Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Sty 2009, 16:29 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2007
HP: 0
Nick w grze: Sallly Ant
Witam serdecznie.
Sytuacja zmusiła mnie by napisać posta i prosić o pomoc.
Poszłam sobie na Amethere by spróbować szczęścia w kopaniu a zamiast szczęścia spotkało mnie nieszczęście.
Odeszłam za daleko od TP i gdy zabił mnie mob przerzuciło mnie do revivala przy którym nie ma TP. Za to są same Atraxy od Olda w górę i taka ilość jakby miały jakiś zlot. Tekst jasno wskazuje że nie mogę poradzić sobie z dojściem do jakiegokolwiek TP. Co się ruszę to mam zaraz 2-4 Atraxy na karku. Sprawa byłaby prostsza gdybym miała broń, armor ale nie mam ani tego ani tego. Rozumiem, że gdyby ktoś zdecydował się mnie wyprowadzić z tego brzydkiego miejsca to będzie musiał przepalać ammo, zużywać zbroje a ja nie jestem w stanie (brak pedów) pokryć tych strat. Niemniej jednak gdyby ktoś taki był to proszę o pomoc, w zamian mogę zaoferować "tylko" słowo dziękuję.
Jestem na Ametherze, o współrzędnych 20136, 10488, 212. Land się nazywa Atrax Park!
Będę siedziała przy Turret i rozmyślała o życiu dłubiąc w nosie :)
W grze będę dzisiaj (poniedziałek 26 stycznia) od godziny 21,30, jutro od 6,00 rano.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam.
Sally Ant

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Sty 2009, 16:37 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2008
Sallly napisał(a):
Witam serdecznie.
Sytuacja zmusiła mnie by napisać posta i prosić o pomoc.
Poszłam sobie na Amethere by spróbować szczęścia w kopaniu a zamiast szczęścia spotkało mnie nieszczęście.
Odeszłam za daleko od TP i gdy zabił mnie mob przerzuciło mnie do revivala przy którym nie ma TP. Za to są same Atraxy od Olda w górę i taka ilość jakby miały jakiś zlot. Tekst jasno wskazuje że nie mogę poradzić sobie z dojściem do jakiegokolwiek TP. Co się ruszę to mam zaraz 2-4 Atraxy na karku. Sprawa byłaby prostsza gdybym miała broń, armor ale nie mam ani tego ani tego. Rozumiem, że gdyby ktoś zdecydował się mnie wyprowadzić z tego brzydkiego miejsca to będzie musiał przepalać ammo, zużywać zbroje a ja nie jestem w stanie (brak pedów) pokryć tych strat. Niemniej jednak gdyby ktoś taki był to proszę o pomoc, w zamian mogę zaoferować "tylko" słowo dziękuję.
Jestem na Ametherze, o współrzędnych 20136, 10488, 212. Land się nazywa Atrax Park!
Będę siedziała przy Turret i rozmyślała o życiu dłubiąc w nosie :)
W grze będę dzisiaj (poniedziałek 26 stycznia) od godziny 21,30, jutro od 6,00 rano.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam.
Sally Ant

spoko, będę tam jeszcze dziś, catch me @ pm/gg/xfire sproboje pomoc
swoją drogą w takich sytuacjach możesz napisać do supporta

edit: oh, to ten feralny land ze stalkerami...ups, to raczej panowie ze skill or die takie bija na spokojnie, ale ok, utoruje ci drogÄ™, mam nadzieje, ze nie wymagasz jakiegoÅ› ubera w uber zbroi i z uber gunem i imp/mod fapem

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Sty 2009, 17:10 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2007
HP: 121
Society: Niveus Lupus
znam ten bol.....;(
raz tydzien wychodzilem z rewa az w koncu jaks uber sie napatoczyl i mnie wyciagnol...
na przyszlosc proponuje zaopatrzyc sie w TP chipa bo jest to niezbedna rzecz dla minera i omijac szerokim lukiem kropki na radaeze
btw obadam gdzie to jest i moze wpadne z pomoca ( choc by duchowa ) :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Sty 2009, 17:53 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
witam
sugestia

lecisz na W w strone atroxow powinno Cie zabic na na nastepnym landzie , revival na landzie z atroxami jest na granicy obydwoch landow i teraz jak tam dostaniesz sie to , biegniesz wzdluz granicy obu landow . drugie - oczysc sobie droge na E z atraxow , podprowadzaja je pod wiezyczke i jak bedziesz miala pewnosc ze droga jest w miare luzna to biegnij na E zebys wyszla poza land i blizej znalazla sie landu z Falxami i znow bieg na S wzdluz granicy ale landu z falxami .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 26 Sty 2009, 21:09 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 88
Society: bez socu
Nick w grze: Benek
ej byłem z całył ekwipunkiem o godz 21 34 chyba sie spuzniłem te 4 minety ale nie było nikogo atraxy biore na spoko chciałem pomuc ale trudno chyba sie spuzniłem lol mam nadziueje ze dziewczyna wyszła z landu heh

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Sty 2009, 05:24 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2007
Nick w grze: Sallly Ant
Dziękuję wszystkim chętnym oferującym pomoc a w szczególności tym co wyprowadzili mnie z tego brzydkiego landu.
Temat można zamknąć, jestem już w domu czyli w PA.
Dziękuję wszystkim i pozdrawiam.

Sally Ant

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości

Panel
Skocz do: