Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Mar 2007, 15:45 
Newbie
Dołączenie:
Marzec 2007
HP: 0
Witam. Jestem tu nowy. Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób działa system PayByCash. Pytam się ponieważ wchodząc na stronie głównej Entropii w moje konto i następnie Depozyt, kliknąłem Deposit właśnie w payByCash i w informacji o stanie Depozytu ukazał się status Initiated. Klikając Deposit myślałem że będą dodatkowe informacji odnośnie tej transakcji, a tu od razu z zakładce my deposit pojawił się status Initiated. Czy oznacza to że transakcja została już nawiązana? W jaki sposób ściągane są należności, jeśli w ogóle doszło do transakcji? Jestem w tych sprawach zielony i prosze o odpowiedź;)

Dodam jeszcze że nie zakładałem konta na stronie http://www.paybycash.com więc chyba żadna transakcja nie została nawiązana? Jednak chciał bym się upewnić w jaki sposób ten system działa;) bo jak już pisałem nie wiele wiem o tego typu formach płatności.

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 160 gości

Panel
Skocz do: