Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Maj 2007, 09:46 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 0
Society: Kingsajz
Nick w grze: Tomasz Soltys Mud
Szukalem na forum, wiec uwazam, ze ten temat jest zasadny.

ostatnio sweatowalem combiba pod PA. niestety to porazka jest, poniewaz maja malo sweat i nieraz zbieralem po 3-6 buteleczek a nie 22 :).

czy sa jakies miejsca gdzie sweatuje sie jakies duuuze moby i gdzie jest mase ludzi, w miare blisko rewiwala.

btw ile teraz kosztuje pixie.

prosze rowniez o nie zasmiecanie tematu tekstami typu: "no ja tez chcialem sie o to zapytac", albo temu podobne, lub "trzeba bylo szukac gdzies tam w jednym temacie bylo o tym..." - jakby bylo tak latwo do zanalezienia to bym znalazl bez problemu.

dziekuje!

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Maj 2007, 10:23 
Mediocre
Dołączenie:
Listopad 2006
Nick w grze: Cedrak Bobi Ziom
Polecam Ci miejsce o nazwie Neas Place miesci sie to na Ameterze, jest tam duzo osob sweatujacych, blisko revival, czasami ktos sie skiluje w leczeniu. Pozdro :)

edit: sa tam Ambulimaxy

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Maj 2007, 12:12 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
daj konkretne namiary (coordy), dzieki.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Maj 2007, 12:30 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 138
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
na W od Limand jest respawn allo. Do zabrania pixe (ew. goblin), apteczka. Wyprawa w min 4 osoby z takim wyposażeniem (6 osób się dość dobrze sprawdza więcej to już kicha), wśród was jeden killer, który składkowo zbiera sweat za ammo i decay który zużył a loot z mobów dzieli po równo. Minimalny czas sweatowania to godzinka. Sweatować tylko Youngi - dają 13 razy sweat (najwięcej z jednego moba zebrałem 220 najmniej 146 czyli średnio można przyjąć 14 z jednego pociągu).

Mozolne sweatowanie jest na granicy opłacalności teraz bo po podliczeniu (bez lootu z moba bo z tym różnie bywa) z godzinki sweatowania odliczając decaye ok 300-400 sweatu na czysto co przy aktualnej cenie to już wolałbym, nie mając żadnych możliwości dorobienia, zbierać puszki, butelki, makulaturę, złom cokolwiek robić byle nie wypalać prądu w domu i przy okazji oczu. Ale to moje zdanie a napomnę, że mój pierwszy tydzień w EU to było sweatowanie... ale cóż EU się zmienia, człowiek się zmienia, priorytety stają się inne :D :D :D :D

pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Maj 2007, 17:43 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 121
Nick w grze: Mariusz Garwen Szybki
Ja też sweatuje ambu w Neas, idzie całkiem szybko. TP Neas znajdziesz na mapach Amethery link masz na forum.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Maj 2007, 19:11 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Neas do samego ciagniecia sweatu dla noobkow jest spoko, natomiast nie za bardzo rozumiem sens sweatowania w grupie przy 115 HP. Ja szukam mobób, ktore dużo atakują a zadają niskie obrażenia - bo swetauję głownie ze względu na prawie darmowe evade. Na razie nie mam dobrego pomysłu (poza tradycyjnym snablem w North Island) i nadal szukam. Niestety chirpy Y i podobne bestie już nie atakują po jednym strzale - za późno na to wpadłem :(

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Maj 2007, 23:26 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Maj 2006
po to sweatuje w grupie, bo sam nie zesweatuje ambu. 116hp sie przydaje bo nie gine po 2 dziabnieciach tylko po 3 :).

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 27 Maj 2007, 12:58 
Initiated
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 192
Society: Poltropia
Nick w grze: denton JC krakow
wojtek , czesto atakuja merpy - znajdz same young , mysle ze na West od Echidy mozesz sprobowac :) , tylko miniesz argo i fefki i sa same merpy - chybatak tam jest - ale ja sie ucze dopiero moze cos pokrecilem .

JC

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2007, 13:33 
Poor
Dołączenie:
Luty 2007
Nick w grze: THEBILL
A próbował ktos może stanąć koło revivala na "otwartym powietrzu" takim jak np na EXA landzie, zablokować klawisz chodzenia i uruchomić autoklikera żeby powracac do revivala i tak zostawić na pare h. Evade powinno samo narastać.

Ale czy to jest legalne i czy MA nie daje banów za takie coś??

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 04 Cze 2007, 14:07 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Society: PLR, Bzz, K$, O PL
Nick w grze: Arko Okta Kot
the_bill napisał(a):
A próbował ktos może stanąć koło revivala na "otwartym powietrzu" takim jak np na EXA landzie, zablokować klawisz chodzenia i uruchomić autoklikera żeby powracac do revivala i tak zostawić na pare h. Evade powinno samo narastać.

Ale czy to jest legalne i czy MA nie daje banów za takie coś??

Evade wzrosło by dla total newbie o jakieś 10-20 i zużyte by było ok. 2kWh energii elektrycznej co daje ok -1zł. To jakbyś poszedł do MCścierwa na te kilka godzin masz raptem 80 ped i tak kilkanaście razy i już full implancik evade wpada (tzn kiedyś full a teraz taki za 12.5 ped tt).

Ech... po roku grywania czasami zastanawiam się PO CO ale widocznie ja już nie widzę sensu w "kumbinowaniu".

pozdro

PS. Polubiłem mining bo jest jakiś taki wyrwany od całej reszty. Z chęcią posłucham jakegoś weterana w kopaniu w jaki sposób uprzyjemnić sobie jeszcze bardziej kopactwo :)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 47 gości

Panel
Skocz do: