Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Paź 2006, 18:25 
Poor
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 94
Society: Pszczooołyyyy
Nick w grze: Pulpet
Przedewszystkim: Witam raz drugi. Może niektórzy mnie znają (Jasiq, wisze ci 50 PED, pamiętasz ?XD), ale tak dla przypomnienia walne swoj nick w grze: Klops Pulpet Mielony.

I otóż, tutaj me noobowskie pytanie, gdyż wiele się w tym świecie zmieniło. Otóż, mam pytanie odnośnie skillowania broni białej. Mając 1k w skillu longblades zasuwam valorem, ale mam uczucie, że zdeczka przesadzam. Poszedłbym na axe 1x0, ale chyba już nie zabardzo dla mnie. Może 2x0, lecz też mam do nich wątpliwości.

Pozatym, na co polować ? Pozatym, że musze podreperować swoje fundusze (trading, bleh :/), chciałbym wiedzieć na co najlepiej na moim poziome lać by się nie przejechać z ekonomią. Dawałem na krewetkach dziś - raczej kiepsko. To samo z Argo, ale oczywiście valorem. Lałem też Feffoidy (czy jak się one zwą), i szło jako tako. Mam Goblina plus secik 2A.

No i handel. Zastanawiam się w co iść... Moje długoterminowe przewidywania się nie sprawdziły, i startuje zdeczka na minusie (lesser TP chip za TT+ 3 ARGH!). Myśle o mind essence, ale z moich starych doświadczeń pamiętam, iż lepiej nie bawić się w to kiedy cena spada. Minerały... można by się bawić jak ma się znajomości. Tak to max różnice cen raczej małe, i jest to zbyt żmudne. Ostatecznie bawić się w bronie, ale środki też nie tak duże (200 PEDów może wytrzasne, sprzedając valora, justifera mk2, i pierdołki ze storage'a).

To wszystko, i dziękuję z góry za odpowiedzi XD

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Paź 2006, 18:32 
Green
Dołączenie:
Październik 2006
HP: 101
ja się bawiłem axe 1x0 i 2x0 przez pierwszy tydzien. doszedlem do 650 lb potem przeszedłem na opallo + amp 103 i mam w rifle 1.1 k . I moje zdanie na temat lb jest takie że to jest diabelsko długa ścieżka, za długa i zbyt kosztowna. Opallo + amp mam już wymaksowane po 1.5 tyg . a axe musiałbym skillować do śmierci chyba
pozdro

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Paź 2006, 19:34 
Able
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 0
Nick w grze: Harddy DUCH Cooldice
Siemka KLOPS !!! pamiętam Cie dobrze - wygrałeś kiedyś pierwszą edycję mojego eventu :wink:

co do LB - axe02 + miecze L (te słabsze) minimum aż odblokujesz ukryte skille melee MA i MDA, potem zaczni eksperymenty z K HONOR ... Valora sprzedaj jak najszybciej

pozdrawiam i powodzenia

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 29 Paź 2006, 20:24 
z tymi obecnymi lb to problem jest taki, że lb z tt i te limited to maja koszmarny reload-można zasnąć, jak jestes wytrwały i cierpliwy to idź w tym kierunku, jak nie to broń dystansowa.

Nie podano
PostWysÅ‚any: 29 Paź 2006, 20:30 
Poor
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 115
Society: Outsiders PL
Nick w grze: Darel 'vTe' von Trobbe
Simak Pulpet... Kope lat, lol

Zdań pewno tyle co grających. W moim odczuciu od czasów elektrycznych 1x0 i wprowadzenia opalarki zdecydowanie łatwiej jest na broniach dystansowych - zwłaszcza że tutaj masz ampy. Ale zaczekaj do nowego VU - zmiany jakie zapowiadaja mogą dużo namieszać ( i pewno namieszają ;-) )

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Paź 2006, 09:23 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 94
Nick w grze: JASIOQ
Hej mój exdisciplu!.
Wiele się zmieniło. Odezwij się na privie jak będziesz online.
Co do kasy to zabieraj się za reseling bo procenty tak narosły, że nie wiem czy się wypłacisz do gwiazdki :)

Dziękuję i pozdrawiam

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 30 Paź 2006, 17:26 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
HP: 0
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
A ja polecam Power fist :) Skille lecÄ… bardzo szybko, sprobuj te z tt i okolice troy. Ale fisty to tylko taki dodatek, ktory szybko pozwoli ukonczyc trening (zastanawiam sie czy nie szybciej niz opalo).

Z longblades\shortblades to nie bawcie sie z siekierkami to to bron bez learningu, walcie tymi z TT, tez jest przyjemnie

Ale najlepiej to chyba pistol lub opalo - jest to droga najbardziej przyszlosciowa, chociaz skille zdobyte na walce melee sa niezastapione (czyli evade i przede wszystkim HP!)

Handel to juz zupelnie inna bajka ;)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 175 gości

Panel
Skocz do: