Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Maj 2008, 19:59 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2008
HP: 0
Nick w grze: Brolly Krystiano Polaski
Witam;D jestem nu nowy;D mam pytanie odnosnie huntingu, mam juz niecale 20 ped;P
i chcialbym kupic sam miecz zeby sie podskilowac, wszyscy mowia ze najlepszy to axe 1x0. Ile on kosztuje? gdzie go kupie?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Maj 2008, 20:03 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 90
Nick w grze: Michal vel Baraneq
zacznij od mieczyka z trade terminala. Pzdr

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Maj 2008, 20:04 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 100
Nick w grze: Simone
jakies +8ped tak ja ostatnio kupilem, z takim funduszem to raczej sie za hunt nie zabieraj ;))

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Maj 2008, 20:25 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2008
A ile powinienem mniec zeby mi sie to oplacalo? jak dlugo bede skilowal zeby zabic jakiegos zwierzaka typu argonaut?
A gdzie wkoncu dostane tego axa 1x0? Moze jest cos lepszego do skilowania huntingu bronia biala?
A moze jest ktos komu jest ten axe niepotrzebny, chetnie przyjme ofiare;>

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Maj 2008, 20:44 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
Rada od serca - z takim kapitalem nawet nie probuj huntu bo zniechecisz sie do gry, rob dalej kase jak robiles albo w inny sposob , bo zeby zaczac robic cos powazniejszego to bez 300- 500 ped to chyba szanse masz naprawde znikome, zniechecisz sie tylko i porzucisz gre .
1. Skilowanie broni bialej w twoim przypadku wymaga armora i fapa - koszt laczny okolo 20 ped na poczatek
2. te axy sa juz nie ekonomiczne, polecam wylacznie bronie klasy (L) na poczatek .
3. Zrob chociaz maly depozyt, to naprawde ulatwia zycie .

Na zakonczenie :
Jesli grasz w EU bo sie nasluchales bajek o robieniu majatkow z niczego to lepiej sie obudz i zacznij grac w cos na kurniku . Te czasy dawno minely , a jesli nawet chcialbys mozolnie dochodzic do czegokolwiek chocby na handlu to wroc do pkt 3.

Pozdrawiam .

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Maj 2008, 20:45 
Newbie
Dołączenie:
Luty 2008
Hm, Axe to chyba nie mieczyk, ale toporek. Jego cena ostatnio poszybowala w gore - na aukcji mozna go bylo kupic po sredniej cenie TT+14 PED. Wiec podana cena 8 PED to naprawde byla okazja (chyba rzucili naraz duza ilosc tego na aukcje w tym samym czasie). Ja za swojego dalem TT+8,8 PED - kupilem na "targowisku" w Port Atlantis.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Maj 2008, 17:28 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2008
Kupilem sobie bron z TT za 15 pedow, zaczolem zabijac moby i wyskakujom z nich jakies olejki itp. mam pytanie jakie sa aktualne ceny tego? sprzedalem je w TT ale cos mi sie wydaje ze kase wtopilem;[ Moglibyscie mi podac ceny[ale bez linkow do gieldy z PE]

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Maj 2008, 18:12 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Kliknij prawym klawiszem na oleju i wybierz market value, tam bedziesz mial sredni markup towaru. Pzdr

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Maj 2008, 19:47 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2008
hahah o ja pierd_ole faktycznie, dobra rada;D thx

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Maj 2008, 20:26 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2005
No to se frytki usmaz na tym oleju jak ci sie takie rady nie podobaja . Wydaje ci sie zie jest jakis black market i ceny sa 100 % wieksze jak to warte ? do tt wrzucaj - tyle z tym mozna zrobic co najwyzej

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Maj 2008, 20:38 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2008
przyznam ci z wielkim bolem serca racje. ceny w tym okienku sa niebotyczne! niewiem jak to dziala jezeli za 1 szt. cena ktora tam pisala [xxx,xx pedow] to byl bym miliarderem. czyl nikt niekupi i tylko do TT.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Maj 2008, 21:59 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
Jezeli nie podoba Ci sie sprawdzanie przez market value to wchodz na aukcje i tam sprawdzaj markup.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 23 Maj 2008, 06:31 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Październik 2007
HP: 98
Society: Kanwo
Nick w grze: Michal Pypek Kowalski
Jeremiasz napisał(a):
przyznam ci z wielkim bolem serca racje. ceny w tym okienku sa niebotyczne! niewiem jak to dziala jezeli za 1 szt. cena ktora tam pisala [xxx,xx pedow] to byl bym miliarderem. czyl nikt niekupi i tylko do TT.

Ta ilosc pedow po prawej od % to jest tylko wartosc tt olejkow jaka sprzedano dzisiaj, w tygodniu itd.

Patrzy sie na %. % obliczasz tak.. wartosc tt przedmiotu * % / 100 = wartosc po markupie

Np. zalozmy ze masz 2.35 ped olejkow, markup to 101% 2.35*101=237.35/100= 2.37 i za tyle mozesz je sprzedac ;).

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 38 gości

Panel
Skocz do: