Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Sie 2006, 21:42 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2006
HP: 0
Ściągnąłem sobie PE i spróbowałem zarejestrować postać. Kiedy po 2 godzinach nic nie przychodziło na moje konto na onecie zrobiłem drugi formularz i dałem adres na gmaila. Niestety ani na jedno ani na drugie przez 7 godzin nic nie przyszło. I teraz pytanko do Was. Czy to jest normalna procedura czy to coś u mnie jest nie tak? Bo nie za bardzo wiem co mam w tej sytuacji robić.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Sie 2006, 21:55 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
1) Sprawdź folder spamu
2) Podałeś sensowne dane? (nie mówie, ze prawdziwe)
3) Ja czekałem 2 tygodnie na aktywacje mojego konta
4) Znajoma miała aktywację po 4 godzinach

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Sie 2006, 22:00 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2006
1)w spamie nie ma.

2)Nie, i nie wiedziałem, że trzeba. Więc spróbuje jeszcze raz. Chyba że w miarę prawdziwe muszą być imię i nazwisko to tak.

3) i 4) tyle czasu czekania na aktywację konta? Trochę przesada. To zniechęca ludzi. Ale poczekam. No cóż.

P.S. A jeśli uwarzali by że nie podałem sensownych danych to by mi przysłali jakiegoś maila typu: jesteś gópi ( :D ) i dlatego nie dostaniesz konta?

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 31 Sie 2006, 22:53 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
Ile razy mozna powtarzac! dane MUSZÄ„ byc prawdziwe do jasnej ciasnej

A co jezeli Ci kiedys zablokujÄ… konto? a co jezeli bedziesz chcial kupic cokolwiek grr

i bez polskich znaków

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Wrz 2006, 09:27 
Newbie
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Witam, mam taki sam problem, wypełniłem dobrze formularz, nawet 2[bo mam zmienne ip].
Chciałem sobie pograć dzisiaj. Wczoraj ściągnąłem gierke i zarejestrowałem się, ale nie dostałem jeszcze linku aktywacyjnego.

Jeśli ktoś może i ma możliwość zerejestrowania mnie dziś. To prosze aby napisał na gg: 9776651.

Może ktoś ma więcej niż jedno konto i może mi dać to drugie, chodzi mi tylko oto żey dzisiaj zagrać.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Wrz 2006, 09:44 
Newbie
Dołączenie:
Wrzesień 2006
Jeśli nie chcesz czekać na link aktywacyjny 2,3 tygodnie lub nawet dzień.
Musisz założyć konto na www.yahoo.com
Link aktywacyjny prześlą ci w niecałą minute, sam miałem problim z linkiem.
Wyszedłem z założenia że wysyłają maila z zagranicy więc założyłem skrzynkepocztową w yahoo.
Przesłali mi link aktywacyjny odrazu po zatwierdzeniu formularza.

Pamiętać! w formularzu nie pisać polskich liter czyli jak jaest ó pisać o.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 02 Wrz 2006, 12:41 
Newbie
Dołączenie:
Sierpień 2006
Ok. Tak długo czekałem na link... gdyż jak ktoś powiedział w polu adresów wpisałem głupie dane. Trzecim razem podałem wszystkie dane jakie wymagali w miarę prawdziwe (choć nie dzwonił bym do mnie na numer 0700 :D . Link przysłali w parę chwil. Co do dwóch poprzednich Odesłali moje prośby, z odrzuceniem, gdyż nie zaakceptowali danych więc wszystko ok. A jeśli chcesz dobre konto bez reklam to załóż sobie konto na gmaila.

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Wrz 2006, 09:37 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 115
Society: K$
Nick w grze: Crynin Skanerin Utis
xtrez napisał(a):
Musisz założyć konto na www.yahoo.com

Albo ja mam pecha, albo to ty miałeś po prostu szczęście - za twoją radą założyłem konto na yahoo.com, podałem tego maila w rejestracji w Entropii i... czekam już 10 godzin ;) Pierwszego maila na tlen.pl przysłali po ok 9h, niestety nie pasowało im coś w moich danych (najprawdopodobniej brak myślnika w kodzie pocztowym ;0), więc aby znowu nie czekać założyłem skrzynke na yahoo - jedyne co z tego mam to kolejny pass do zapamiętania :P

edit: Btw, nie moge tylko pojąć, czemu w mailu z magicznym napisem "rejected", nie piszą co konkretnie im nie pasowało....

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Wrz 2006, 10:40 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Kwiecień 2005
Society: jestem aspoleczny:P
Ja Ci powiem, polskie znaki w twoich danych, szwedom sie nie miesci w glowe ze sa literki Ą Ę Ż Ź

Pozdrawiam :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Wrz 2006, 10:46 
Amateur
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 115
Society: K$
Nick w grze: Crynin Skanerin Utis
Zanim wypełniłem formularz rejestracyjny przeczytałem tu na forum na co należy uważać przy podawaniu danych ;) Więc ja jednak zrzuce to na karb braku myślnika w kodzie pocztowym ;)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 07 Wrz 2006, 10:47 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 93
Society: było PL RANGERS i Enclave
Skanerin napisał(a):
edit: Btw, nie moge tylko pojąć, czemu w mailu z magicznym napisem "rejected", nie piszą co konkretnie im nie pasowało....

Musisz się przyzwyczaić do tego rodzaju olewczego traktowania przez producenta tej gry :-)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 86 gości

Panel
Skocz do: