Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Mar 2009, 21:03 
Inept
Dołączenie:
Luty 2006
HP: 0
Nick w grze: Tode
No wiec tak, po pierwsze to witam wszystkich serdecznie, troche mnie tu nie bylo, ale znowu zachcialo mi sie wrocic i zagrac, bo milo wspominam tamte czasy. Grac nie moglem, bo mialem zbyt slaby komputer, ale teraz to sie zmienilo. Dobra, bez zbednego gadania sprawa wyglada tak:

Account Created 2006-02-19

Przestalem grac jakis miesiac pozniej, potem przyszedl do mnie mail, ze konto jest nieaktywne. Jakis rok temu, po zalogowaniu sie na strone widzialem dzial w stylu "Aktywuj konto spowrotem", wiec uzylem tej opcji. W tym momencie moje konto jest nieaktualne, nie moge sie logowac do gry ale na strone moge, moge zobaczyc jakie rzeczy nosi moja postac, itd.

Pytanie do Was, czy w jakis sposob moge odzyskac moje konto spowrotem? Albo ewentualnie czy moglbym zrobic nowe, z takÄ… sama nazwa avatara?

Dziekuje i pozdrawiam, Krzysztof.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Mar 2009, 21:18 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
napisac maila do supportu :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Mar 2009, 22:05 
Inept
Dołączenie:
Luty 2006
Moze to zabrzmi glupio, ale nie mam bladego pojecia gdzie znajde maila i co w nim napisze. Z angielskim problemu nie mam, tylko chodzi mi o tresc, jakies gotowe 'formulki' albo cos w ten desen. Dzieki z góry ; )

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Mar 2009, 22:25 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2008
HP: 178
Society: Freelancer
Nick w grze: Piotr JIIIS Wojtowicz
Todi napisał(a):
Moze to zabrzmi glupio, ale nie mam bladego pojecia gdzie znajde maila i co w nim napisze. Z angielskim problemu nie mam, tylko chodzi mi o tresc, jakies gotowe 'formulki' albo cos w ten desen. Dzieki z góry ; )

nie wiem, czy dobrze pamietam, ale wlasnie jakis czas temu MA wysylalo maila zeby w razie zablokowania konta z powodu nielogowania sie przez jakis czas wyslac mail do supportu

maila do supportu wysylasz stad: https://account.entropiauniverse.com/su ... port-case/

ustaw Area: Account, Category: Activation or Closure (mysle ze ta)

nie ma gotowych formulek, napisz cos w stylu

Cytuj:
Hi,

my accound has been locked due to my long inactivity, could you please unlock it?

thank you in advance,
Todi ;)

;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Mar 2009, 23:45 
Inept
Dołączenie:
Luty 2006
No, to jednak dobrze myslalem - zeby wysylac z tamtej strony : )
Dzieki wielkie za pomoc, ciekawe kiedy aktywujÄ… te konto.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości

Panel
Skocz do: