Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Sie 2006, 11:03 
Poor
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Lipiec 2006
HP: 0
Witam,

Nie znalazlem info w poradnikach, ani opcja szukaj wiec zapytam.
Do czego sluzy takie urzadzenie, do ktorego wklada sie pociski z decoyem?
Jak tego uzywac? I do czego najbardziej sie przydaje?

THX

Profil Offline
PostWysÅ‚any: 12 Sie 2006, 11:50 
decy to przynęta, gdy użyjesz decoyatora, pozostawia w powietrzu unoszący się mały ładunek, który praktycznie w 90% przypadkach jak nie 95%-chyba że coś zmienili, ostatnio używałem tego 2 lata temu-przyciąga do siebie moba. Moob zmienia swoje primary target na decoy i go atakuje aż decoy nie zniknie.
Dawno dawno temu się tego używało do wielu rzeczy:
uciekanie przed atroxsami na oilu-bieg na środek riga po beczke-kto miał farta i decoy to była jego (był taki okres)
hunt na troxy, nieraz uwczesne ubery biegały z decoyami na oilu by zabić AOA:D
ogólnie do hunta na mocne moby
"odganianie się od goniących cię nobów:D"-to się sprawdziło w przypadku jednego z najlepszych pk- 620
Tyle chyba.
Obecnie w dobie opla/crafted armors/platów i fapów/mniejszego dmg mobów, każdy uzna decoye za strate pieniedzy-i ma racje. :wink:

Ostatnio edytowany przez Level 12 Sie 2006, 14:44, edytowano w sumie 2 razy

Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Sie 2006, 11:51 
Poor
Dołączenie:
Maj 2006
HP: 95
Nick w grze: Goones
Jest to sprzet sluzacy do zmylenie moobow miannowicie strzel tym w zamknietym pomieszczeniu to uslusz dziwny dziwiek (jakby swini ) i ten dzwiek wola mooby ktore goniac cie zamiast przeczac sie biegnac za toba rzucaja sie w strone dziweku

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Sie 2006, 11:56 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
Goones napisał(a):
dziwny dziwiek (jakby swini )

?? jak dla mnie to jest owca no ale..

Ale nam sie Tuba rozpisał z tymi topicami ;)

Chyba wszystko zostało powiedzane, ja raczej tego nie polecam, ale czesto pewnie moze dupe uratować (problem w tym ze jest troche drogie)

btw. nie mooby ale moby

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Sie 2006, 13:56 
Initiated
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 110
Gdyby to kosztowało 1/10 tego co kosztuje i było na poczatku o polowę skuteczniejsze to by się nadało :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Mar 2007, 14:22 
Weak
Dołączenie:
Lipiec 2006
Nick w grze: An AnZabo Zabo
to ja mam jeszcze jedno pytane do tego urzadzenia czy im wiekszy skill to ten czas jest dluzszy czy jest zawsze taki sam, bo jesi czas bylby dluzszy to mozna by bylo to stosowac do bardzo mocnyvh mobow (np desp) i wtedy zbyteczny bylby fap i armor, wiec ktos wie napewno czy skile wplywaja na czas dzialania?

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Mar 2007, 16:15 
Novice
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Luty 2006
Society: Poltropia
Nick w grze: Loss_AdKos
An_ napisał(a):
to ja mam jeszcze jedno pytane do tego urzadzenia czy im wiekszy skill to ten czas jest dluzszy czy jest zawsze taki sam, bo jesi czas bylby dluzszy to mozna by bylo to stosowac do bardzo mocnyvh mobow (np desp) i wtedy zbyteczny bylby fap i armor, wiec ktos wie napewno czy skile wplywaja na czas dzialania?

Tak wpływają.
btw. ostatnio byl bug pozwalajÄ…cy na atakowanie ludzi w non pvp zones przez taming animals wlasnie dzieki decoy :-)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 10 Mar 2007, 17:23 
Beginner
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Wrzesień 2006
HP: 121
Society: Kingsajz
Taaa, to był ten błąd ze jak ktos mial swojego zwierzaka i puscil decoy to jego mobek atakował wszystkich i nie dało sie go zabic :) To chyba to, ja? :)

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Mar 2007, 02:57 
Weak
Dołączenie:
Lipiec 2006
Nick w grze: An AnZabo Zabo
Loss_AdKos napisał(a):
An_ napisał(a):

Tak wpływają.
btw. ostatnio byl bug pozwalajÄ…cy na atakowanie ludzi w non pvp zones przez taming animals wlasnie dzieki decoy :-)

a moze wiesz jak bardzo wplywaj, ile trzeba miec w skilu zeby ten czas byl ~5min ? :) (bo Ci pomagierzy od MA chyba nic nie wiedza ... po za tym jak sweatowac)

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości

Panel
Skocz do: