Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Cze 2006, 18:27 
Newbie
Dołączenie:
Czerwiec 2006
HP: 0
Mam prosbe zeby ktos kto juz na serio zajmuje sie zarabianiem kaski na crafcie armorkow napisal oco w tym chodzi :)
tzn.

zrobilem juz 2 BP na 100 oba na 1 levelu jeden filtry oczywiscie i potem poszedlem w armory i zrobilem setlera na 100.

problem w tym ze caly czas dostaje opor BP jakis zbednych na ktorych nie da sie zarobic i chcialbym sie dowiedziec od czego zalezy otrzymanie BP na plate obojetne na ktorym levelu moze byc 1A nawet.

taki jakis maly poradniczek jak by ktos tutaj wysmarowal to bylbym wdzieczny :)

thx Szczurek

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 11 Cze 2006, 20:39 
Unskilled
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
HP: 123
Society: Kingsajz
Nick w grze: Logic
Zarabianie na armorach bez skili to sie nie uda. Skiluj engineering na Basic Filters, potem Standard Dampers az odkryjesz ukryty skill BPC. Dopiero wtedy bierz sie sie za skilowanie armorków.

Blueprinty wypadają losowo, ale niektóre wypadają czesciej inne rzadziej, musiz byc cierpliwy. Im wyższy level blueprinta skilujesz tym łatwiej trafic rare blueprinty

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 12 Cze 2006, 13:31 
Green
Dołączenie:
Grudzień 2005
HP: 122
Society: P.L.
Nick w grze: Adam Dreamer Hope
Ja jako powiedzmy "doswiadczony" crafter mam dwie teorie na temat rzucania tych 'dobrych" BP.

Pierwsza ilosc tych BP jest ograniczona odgornie w grze przez MA zeby za duzo ich nie bylo.

Druga te dobre BP mimo ze niskich poziomow to ich drop jest liczony jak duzo wyzszego poziomu przykladowo Platy 1a 1lvl drop traktowany na przyklad jako 6lvl albo wyzej.

To sa tylko teorie :P

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości

Panel
Skocz do: