Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Maj 2007, 17:19 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2007
HP: 0
Za ile sprzedawać sweat teraz?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Maj 2007, 18:41 
Capable
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 110
Society: Ziemniak Niemyty Luz
Nick w grze: Elanor
Musisz rozejrzec sie, co krzycza w miastach (glownie PA, czasem takze Nea's Place).
Obecnie sprzedawany jest za okolo 0,6 (6 ped = 1000 buteleczek), pewnie schodzi juz nawet do 0,5.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Maj 2007, 19:05 
Gacie Gibona
Dołączenie:
Lipiec 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Martre
no wlasnie nie ela, ostatnio jakos drozeje, bez problemu schodzi po .65, przy odrobinie cierpliwosc za .7

dejmon - musisz obserwowac rynek, to raczej zmienne jest i nikt ci nie powie, ze masz sprzedac za tyle a tyle, jak obok stoi koles i sprzedaje taniej, reaguj na bierzaco
pozdr
Martre

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 21 Maj 2007, 19:13 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
0.6 - 0.65 pec/butelkę, w zależności od ilości i czasu stania na rynku ( około) - jak sie nie mylę.

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 21 Maj 2007, 21:27 
Najlepiej zebrać większą ilość. I najlepiej czekać na okazję. Kilka dni temu udało mi się sprzedać 1 K sweatu za 10 ped, a dwa dni temu sprzedałem 10 K po 7.5 ped za 1K. Ale jak uda Ci się sprzedać po 7 ped za 1K to dobrze.

Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Maj 2007, 15:58 
Newbie
Dołączenie:
Maj 2006
gdzie kupiÄ… sweet za takÄ… kase?:>

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Maj 2007, 23:46 
Poor
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 98
Society: Kingsajz
Nie chciałe zaczynać nowego tematu dlatego pisze tutaj...
ostatnio znalazłem u siebie w "plecaku" SNARKSNOT SKIN bardzo mnie zaciekawiła cena jaka osiąga ta skóra na aukcjach. 866666% ?? czy jest to możliwe aby sprzedać to po takiej cenie?? wg historii sprzedano całe 2 sztukii przez ostatni miesiac..

Radzcie :)

:twisted: chyba że ktoś to kupi odemnie teraz po takiej cenie :twisted:
:twisted: < no obniżę do 1000 PED > :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Maj 2007, 06:10 
Amateur
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 169
Society: Hunters Unlimited
Nick w grze: Infinity
fredek napisał(a):
Nie chciałe zaczynać nowego tematu dlatego pisze tutaj...
ostatnio znalazłem u siebie w "plecaku" SNARKSNOT SKIN bardzo mnie zaciekawiła cena jaka osiąga ta skóra na aukcjach. 866666% ?? czy jest to możliwe aby sprzedać to po takiej cenie?? wg historii sprzedano całe 2 sztukii przez ostatni miesiac..

Radzcie :)

:twisted: chyba że ktoś to kupi odemnie teraz po takiej cenie :twisted:
:twisted: < no obniżę do 1000 PED > :twisted:

lolololol
w takim razie jak chcesz to sprzedam ci maszynki do miningu z tt po tt+25 kazda bo na aukcjach kazda po +50 chodzi, czysty zysk.
tak naprawade to nie ufaj nigdy tym statystykom jesli. ktos sobie po prostu robil jaja czyli wystawil za nie wiadomo jaki duzy BO i kupil zeby zwindowac cene na tym wykresie, lepiej spojrz na "year" .

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 138 gości

Panel
Skocz do: