Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysłany: 01 Maj 2007, 19:38 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2006
HP: 0
Witam,
dopiero założyłem konto na pe sciągam sobie gre, czytam poradniki i ........... nadal nic nie łapie :)
Czy niemógłby ktoś napisać poludzku dla kogos kto nie ma o niczym pojęcia od czego zacząć po pierwszym logowaniu i tak pokolei a nie dawać wykłady na różne tematy i potem niewiadomo co z czym sie je :D

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Maj 2007, 19:59 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
Society: Kingsajz
Nick w grze: Andrew Naturek Naturat
Spoko... to na poczatku normalne. Jak juz zrobisz avatara to pobiegaj po calypso, poczytaj co tam ludki pisza, poprobuj słitować, a dopiero potem przeczytaj jeszcze raz poradniki to wszystko zalapiesz. :) Na prawde ta gra jest prosta w zrozumieniu...

Pozdrawiam i zycze powodzenia ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Maj 2007, 20:05 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2006
no właśnie a jak zrobić avatara :D jakies rady moze com :>

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Maj 2007, 20:35 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
Nick w grze: Andrew Naturek Naturat
Jak juz sciagniesz gre to bedziesz wiedzial. Ten etap jest bardzo intuicyjny. Niestety dokladnymi radami cie nie pomoge bo robilem to tylko raz w zyciu ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 01 Maj 2007, 20:41 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
HP: -1
Society: King$ajz
Nick w grze: kubex
wybierz babke chyba ze uwazasz ze to gejowskie. w kazdym razie potem armory i ciuchy masz tansze a jak ktos pomysli ze jestes babka to cie bedzie bardziej lubic:)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 02 Maj 2007, 08:30 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 105
Nick w grze: Furion Fox PL
kubens napisał(a):
a jak ktos pomysli ze jestes babka to cie bedzie bardziej lubic:)

damskie avatary maja wieksze "wziecie" i dlatego jezeli szukasz spokoju to meski avatar (ale tak jak pisal kubens - ma drozsze armory, ale tylko do pewnej granicy) , jezeli nie przeszkadza ci jak ktos do ciebie podbiegnie i zrobi poze "sexy" co czasem jest bardzo denerwujace (:P) to damski avatar.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 02 Maj 2007, 11:23 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
Society: Solaris
Nick w grze: Hawkwood
Armory dla samczych awatarów są droższe w zasadzie do pewnego momentu, jak słusznie zauważył Kubens. Ciuszki już niekoniecznie, ale powiedzmy, że przyznam rację. Jakiegokolwiek awatara byś nie tworzył, poświęć trochę czasu na ten proces i "odpicuj". Bo potem operacja plastyczna, zmiana fryzury, koloru oczu itp. trochę kosztuje... Wybierz też dobrze imię, nick i nazwisko, tego się nie daje zmienić. Jeśli jeszcze się nie logowałeś, prześlij mi na PM informację, kiedy to będziesz robił, mogę odebrać Cię z lądowiska i pomóc postawić pierwsze kroki. Możemy się umówić na któryś wieczór.
Zanim z kimkolwiek porozmawiasz, będziesz miał też opcję wyboru perspektywy, w jakiej chcesz grać. Ja osobiście wolę FPP, ale możesz też wybrać TPP.
Jeszcze jedna rzecz: podawaj prawdziwe dane przy tworzeniu konta. Jeśli tego nie zrobiłeś, olej stare i stwórz now z prawdziwymi danymi.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 02 Maj 2007, 13:04 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Nuadu napisał(a):
Wybierz też dobrze imię, nick i nazwisko, tego się nie daje zmienić. .

akurat tu sie mylisz :)
do reszty nie mam zastrzezen :p

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 02 Maj 2007, 20:46 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
Aż chyba poszukam listu od supportu. Rok temu ich pytałem, co można zmienić, odpowiedzieli mniej więcej tyle, że nic. Ale może coś się zmieniło i może masz rację Fox. Albo źle zapamiętałem.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Maj 2007, 16:36 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Nuadu napisał(a):
Aż chyba poszukam listu od supportu. Rok temu ich pytałem, co można zmienić, odpowiedzieli mniej więcej tyle, że nic. Ale może coś się zmieniło i może masz rację Fox. Albo źle zapamiętałem.

zeby nie bylo ze wyssalem cos z palca - 2 screeny (oba z globalami trafionymi przez ten sam avatar - dokladnie moj avatar :P )
Image

Image

to prawda, nick mozna zmienic w skrajnych okolicznosciach ale zawsze mozna cos zbajerowac (tyle tych zoltodziobow wsadzili do supportu ze az milo ich w jajo robic ;) )

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Maj 2007, 16:59 
Green
Dołączenie:
Marzec 2006
Ładne looty btw :)
Ale widzisz, trzeba "zbajerować" i jakiś kit wcisnąć :) Czyli tak automatycznie zmiana nicka się nie odbywa jednak. No nieistotne, wydaje mi się, że warto przemyśleć i od razu wybrać porządny nick :) A napewno warto poświęcić trochę czasu wyglądowi awatara, chyba, że kompletnie nie ma dla nas znaczenia, jak on wygląda.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Maj 2007, 20:16 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2006
HP: -1
Society: King$ajz
Nick w grze: kubex
graty graty graty!!!

to jest kolo zeus? ja tam tlukem te ptaszydła a globa mi nie chciały dać:P zawsze mialem tam -

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Maj 2007, 21:01 
Moderator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
Society: FoFW
Nick można zmienic jeśli podało sie własne prawdziwe dane (imie i nazwisko) jako imie i nazwisko awatara (lub jedno z nich) w innych przypadkach jak to mawiają "trza miec chody"

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Maj 2007, 21:03 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
e to tylko takie 2 wiecej z kurczakow nie ma, tak chcialem dac ta sama lokacje i tego samego moba :P a ogolnie co do globow to tu na forum nie zamieszczam ;p jedynie na stronce socka.
A co do bajerowania to chodzilo mi o to ze jezeli juz naprawde nie ma jak ich zagiac to trzeba bajerowac - ja osobiscie nie musialem - napisalem im ze mam dane z rl wpisane w nicku bo zle zinterpretowalem EULE o podaniu prawdziwych danych, to oni na to na jaki chcialbym zmienic :p moglem wybrac jakikolwiek ale po dluzszym zastanowieniu zostawilem taki jaki byl tylko usunelem imie i nazwisko, co zreszta widac na screenie.

@up wystarczy trafic na zoltodzioba (patrz przypadek z niby nonL korssem wywalonym do tt :D )

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysłany: 03 Maj 2007, 22:06 
Amateur
Dołączenie:
Listopad 2005
Nick w grze: Eol
[un]Lucky Fox napisał(a):
@up wystarczy trafic na zoltodzioba

Chcesz być uczynny, to wyśmieją cię i nazwą żółtodziobem.

Profil Offline
Nie podano
PostWysłany: 04 Maj 2007, 08:00 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
misko napisał(a):
[un]Lucky Fox napisał(a):
@up wystarczy trafic na zoltodzioba

Chcesz być uczynny, to wyśmieją cię i nazwą żółtodziobem.

aaahh racja, tak, tak, bardzo przepraszam nowych(?) z supportu :P
bardzo bym chcial trafic na takiego uczynnego :D

Profil E-mail Offline

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 160 gości

Panel
Skocz do: