Odpowiedz
Autor Wiadomość
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Kwi 2006, 17:04 
Newbie
Dołączenie:
Kwiecień 2006
HP: 0
Nick w grze: Szajbus
No wiec postanowiłem włacic kase.Mam wiec pytanie jak mam to zrobic nie majac karty mastercard ani american express,visy,diners club.Właściciwe to kumpel co ma konto w banku zapłaci a ja mu oddam kase:psam jeszcze nei mam konta.Powiedzcie pls co robic zeby wpłacic te 10$

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 20 Kwi 2006, 17:45 
Trained
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Czerwiec 2005
Society: Poltropia
Nick w grze: Posse
Przede wszystkim zacząc od poradników..
http://www.entropiauniverse.pl/viewtopic.php?t=492

Poza tym, tak w skrocie, musisz zarejestrowac jego kartÄ™ na swoim koncie a potem dokonujesz wplat (wybierasz kwote) - pod warunkiem ze karta sie do tego nadaje. Ale nie sadze zeby ktos sie na to zgodzil :P

Polecam kupno pedow od graczy wychodzi duzo taniej -> dział Giełda. Wtedy to juz dogadujesz sie indywidualnie, przelwasz kase na konto i dostajesz pedy w grze, po umownieniu sie w danym miejscu i czasie.

Ostatnio edytowany przez Posse, 02 Lip 2006, 13:59, edytowano w sumie 1 raz

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Kwi 2006, 00:37 
Newbie
Dołączenie:
Kwiecień 2006
Witam

Czytalem wczoraj ten poradni odnosnie wplat ale jakos ciezko jest napisany
Wiec postanowilem sprawdzic co z tymi wplatami jest ze "to az taki wielki problem"
Jedyne co musisz miec to karte platnicza nie wazne ze mbanku czy inteligo czy innego banku wystarczyt ze bedzie miala CVV ( czyt. 3 cyfry na odwrocie karty , najczesniej zaraz kolo miejsca podpisu. Przynajmniej ja tak mam na karcie z inteligo) nie musza byc to jakies specjalne karty platnicze moze byc polska visa electron
1. Krok wchodzisz na strone www.entropiauniverse.com. tam w klikasz w zakladke my section
2. klikasz w My Card i tam podajesz numer swojej karty ktory widnieje na przode oraz expired date czyli date kiedy uplywa termin waznosci karty, oraz swoje imie i nazwisko
3. w tym momencie maja to wypelnione klikasz w register card i to tyle tutaj ( bedzie pisalo ze karta nie aktywna ale to jest nie wazne poniewaz aktywacji dokonuje sie po pierwszej wplacie)
4. teraz pozostalo kliknac w zakladke deposit i wpisac w pierwszym okienku amount sume jaka chcemy wplacic w USD i nacisnac deposit

I to tyle kasa odrazu znajdzie sie w grze :))

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Kwi 2006, 02:16 
Inept
Dołączenie:
Listopad 2005
HP: 119
Society: CHlopaki z ferajny
Nick w grze: Jurand
Najlepiej kupić pedy w grze od graczy Polaków wychodzi wiele taniej .Sam sprzedałem ostatnio 1K ped . Można je kupić juz od 22 zł za 100 ped .Ja sprzedałem po 25 zł za 100 ped. :) :) Życze powodzenia :) :)

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 22 Kwi 2006, 08:08 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
artmangon napisał(a):
Czytalem wczoraj ten poradni odnosnie wplat ale jakos ciezko jest napisany

Zgadza się - właściwie nie było to pisane jako poradnik tylko wrzucone do tego działu.
Do zrobienia porządnego poradnika ze screenami zabieram sie od dawna i zabrać nie mogę...

Profil Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Maj 2006, 12:53 
Green
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2006
Nie można zrobić przelewu z poczty ??

Profil E-mail Offline
Nie podano
PostWysÅ‚any: 24 Maj 2006, 13:19 
Administrator
Awatar użytkownika
Dołączenie:
Marzec 2005
HP: 133
Math2 napisał(a):
Nie można zrobić przelewu z poczty ??

Bezpośrednio do EU - nie można.

Profil Offline

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  

Odpowiedz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości

Panel
Skocz do: