Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 28 Kwi 2005, 12:59 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 96
Aby móc wziąść udział w Land Grab'ie należy posiadać CONAJMNIEJ odpowiedni poziom jednego ze skilli:

Prospecting Beginner (lvl 260)
Color clothes Beginner (lvl 260)
Make clothes Beginner (lvl 260)
Surveying Beginner (lvl 260)
Concentration Qualified (lvl 1000)
Engineering Able (lvl 1400)
First Aid Able (lvl 1400)
Longblade Able (lvl 1400)
Handgun Capable (lvl 2000)
Shortblade Experienced (lvl 2400)
Powerfist Great (lvl 3000)
Rifle Great (lvl 3000)

Wszyscy posiadacze POSIADŁOŚCI automatycznie są kwalifikowani do wzięcia udziału w Land Grab'ie.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Kwi 2005, 13:25 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 125
Society: Poltropia
:) dzięki ...

Muszę jeszcze sporo "poćwiczyć" ....

Pozdrawiam,

PioHaw

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Kwi 2005, 13:27 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Society: RED LEGION
Nick w grze: ASTAROTH KWICOL de'Beliar
Tylko ciekawe czy wlaściciele mieszkań ( bo to tez "estate deed") w blokach tez sa traktowani jak wlasciciele domków, pałaców i zamków?

Bo jeśli tak - to... powiem krótko : Bedzie troche ludzi na najbliższym LG :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Kwi 2005, 15:27 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Mysle, ze apartamenty sie nie beda liczyly (chyba nawet to bylo po angielsku okreslone, ze to ma byc posiadlosc z ziemia czy jakos tak...)

Poza tym nie wiadomo czy do nowego LG nie beda nowe warunki i zasady.

A zacznie sie nie predzej nim wygasna dotychczasowe "dzierzawy" - a chyba jeszcze troche zostalo.

I najzabawniejsze, ze sie nie kwalifikuje :( ... a juz myslalem, ze mam odpowiedni surveing...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 28 Kwi 2005, 17:51 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 96
Przecież jasno napisałem, ze POSIADŁOŚĆ - ESTATE, czyli teren z ziemią a nie sama podłoga.

Ostatnio edytowany przez Garth, 09 Maj 2005, 20:42, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 29 Kwi 2005, 12:41 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Jest napisane "...all estate owners.." A estate to z angl posiadłość. Taki sam akt wlasności jest wydawany na mieszkania - też "estate deed".
Prayer - ja też myśle, żę MA nie powinno traktować posiadania mieszkania za 200 ped jak palacu za 5k np.

Ja się osobiscie kwalifikuje narazie tylko z dwoma skilami ( 3 kolejne w drodze ; )

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Maj 2005, 10:45 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
No to teraz minimalnym wymaganiem na LG jest posiadanie min. jednego zaliczonego teleportu - lub chociaz wiedza o tym gdzie taki jest :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Maj 2005, 11:20 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
kolejna bzdura made in sweden

nie dość, że zapewne nie przetrzymają servy, to jeszcze oszukali sporą grupę graczy

wychodzi pazerność i brak spójnego planu działania...

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Maj 2005, 15:56 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Society: Szare Szeregi
Nick w grze: Littlefeather
Powiedzilabym ze raczej ostro sie przeliczyli co do mozliwosci graczy to raz, dwa nie docenili elity a trzy teraz tez sie przelicza co do pierwszych dwoch punktow jak i mozliwosci sprzetu

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Maj 2005, 16:31 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 69
Society: RED LEGION CADETS :>
Nick w grze: Sebek From Poland
Wozik zgadzam się, ale co do elity to chyba nie chodziło im, o to czy niedadzą rady, tylko żeby mieli coś w rodzaju "inteligentnych mobów" żeby sami do elity przychodzili ;)

Przychodzili, oni kosili i na tym kończy się zabawa, dla elity specjalna.

Chyba szwedzi mają dziwne pomysły, ale po tym co robią, myśle że chcą dobrze, tylko to ich zdaniem jest "dobrze"

Najpierw ta akcja z mobami ( już chyba trzecia taka, teraz tylko bardziej pomieszali niż wcześniej ), potem to LG, na koniec błędne info w VU ( o clubach, bo już niby dawno miały być wprowadzone, tak czytałem ) no i oczywiście całokształt wszystkiego co robią, wszystko tylko nie dla graczy którzy niewpłacają

Ale kto może jęczeć ? oni niezmuszają nas do gry, gra jest za free, wszystko pięknie opracowane żebyśmy mogli się tylko denerwować przy kolejnej kaskadzie bugów, niedociągnięć :roll:

Może MA powinno zatrudnić jakichś ludzi, którzy powinni im doradzać czy to jest fajne, a to do dupy? ( niewiem czy i tak by czegoś do dupy nie dali, nawet wiedząc o tym ), albo to oni są za starzy ( bardzo ) i niewiedzą co jest fajne, albo to są ich stare pomysły na VU, bo niechce im się lub niemogą wymyśleć nowych rzeczy, a ja mam jakoś tyle pomysłów, że masakra szkoda, że tam niepracuje :( mielibyście zajebistą gre i updaty superowe.

Heh, mnie na wyznanie wzieło :P

Pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Maj 2005, 19:24 
Mediocre
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Society: Szare Szeregi
Nick w grze: Littlefeather
Wszystko ladnie pieknie ale w rzeczywistosci to troche bardziej skomplikowane. Po 1 to wszystko trzeba zaimplementowac w istniejacy system a wiadomo ze jak cos sie ciagle zmienia zamiast pisac na nowo to za kazdym razem jest masa bledow i nie wszystko wychodzi tak jak powinno . 2 wprowadzane nowe rzeczy musza zagrac jak nalezy w istniejacym systemie ekonomicznym, zwlaszcza takim gdzie sa zaangazowane prawdziwe i czasem niewaskie kapitaly a na dodatek przyniesc wymierna korzysc finansowa tworcom bo oni nie sa idealistami czy tez instytucja charytatywna. Nie dziwcie sie wiec zatem ze wiekszosc udoskonalen/nowosci jest przeznaczona dla kasiastych graczy bo to oni defacto sa glownymi klientami mindarcu. Mozliwosc gry "za free" zostala wprowadzona tylko jako wabik i mozliwosc wyprobowania swiata gry dla tych niezdecydowanych graczy a nie jako sposob na gre wiec nie nalezy psioczyc ze to i tamto to i tak tylko zabawki dla bogatych.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 18 Maj 2005, 19:56 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 69
Society: RED LEGION CADETS :>
Nick w grze: Sebek From Poland
Tak zgadzem się i MA olewa nas chociaż dzięki NAM istnieje w tej grze ekonomia, co by było gdyby bylo kilku uberów którzy nic nie skupują ani nie sprzedają? Nic by niebyło :) dzięki tym za free właśnie istnieje ekonomia, który uber wymyślił by sobie 600% za molisk tooth? za tt by sobie sprzedawali lub tam za 200% ( tt+1pec za kazdego zęba ), w ten sposób crafting stałby się tańszy o dużo, a tym samym uberzy by zarabiali, na co MA niemoze pozwolić bo by niewpłacali już, wiem wymyślili by coś innego, ale mówie jak jest na dzień dzisiejszy, porombane to wszystko i niefajne ale tak jest :( wykożystują nas do zarabiania praktycznie za co my nic niemamy jeśli się nie napracujemy :P a oni patrzą się jak kasa leci in przelewami do banków i myślą nad kolejnym badziewnym VU

Pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 19 Maj 2005, 07:38 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
faktycznie nic z tego nie mamy? ;)

to ja jestem volontariuszem aukcyjnym heh

Profil Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości

Panel
Skocz do: