Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Maj 2007, 22:27 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 0
Nick w grze: Fallout
Wiekszosc poradnikow i porad sprowadza sie do tego zeby wysweatowac sobie te 100 PED albo zarzucic troche grosza i kupic. No tak. Ale co potem jak ma sie juz te 100 PED? Co z tym zrobic? Np. ja bede chcial zostac hunterem, tak wiec co bede musial sobie za te 100 PED kupic? Giwer jakas? Rilf + krotka? Pancerz jakis? Widzialem jak duzo kolesi na sweatowaniu biega w takich zoltych pancerzach. Oplaca sie na sweatowanie pancerz wogole zakladac? Tak wiec, co za 100 PED na poczatek dla huntera :) Pozdro.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Maj 2007, 22:33 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Mój drogi przyjacielu. Za 100 ped długo się nie pobawisz chyba że masz farta ;-) Jeśli już tak bardzo chcesz sobie pohuncić to załatw sobie set pixie i opalo z tt ;-) ew. tą kuleczkę do leczenia. Z takim zestawem polujesz na exo, combibo koło PA. Pozdrawiam i cieszę się jak coś pomogłem. Życzę powodzenia ;-)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Maj 2007, 23:04 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Dobry mentor powinien cie pokierowac przez poczatek ;)

Jeszcze jedna uwaga.. bo kolega na 100% nie rozumie slangu :D
kuleczka do leczenia - vivo T1 z TT (Trade Terminal)
pixie - armor, ten wlasnie zolty pancerz ;) tani,a wiec dobry na poczatek.. Moge odstapic troche czesci za tt, a moze nawet full set sie znajdzie..
PA - Port Atlantis, poczatkowe miasto
exo,combibo - moby (zwierzeta)

Z poczatku,przyznam,bardzo latwo jest tracic.. (pozniej zreszta tez ;)),ale mam nadzieje,ze sobie poradzisz. Jesli twoj mentor gra dlugo, korzystaj z jego rad. Jesli nie gra dlugo.. ;d no to nie moja sprawa.

GL

PS A,i dobieraj moby do poziomu avatara, najlepsze to takie bys nie musial fapowac sie (leczyc sie) czesciej niz raz na kilka zabitych,,

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Maj 2007, 23:47 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 115
Society: K$
Nick w grze: Crynin Skanerin Utis
Do początkowych mobów dodałbym małe berki (Berycled). A nuż któryś ci rzuci 12k?... ;p
A osobiście polecałbym ci te 100 ped przeznaczyć na handel, a jakąkolwiek inną działalność rozpocząć dopiero mając z 500 ped na koncie. 100 ped bardzo łatwo stracić...coraz łatwiej.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Maj 2007, 13:21 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
zapraszam na TSa - widze że używasz :wink:

dobrzy koledzy ci wszystko wytłumaczą

hasło na kanał - pytaj sie PM

link w moim podpisie, zapraszam

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2007, 16:13 
Poor
Dołączenie:
Czerwiec 2007
Jest jakis spis z jakiego moba co mozna wylootowac? Ewentualnie do jakiej wartosci leca looty itp.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Lip 2007, 16:29 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 127
Society: Outsiders PL
Nick w grze: Dawid Burks Bujak
Najlepszy spis jest na www.pe-wiki.info a jak wgrasz tam swoje skille i profesje to możesz łatwo sprawdzić która broń będzie dla Ciebie w danym monencie najlepsza.

Ps. Jak będę miał wolną chwilę to napisze jak to najłatwiej zrobić.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości

Panel
Skocz do: