Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Wrz 2006, 06:57 
Newbie
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 0
Witam wszystkich, mam tutaj maly problem z ta gra, siedze od wczoraj i nie moge ogarnac jak to wszystko dziala.
Probowalem zabijac jakies potworki, ale zauwazylem ze bez broni sie nie da. Probowalem ja kupic, ale niestety nie stac mnie na nic.
Czytalem o jakims zbieraniu kupy itp. gdzie powinienem sie udac w takim celu?
Czy moge zalozyc druga postac na tym samym koncie? tj. jesli juz zrozumiem jak sie w to gra...bo nie widze nigdzie delete character, albo acc.
Podobno bardziej ekonomicznie jest grac postacia female, czy to prawda?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Wrz 2006, 07:19 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 158
Society: Poltropia
W poradnikach dla początkujących masz ładnie opisane jak zacząć grać

W EU nie ma możliwości usunięcia postaci jest to całkowicie niepotrzebne bo jeśli poświęcisz odpowiednią ilość środków możesz być dobry we wszystkim.

Różnica pomiędzy postaciami M a F jest tylko taka że armorki dla F są tańsze lecz tylko do pewnego pułapu uber armory kosztują podobnie a niekiedy nawet więcej (większy problem z dostępnością).

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Wrz 2006, 11:09 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
heh ;) przeczytaj poradniki
I przede wszystkich uświadom sobie ze nie jest to gra za darmo (placisz kasą albo czasem)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Wrz 2006, 14:05 
Poor
Dołączenie:
Sierpień 2006
Jak masz duużo czasu to nie wpłacaj nic. Jednak rozsądnie jest oszczędzać swój czas i wpłacić sumkę np. 100 zł i dostaniesz 400 PED i wtedy przeczytać dokładnie poradniki i forum i tak grać żeby nie stracić tylko pomnożyć to - rozsądek i rozsądek.

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 166 gości

Panel
Skocz do: