Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lis 2006, 20:50 
Inept
Dołączenie:
Czerwiec 2006
HP: 93
Society: FoxHunt
Nick w grze: Largo Korsar
Czy ktoś wie jak mam liczyć ceny skilli? Gdyż co innego jest na peauction a co innego w EU.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lis 2006, 21:19 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 100
Society: Mlode Wilki
Niestety ceny skilli się lekko pokopały :). NO ale mniej więcej jest tak:

LiczbÄ™ skilli w implancie przeliczamy na zasadzie:

stary nowy
0,1 1,00
0,5 5,00
0,99 9,99

czyli przesuwamy przecinek. Niestety kłopot zaczyna się gdy kupujemy ilości większe niż jeden implant gdyż wtedy odlicza się jakoś cene esi (tzn jest mniejsza), gdyż duże esi są tańsze w %. Pe auction w tej chwili stanie się kompletnie bezużyteczne chociaż niby podaje ceny w % . Ludzie jednak wpadli w panikę i nie wiedzą na czym polega wogle wyjmowanie skilli i na jakiej zasadzie się odbywa więc ceny poleciały w dół, czasem można kupić za bezcen.

Tak, więc przez nastepny tydzień proponuje wogle nie patrzyc na stronę pe auction tylko szukać okazji na aukcjach i w mieście w myśl zasady przeliczania skilli i starych cen implantów lub kupować wszystko co tanie ;P

Taka moja opinia .
Proszę mnie poprawić jak coś napisałem źle bo sam tego wszystkiego nie jestem pewny choć dziś, żeby to sprawdzić wyjąłem trochę skilli.

Profil E-mail Offline
PostWysÅ‚any: 05 Lis 2006, 21:37 
z tymi esi to jest masakra bo 6k skilla zmieścisz w 300pedowym esi około lol, no i ceny skilli spadają a niektórzy heretycy jak mrproper chcieliby jeszcze, żeby dawne 0.99 implanta rifla kosztowała teraz 50ped+esi lol...kto by za taki bezcen skille sprzedawał
nie patrzcie na ceny w pe-auction, sytuacja sie ustabilizuje za miesiąc około:( może wcześniej ech, teraz handlować to się chyba niczym nie da...ceny skaczą

Nie podano
PostWysÅ‚any: 05 Lis 2006, 22:44 
Green
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 100
Society: Mlode Wilki
Ja osobiście postanowiłem trochę z tego skorzystać i wzmocnić trochę ava no ale takie ceny jak mówiłeś to już złodziejstwo:)

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 174 gości

Panel
Skocz do: