Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 25 Lut 2011, 12:10 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2011
Posty: 7
HP: 0
Nick w grze: Om3n499
Witam, dziś zacząłem grać w tą grę i mam już swoją postać itp, lecz pobiera mi planet o wadze 4,059GB i mam pytanie czy pobieranie zapisuje ile procent pobrało i po ponownym uruchomieniu launchera rozpocznie pobieranie od tego momentu czy od nowa muszę ściągać, i czy mogę to pobrać z innego źródła?. Moje łącze to 1MB/s i kompa nie mogę zostawić na noc.


Proszę o szybką odpowiedź.

Pozdrawiam


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Lut 2011, 13:06 
Newbie
Dołączenie:
Grudzień 2010
Posty: 9
Jak wyłączysz tego lunchera i potem włączysz to będzie się pobierało od tego momentu, w którym wyłączyłeś.
Możesz spokojnie wyłączyć i włączyć kiedy będziesz chciał.


Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 25 Lut 2011, 13:21 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2011
Posty: 7
HP: 0
Nick w grze: Om3n499
Dziękuje Ci za pomoc.


Profil E-mail Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz



Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości

Panel
Góra
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group • tłumaczenieDesign by CvX! and Ateush based on style by Ercan Koc

Planet Calypso