Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Mar 2012, 20:55 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2012
tak jak wyzej, w socu nikt nie odpowiada, na dziale do tego ktos sie zglosil ale caly dzien afkuje, kupilem pare pedow i chce pograc ale nie chce na samym poczatku wszystkiego zepsuc, probowalem mining ale cos nie idzie mi, chcialbym zostac hunterem, wszystkie poradniki sa juz stare z 2005 czy 2008, powiedzcie dokładnie co mam kupic, ludzie w porcie smieja sie ze mam miecz z tt ;/ jakie mobki bic, bo te bulwiaste z długimi szyjami mnie zabijaja i tylko mi sie psuje bron.
A z tych slabszych leci jakis smieszny loot po 0.01 ped

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 06 Mar 2012, 22:29 
Poor
Dołączenie:
Kwiecień 2011
HP: 0
Nick w grze: Lukas Luczko Tada
No więc grasz prawidłowo, tzn jak już pograsz trochę dłużej to zobaczysz że gra się dokładnie tak jak to powyżej opisałeś. Czyli wpłacasz pedy, w miningu nie idzie no to hunting, też słaby loot itd.. No chyba że masz niesamowitego farta i coś trafisz dużego. Polecam powolutku rozgryzać mechanikę gry, wszystkie informacje masz na forum (tym i innych forach), dołącz do polskiego socu tam Ci też pomogą, masz mentora, to pytaj go i przestudiuj entropedię!! Naprawdę samemu również można wiele zdziałać i załapać. Moja rada, nie wpłacaj na początej zbyt dużo, powolutku oswajaj się z grą, napewno zaprocentuje to w przyszłości jeśli nadal będziesz miał chęć grać :) Powodzenia!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Mar 2012, 09:14 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Zgadzam się z przedmówcą ale też cos podpowiem

a mianowicie:
jak jż cos tam wpłaciłes to postaraj się kupić 6 szt mieczyków krótkich (shortblade) w TT i pójdź huncić sobie shinkiba koło Twin (W od Twin Peaks koło jeziorka). Tak długo je Hunć (hehe fajnie się odmienia słowo Huncić ) aż zużyjesz wszystkie 6 szt. Potem napraw tyle sztylecikó na ile cię będzie stać z Lootu, który uzbierasz i znowu wróć huncić shinkiba... i tak aż do momentu kiedy z lootu który uzbierasz nie będziesz mógł już naprawić nawet jednego sztylecika :( Do tego czasu oswoisz się z grą i poszerzysz FL na tyle, że będziesz mógł spokojnie zdecydować co dalej.

Tip: Zacznij huncić tylko shinkiba Young - Old, urzywaj fapa z TT, jak ci się uda postaraj nie urzywać armora albo tylko taki który sam zlootujesz, w Twin na balkonie znajdziesz Mission brokera co z chęcią usłyszy o Twoich dokonaniach w kwesti Shinkiba.

pozdrawiam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Mar 2012, 09:17 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
HP: 291
Kolego odbierz PW tu na forum :) i mi odpowiedz na niego :) dziś na 100% się spotkamy po 15.00 :) i będzie wszystko jasne.

Pozdrawiam.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Mar 2012, 18:57 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: Poltropia
Okta napisał(a):
w Twin na balkonie znajdziesz Mission brokera co z chęcią usłyszy o Twoich dokonaniach w kwesti Shinkiba.

pozdrawiam

warto brać jak najwięcej misji od spotkanych brokerów, to nic nie kosztuje, a często misje robią się przy okazji

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Mar 2012, 08:04 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Kolega się nie odezwał niestety :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Mar 2012, 22:21 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
za bardzo nagabywałeś :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2012, 13:06 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
coover napisał(a):
za bardzo nagabywałeś :P

To trzeba jak z tańcem albo flirtem.. trochę na tak, trochę na nie, niby chcę, niby nie chcę.. wtedy, Mutak, tak uwiódłbyś go swoją tajemniczością, że już by w Entropię wsiąknął na lata :P

PS Okta, uŻywaj słownika w Firefoxie (albo gdziekolwiek), błagam! W każdym twoim poście sa jakieś rażące oczy byki..

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2012, 19:18 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
Elcia faktycznie podkreśla mi wyrazy jak napiszę błędnie więc słownik jest (jeszcze pozostaje go dojrzeć pomiędzy górą kapsli :D ). Postaram się ze wszystkich sił byki robić ale malutkie :) takie byczątka, wręcz bykuśki, powiedział bym cielaczusie słodko pomrukujące. Co prawda jest na to inny sposób i zamiast pisać po 100 razy jakiś wyraz to po jednym razie ten wyraz prawidłowo przy każdym zabitym shinkiba z missji :) nie wiem co prędzej bym znienawidził - czy Enter, czy shinkiba :D

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2012, 21:04 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Okta napisał(a):
Elcia faktycznie podkreśla mi wyrazy jak napiszę błędnie więc słownik jest (jeszcze pozostaje go dojrzeć pomiędzy górą kapsli :D ). Postaram się ze wszystkich sił byki robić ale malutkie :) takie byczątka, wręcz bykuśki, powiedział bym cielaczusie słodko pomrukujące. Co prawda jest na to inny sposób i zamiast pisać po 100 razy jakiś wyraz to po jednym razie ten wyraz prawidłowo przy każdym zabitym shinkiba z missji :) nie wiem co prędzej bym znienawidził - czy Enter, czy shinkiba :D

pozdro

ahhh świeżutki hamburgerek <mlask jęzorem>

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2012, 22:16 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
nie ma to jak wrodzona mania pisania postów nie na temat tylko po to by coś napisać :) ...a co..

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Mar 2012, 23:10 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
XII napisał(a):
nie ma to jak wrodzona mania pisania postów nie na temat tylko po to by coś napisać :) ...a co..

ano ;) to i ja napiszę :P ile trzeba mieć postów, żeby być Alpha? :mrgreen:

PS. a gość pewnie już przehulał co wpłacił i już go EU nie zobaczy :lol:

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości

Panel
Skocz do: