. Po zakupie amunicji, tu zaznaczę ODPOWIEDNIEJ do Twojej broni amunicji automatycznie ona jest gotowa do wykorzystania. Dostępna amunicja do użycia prezentuje się w grze podczas gdy masz w użyciu odpowiedni item który wykorzystuje tę amunicję - może prezentować się w ilości amunicji lub ilości pozostałych strzałów - kwestia ustawienia odpowiedniej opcji w opcjach :D. Pamiętaj również, że dana broń pali odpowiednią ilość amunicji na jeden strzał - z reguły jest tak, że czym mocniejsza broń to więcej spala per shot ;) Jeśli Twoja broń pali 500 ammo (w przeliczeniu na pedy jest to 0.05 PED) oznacza to, że jak kupisz 500 ammo za 0.05 PED to strzelisz jeden jedyny raz, a przed strzałem podczas gdy trzymasz broń w rękach ilość amunicji będzie prezentować się 500 lub 1 (w zależności od ustawień prezentacji pozostałej amunicji)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 57 gości

Panel
Skocz do: