Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Wrz 2006, 20:24 
Poor
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 91
Society: -
Nick w grze: Jashui
Tak tylko chcialem zapytac po jakim czasie odpisuje wam support... Zastanawiajace kumplowi odblokowali konto po 20h. Ja juz czekam 2 dni i dalej nic. A kiedys czekalem 21dni - wyobrazcie sobie ze jak juz doblokowali to nie mialem ocoty grac ;) ) A jak w Waszych przypadkach? Jak dlugo musicie czekac az laskawie Wam odpisza? :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 08 Wrz 2006, 20:48 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 123
Society: Kingsajz
Nick w grze: Logic
Nigdy nie czekałem dłuzej jak 3 dni, ale najczęściej na drugi dzien mam odpowiedź.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Wrz 2006, 15:28 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
9 dni jako ekstremum... za to odpisali, że być może zaimplementują mój pomysł dotyczący zabijania na rynkach PA i Twin spamerów (stawali by się wtedy podatni na strzały innych, jak spamują co np. 10s :) - czyli jak za dużo sie drze, to go można zabić... )

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Wrz 2006, 16:37 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
HP: 0
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
Z tym zabijaniem to dobry pomysl. Tez o tym myslalem tylko mi chodzilo raczej o ludzi ktorzy przeklinaja i wyzywaja na soc chacie, po napisaniu bluzga stawali by sie podatni na zabicie :twisted:

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Wrz 2006, 18:12 
Apprentice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 162
Society: SoD
Nick w grze: sexi69 sexowna69 sexy69
Lol Kedzior ministrant :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Wrz 2006, 18:16 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2005
HP: 88
Society: bez socu
Nick w grze: Benek
heh a ja nigdy dłuzej jak 1 minuta bo nigdy mi nie blokowali lol

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Wrz 2006, 19:42 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Nick w grze: Kuchash
To mnie chyba nikt nie pobije. Na początku jak Gold Member Card wprowadzili i mi ją zablokowało czekałem 34 dni na odblokowanie konta, 1 dzien pograłem i znowu na kolejne 15 dni zostałem zablokowany, potem jeszcze dotatkowe 5 dni na wysłanie do Szwecji swoich danych i podania zeby mi odblokowali karte :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Wrz 2006, 19:55 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 158
Society: Poltropia
z tym przeklinaniem to moze i kiedys wprowadza filtr ale raczej tylko na jezyk angielski jak we wszystkie grach.

zresztą osobiście nie widze nic złego w przeklinaniu w pe odpowiednie słowa pozwalają bardzo łatwo określić swoje nastawienie, samopoczucie itd.

Przykład:

xxx: Cześć jak się dziś mamy :)?
odp a) zaje..... (niedawno mialem uber hofa)
odp b) świetnie (niedawno miałem hofa/globala)
odp c) tak sobie (jestem w okolicy zera)
odp d) raczej kiepsko (jestem w plecy jakies 50 ped)
odp e) ja pier.... lepiej nie pytaj, h.... na maxa ( miałem hofa a mimo to jestem ostro w plecy ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 09 Wrz 2006, 20:45 
Adept
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Styczeń 2006
HP: 102
Society: www.EF.pl
Nick w grze: Mortifer Kemoiz
W EU jak w życiu czasem trzeba przelnąć ;) A z tym zabijaniem za spam, to mogą wprowadzić, im bardzo na rękę żeby ukrucić handel uliczny ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Wrz 2006, 00:05 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Sierpień 2005
Society: Red Legion
Nick w grze: Michal Kedzior Bond
sexy69 napisał(a):
Lol Kedzior ministrant :P

Nie chodzi mi o samo przeklinanie :) Sam bardzo czesto klne. Chodzi mi raczej takich cwaniaczkow, scammerow itp. jak cos im sie nie spodoba to od razu z morada na ciebie leca, zdazaylo mi sie spotkac wkurzajacych gosci, ktorzy potrafia wku*wic czlowieka i takich najchetniej bym ubil :P

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Wrz 2006, 00:25 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Ja też klnę, ba nawet bardzo lubie kląć. Tylko trzeba wiedzieć kiedy, jak i gdzie. Jak ktoś k... pi.... jeb.... w ciagu kwadransa dziesięć razy używa codziennie, to to nie jest klęcie tylko prostactwo i brak wychowania. Zresztą nasz repertuar przekleństw jest bardzo ubogi - daleko nam do np. szrokiego repertuaru greków (o nich pisze, bo troszkę znam ich przekleństwa).

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Wrz 2006, 13:38 
Poor
Dołączenie:
Wrzesień 2006
ja mam ochote klnac na supporta MA.... Ciagle czekam na ich odp. Juz mi napsiali... ooo genialni sa moj post "My account is locked. I would like to unlock it" Oni po 2 dniach mi z tekstem ze mailem sie zgosic do kidys tam ze sprzedali moje itemy i mi skille wyzerowali i sie pytaja czy chce odblokwac konto? ;/ Nie kurde wydrukuje se je bez odblokowywania ;/ AARRGGHH... Wczoraj im odpisalem kolo 21... i czekam az wkoncu odblokuja :[

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Wrz 2006, 06:57 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
HP: 158
Society: Poltropia
hmmmmm z twojego ostatniego posta wynika że nie było cię w grze ponad rok i chcesz odblokować konto po takiej nieobecności. Jeśli dobrze pamiętam to po takiej przerwie na koncie już itak nic nie ma więc równie dobrze możesz założyć nowe.

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Wrz 2006, 09:31 
Poor
Dołączenie:
Wrzesień 2006
na koncie byly drobne ;] bo to co mialem sprzdali do tt. A i wiesz nie chcialo mi sie biegac i zaznaczac 32 teleporty :D Na szczescie rusyzli dupe i od wczoraj wieczorka juz gram. Pozdrawiam i do zobaczenia w grze!

Profil E-mail Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 169 gości

Panel
Skocz do: